Πρωινό σεξ: Απόλαυση ή... μπελάς; Θα σε βοηθήσω να αποφασίσεις

Δεν είναι υπερβολικό αν ειπωθεί πως το πρωινό σεξ απελευθερώνει τις ορμόνες της χαράς και φέρνει το χαμόγελο στα χείλη σου, φτιάχνοντάς σου την ημέρα.
Πρωινό σεξ: Απόλαυση ή... μπελάς; Θα σε βοηθήσω να αποφασίσεις



Αντί να εκμεταλευτείς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και να κοιμηθείς, ξύπνα και δώσε χώρο στο πρωινό σεξ. Μπορεί να στερείσαι ύπνο αλλά σίγουρα αυτή η πρωινή απόλαυση θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για το υπόλοιπο της ημέρας σου.
 
Ας δούμε όμως τα θετικά και τα αρνητικά της πρωινής αυτής δραστηριότητας.
 
Δεν θα χρειαστεί να βάλεις όλη σου την τέχνη. Το σεξ το πρωί θα είναι κάπως ήρεμο και χωρίς ακροβατικά. Με την τσίμπλα στο μάτι δεν έχεις την ίδια ενέργεια, όπως είναι φυσικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχει την ίδια απόλαυση. Κάτω από τα σκεπάσματα θα κυριαρχήσει χουχουλιάρκη ατμόσφαιρα και η ενέργειά σου θα εκτοξευτεί.
 
Το ενδεχόμενο να σου φτιάξει πρωινό μετά την “πράξη” είναι πολύ μεγάλο. Ο λόγος; Το πρωινό σεξ για τους άντρες είναι μια τέλεια αρχή της μέρας και δεν θα διστάσει να σε περιποιηθεί γι' αυτό.
 
Θα είναι γρήγορο. Το πιθανότερο είναι ότι δουλεύετε και οι δυο οπότε το “γοργόν και χάριν έχει”. Άλλωστε ποιος νομίζει ότι οι γυναίκες θέλουν το σεξ να είναι ατελείωτο; Εκτός και αν σας παρασύρει η στιγμή...και μετά τρέχεις να εξηγήσεις στο αφεντικό σου γιατί άργησες στη δουλειά.
 
- Το πρωί κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις είναι η μυρωδιά της αναπνοής σου. Ακόμα και τα δόντια σου να έχεις πλύνει το βράδυ πριν κοιμηθείς δεν θα ωφελήσει. Γι' αυτό βρες την κατάλληλη στάση έτσι ώστε να αποφύγεις το face to face.
 
- Η αλήθεια είναι ότι πρωί πρωί μπορεί να νιώθεις λιγότερο sexy. Δεν έχεις προλάβει να βάλεις ούτε λίγο ρούζ, τα μαλλιά σου είναι ανακατεμένα και είσαι και πρησμένη. Να είσαι σίγουρη όμως ότι ο σύντροφός σου δεν θα δώσει καμία σημασία σε αυτό.
 
- Να περιμένεις και το δεύτερο μέρος να έρχεται το βράδυ!
 
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν άλλα αρνητικά για το πρωινό σεξ. Απλά εκμεταλεύσου την κατάσταση προς όφελός σου - περισσότεροι οργασμοί σε μία μέρα. ΄Ολο αυτό θα σας κρατήσει σε εγρήγορση για όλη την υπόλοιπη ημέρα.
 
Τα καλύτερα summer spot για να κάνεις sex στα κρυφά! (Aν δεν σου αρέσει το πρωινό σεξ!)