Έχεις απορία; Να ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού

Να βάλω το χέρι στην τσέπη ή όχι; Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν αλλάζουν.
Έχεις απορία; Να ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού



Εχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης μεταξύ φίλων ποιος θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού. Αν πρέπει ο άντρας να βάλει το χέρι στην τσέπη ή αν η γυναίκα πρέπει να το παίξει λίγο άντρας και να το πάρει πάνω της. Εχω ακούσει αντρικές απόψεις ότι δεν έκανε καν την κίνηση να πληρώσει, έχω ακούσει γυναικείες που λένε ότι έκανα την κίνηση και με άφησε. Τελικά τι ισχύει; Λοιπόν υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν αλλάζουν.

1. Οποιος έκανε την πρόταση αυτός πρέπει να πληρώσει κι όλας. Οποιος δεν έχει χρήματα για να ανταπεξέλθει σε ένα ραντεβού κάθεται σπίτι του.

2. Ωστόσο φρόντισε για παν ενδεχόμενο να έχεις χρήματα πάνω σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η βραδιά. Σίγουρα δεν θέλεις να πλένεις πιάτα.

3. Αυτός που ζητάει τον λογαριασμό, αυτός πρέπει να κάνει και την κίνηση να ανοίξει το πορτοφόλι.

4. Στο πρώτο ραντεβού δεν υπάρχει το να πληρώσουμε μισά μισά. Μισά μισά πληρώνεις με τις φίλες σου.

5. Αν ο καλός σου πληρώσει όλο το ποσό, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προτείνεις να κεράσεις στη συνέχεια της βραδιάς ένα ποτό.

6. Αν το ραντεβού σου έχει αποφασίσει να σου κάνει το τραπέζι σε ένα ρομαντικό μέρος και αρκετά τσουχτερό, δεν σημαίνει ότι οφείλεις να τον αποχαιρετήσεις στο τέλος της βραδιάς με ένα φιλί. Με λίγα λόγια μην νιώθεις υποχρεωμένη. Επιλογή του ήταν.

Διάβασε ΕΔΩ τον οδηγό για το τέλειο σεξ