Πως να τρυπώσεις στο μυαλό ενός άνδρα...και να μείνεις!

Εφάρμοσε τις παρακάτω συμβουλές και σύντομα θα δεις το υποψήφιο θύμα να χάνει τον ύπνο του για σένα.
Πως να τρυπώσεις στο μυαλό ενός άνδρα...και να μείνεις!



Η τελευταία φορά που θυμάσαι τον εαυτό σου να είναι με κάποιον , ήταν πριν από αρκετό καιρό. Ενώ η γνωριμία ήταν πολλά υποσχόμενη,η εξέλιξη δεν ήρθε ποτέ.  Δεν ξέρεις γιατί αλλά δεν σε απασχόλησε κιόλας. Εσένα σε ενδιαφέρει,αυτός που θα γνωρίσεις να είναι τρελός αποκλειστικά για σένα.

Μπορεί να γίνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα; Φυσικά και ναι. Εδώ είμαστε εμείς να σου δώσουμε μερικά tips που θα σε κάνουν να τρυπώσεις για τα καλά στο μυαλό του συντρόφου σου.  Όσο και θεωρείς ότι είναι ακατόρθωτο, να θυμάσαι πως όλα και όλοι θέλουν τον τρόπο τους. Ακόμα και τείχη γκρεμίζονται.

1.Έχεις ακούσει το περίφημο σκοτσέζικο ντους. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο τρόπο πλυσίματος. Μιλάμε για μια συμπεριφορά που έχει 100% απόδοση στο στοίχημα του φλερτ. Η τακτική είναι συγκεκριμένη: την μια μέρα ενδιαφέρεσαι για τι κάνεις,πως είναι κλπ και την επόμενη άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει. Για να μην καλομαθαίνει κιόλας...

2.Ενεργοποίησε την φαντασία. Διάβασε ένα βιβλίο,δες βίντεο στο ytube,αντέγραψε σκηνικά από ταινίες.Ξεκίνα να κάνεις διάφορα κόλπα που θα ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλο του. Σύντομα θα έχει οράματα με την μορφή σου να επιδίδεται σε διάφορα κολασμένα αθλήματα.

3.Ζήλια: αν και η λέξη αυτή εγκυμονεί κινδύνους, η σωστή χρήση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Χρειάζεται και αυτό το συναίσθημα,για να εκτοξεύεται το πάθος στα ύψη. Έχε μόνο στο νου σου την φράση-κλειδί: παν μέτρον άριστον. Όχι τίποτα άλλο,αλλά οι ακραίες σκηνές ζηλοτυπίας είναι ανθυγιεινές για την ψυχολογία σου.

4.Όλες οι γυναίκες γεννιούνται με αυτό το χαρακτηριστικό. Άλλες το καλλιεργούν και άλλες το αφήνουν να κοιμάται στο υποσυνείδητο τους. Ο λόγος για την περιβόητη καπατσοσύνη,που κάνει θαύματα όταν τη χρησιμοποιείς. Αυτή μέχρι και μουστάκια ξυρίζει. Προσαρμοσμένη στο χαρακτήρα σου η χρήση της θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις ακόμα και το πιο δύσκολο στόχο.

5.Τέλος μην δείχνεις τόσο ανεξάρτητη και διαθέσιμη, όσο είσαι στην πραγματικότητα.  Ακόμα και οι άνδρες θέλουν το παραμύθι τους,γιατί η αλήθεια κατατροπώνει τον ανδρικό εγωισμό τους. Κάνε τον να αισθανθεί ότι τη «πήρε τη πόλη». Ότι διεκδίκησε μόνος του, σε κέρδισε με την φοβερή προσωπικότητά του και είσαι αναμμένο κεράκι για εκείνον. Ναι ναι όλα τα έκανε αυτός.Αυτό τουλάχιστον πιστεύει. Κρίμα είναι να του το χαλάσεις. 

 

 

Δες ΕΔΩ τις 7 στάσεις που λατρεύουν όλοι οι άντρες

Διάβασε ΕΔΩ τις πιο άβολες στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει στο sex

Δες ΕΔΩ πως θα τον κάνεις να κατέβει επιτέλους εκεί... χαμηλά