Γιατί απατάει ένας άντρας; Δες και την δική του πλευρά

6 αλήθειες που ίσως σε πειράζει να παραδεχτείς!
Γιατί απατάει ένας άντρας; Δες και την δική του πλευρά



Ύποπτα SMS, βράδια που περνά μπροστά στον υπολογιστή, και μόλις τον πλησιάζεις, η αμηχανία του γίνεται έκδηλη. Μήπως σε απατά; 

Αυτό το θέμα έχει πολλά ερωτήματα και καθόλου απαντήσεις. Ή και απαντήσεις να έχει σίγουρα είναι κάτι που δεν θα σε ικανοποιήσει να ακούσεις. Όμως έχεις σκεφτεί ποτέ από την δική του πλευρά; Πως σκέφτεται ένας άντρας και πόσο απλά είναι τα πράγματα γι' αυτόν. Μην φτιάχνεις συνωμοσίες μέσα στο κεφάλι σου και δες αντικειμενικά μερικές αλήθειες που ίσως σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις το αντρικό σκεπτικό και καταλάβεις τα σημάδια.

Αλήθεια 1: Τον υπερτίμησες! Νόμιζες ότι ήταν πιστός και καλός σύντροφος, ώσπου ήρθε η στιγμή που σου  απέδειξε το αντίθετο και σε απάτησε. Οι λόγοι άπειροι και απρόβλεπτοι. Όμως όλο και κάτι συμβαίνει για να οδηγηθούν εκεί. Μονοτονία στην σχέση, καθόλου ίντριγκα και suspence από μεριάς σου... ε πολλά είναι;

Αλήθεια (πονεμένη) 2: Δεν ήσουν η μία και μοναδική. Ο Νο1 λόγος που οι άντρες απατούν είναι όταν έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως πρέπει να χωρίσουν αλλά όχι με συνοπτικές διαδικασίες. Καταλαβαίνουν ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει και μπαίνουν στην διαδικασία αναζήτησης κάτι άλλου. Μετά την πράξη απάτης νιώθουν τύψεις. Φυσικά είναι αργά γιατί αντί να χωρίσουν κατέστρεψαν σχεδόν ολοσχερώς μία σχέση!

Αλήθεια 2: Όσο όμορφη κοπέλα και αν είσαι  πάντα εκεί έξω θα υπάρχει και κάποια άλλη που θα είναι ομορφότερη. Μελαχρινές, ξανθές, αδύνατες, τσουπωτές είναι όλες εκεί έξω και καραδοκούν. Μεγάλη γκάμα για τα αρσενικά που είναι σαν λιοντάρια σε αρένα. Είναι λογικό όλο και κάποια άλλη να γίνει φαντασίωση του και ακόμα χειρότερα η διαθέσιμη που θα σε κερατώσει! Δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσεις άλλο πια απλά του αρέσει και κάποια άλλη, και μετά και κάποια άλλη non stop!

Αλήθεια 3: Δεν το διατυμπανίζουν όταν κερατώνουν. Είναι κάτι που μόνο ντροπή μπορεί να τους φέρει γιατί όταν θα θέλει να κάνει σοβαρό στη ζωή του με μία κοπέλα,  δεν θα θέλουν  να έχουν  τη φήμη του cheater! Καλύτερα να τους βγει το μάτι παρά το όνομα!

Αλήθεια 4: Δεν καταλήγει με το άτομο που σε έχει κερατώσει. Και αν αναρωτιέσαι το γιατί, είναι πολύ απλό. Το να κερατώσεις είναι μία παράνομη κατά κάποια έννοια πράξη. Το να καταλήξει εν τέλει με αυτή την κοπέλα θα έχει χαθεί όλη η μαγεία του concept cheating που είχε φτιάξει στο μυαλό του!

Αλήθεια 5: Σαν κοινωνικό ον αναπτύσσει σχέσεις με άλλες κοπέλες από την δουλειά, από το γυμναστήριο, από οπουδήποτε. Αρχίζουν μία περαιτέρω επικοινωνία μεταξύ τους, μοιράζονται χρόνο μέχρι που καταλαβαίνουν ότι μπορούν να μοιραστούν και το κρεβάτι τους. Ούπς...δεν ξεκίνησε με τέτοιες προδιαγραφές αυτή η σχέση αλλά κατέληξε έτσι. Αισθήματα πρόεκυψαν, δεν σημαίνει ότι είναι κατά εξακολούθηση cheater!

Το σίγουρο όμως είναι πως αν υπήρχε συναίσθημα, κατά πάσαν πιθανότητα θα μπει ξανά στον πειρασμό!