Σεξ: Aυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα ψέματα που λέμε εμείς οι γυναίκες

Ναι λέμε και ψέματα! Τέτοιες είμαστε!
Σεξ: Aυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα ψέματα που λέμε εμείς οι γυναίκες



Τι νομίζατε αγόρια; Μόνο εσείς μπορείτε να μας... παραμυθιάζετε με γλυκά ψεματάκια;

Kάθε γυναίκα σε οποιαδήποτε φάση της ζωής της, είτε είναι τρελά ερωτευμένη, είτε είναι σε σχέση, είτε κάνει one night stand, δεν έχει μπορέσει να αντισταθεί σε αυτόν τον πειρασμό και να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Ελάτε κορίτσια παραδεχτείτε το, μεταξύ μας μιλάμε!

Σαφέστατα δεν λένε ψέματα μόνο οι άντρες αλλά και εμείς! Θέλετε από φόβο, από ανασφάλεια, από άγχος, επειδή δεν ξέρουμε τι να πούμε εκείνη την “δύσκολη” στιγμή, επειδή δεν θέλουμε να τους πληγώσουμε, είτε επειδή θέλουμε να γίνουμε αρεστές και να φανούμε... καλά και αθώα κοριτσάκια, καταφεύγουμε σε αυτήν την λύση.

Και ποια είναι τα πιο συχνά που λέμε;

Το μέγεθος δεν μετράει

Στις πόσες φορές περίπου το πιστεύετε αυτό εσείς τα αγόρια; Προφανώς και μετράει το μέγεθος! Άλλωστε το χει πει και ο “άξιος” Γκουσγκούνης που είναι μετρ του είδους και έχει μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες. Οτιδήποτε άλλο και να σας έχουμε πει κατά καιρούς, είναι μέγα ψέμα και προφανώς το κάναμε επειδή είμαστε ερωτευμένες μαζί σας, δεν θέλουμε να σας πληγώσουμε και παρ' όλα αυτά μας προσφέρετε ικανοποίηση όσο καλύτερα μπορείτε.

Δεν έχω ξανακάνει καλύτερο σεξ στη ζωή μου

Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να ισχύει αυτό είναι μόνο αν είστε ο ένας και μοναδικός, ο ανεπανάληπτος εραστής που θα την τρελάνει μια για πάντα. Κι αν είστε, τότε αποκλείτεται να σας χωρίσει! Εάν σας το έχει πει και είστε ακόμα μαζί, τότε δίνω αρκετές πιθανότητες στο να ισχύει. Αν πάλι όχι, πλέον ξέρετε...

Με όλους τους προηγούμενους έβαζα προφυλακτικό

Ναι καλά... Από φόβο και μόνο σας το λέει αυτό για να μην την περάσετε για καμιά... εξώλης και προώλης. Είναι γνωστό το πόσο ασυγκράτητα είστε εσείς τα αγοράκια, οπότε έστω και μια φορά στη ζωή της δεν κατάφερε να... ξεφύγει από αυτόν τον έναν. Ας ελπίσουμε βέβαια ότι δεν ήταν παραπάνω...

Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό

Άσε μας κούκλα μου! Αυτό κι αν είναι μέγα ψέμα! Εκτός κι αν η κοπέλα είναι παρθένα και είσαι ο πρώτος της. Μόνο έτσι μπορεί να ισχύει. Ή εκτός πια κι αν είσαι τόσο... “προχώ” όπου αυτό που θα της ζητήσεις, αποκλείεται να το 'χει ξαναματακούσει!

Έχω πάει με... τόσους άντρες

Ας πούμε αλήθεια για μια φορά! Οι γυναίκες πάντα μα πάντα λένε ψέματα για τον “αριθμό”. Βέβαια, δεν λέω ότι το κάνουν όλες αλλά οι περισσότερες. Έχει να κάνει με το πότε ξεκινάει η συζήτηση, αν είναι η “κατάλληλη στιγμή” και πολλά ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να αφαιρέσει κάμποσους για να κερδίσει την εύνοιά σου ή αντίθετα αν είναι παντελώς άπειρη να προσθέσει μερικούς (αν και σπάνια γίνεται αυτό) μόνο και μόνο για να μην υποθέσει με το μυαλό της ότι θα ξενερώσεις, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση βέβαια!

Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να αποφεύγεις τις συγκεκριμένες συζητήσεις! Άλλωστε, τι σημασία έχει πια; Είστε μαζί και αυτό είναι που μετράει! Enjoy it!

Δες ΕΔΩ πως θα απολαύσετε και οι δυο το πρωκτικό σεξ

Διάβασε ΕΔΩ όλες τις kinky ιδέες που θέλει να δοκιμάσετε αλλά ντρέπεται να σου ζητήσει