Εξομολογήσεις ενός άντρα: Οι συνήθειες που έχετε και μας ξενερώνουν

Ακόμη και supermodels να είστε, δεν το σώζετε κορίτσια…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Οι συνήθειες που έχετε και μας ξενερώνουν



Η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Η γυναικεία συνήθεια ακόμη χειρότερο. Και επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους (και να βάλω και κανά σίδερο γιατί έχω μείνει με τις φόρμες), σήμερα γυναίκες θα σας αποκαλύψω τι πρέπει να κόψετε για να μην μας σπάτε τα νεύρα. Μερικές λίγο τις αφέλειες γιατί δεν σας πηγαίνουν.

Καθώς λοιπόν συζητούσα χθες με ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ (πιο έρωτας πεθαίνεις…) διαπίστωσα πως δεν είχε καμία ενοχλητική συνήθεια. Και αυτό με έκανε να αναρωτηθώ τι είχαν οι άλλες και με εκνεύριζε. Μετά ρώτησα και έναν φίλο. Μετά έναν άλλον. Για να μην το τραβάμε, καταλάβατε που το πάω. Όλοι λίγο πολύ είχαμε βρει συνήθειες που μας εκνεύριζαν σε εσάς γυναίκες. Εκτός από ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. Εκείνη μόνο έχει παράπονα από εμένα.

Λοιπόν, πάρτε χαρτιά και μολύβια και σημειώνεται. Ή πατήστε print στον εκτυπωτή σας παλαιολιθικά κορίτσια…

-Η αργοπορία

ΟΚ, θέλετε να κάνετε εντύπωση. Με την αργοπορία θα το πετύχετε πιστεύετε; Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση φορέστε κίτρινη φούστα, μωβ μπλούζα, καπέλο skater και ένα λουλούδι στο πέτο. Μην αργείτε όμως πάνω από 2 λεπτά. Γιατί στο 1:59 την έχουμε κάνει για κανά burger. Ξεκάθαρα όμως. Και καθίστε εσείς να κοιτάζετε το ρολόι. Εγώ πάντως είχα πάρει τελεσίγραφο 5 λεπτών. Ήμουν εκεί μισή ώρα νωρίτερα.

-Η αγένεια

Κακό πράγμα η αγένεια. Και αν είναι και συνήθειο, ακόμη χειρότερο. Και αν είναι και γυναίκα, 34542154 φορές χειρότερο. Και άντε να είστε αγενείς σε εμάς επειδή ήπιαμε μια μπύρα (σόρυ αγάπη) παραπάνω. Στον σερβιτόρο; Στον παρκαδόρο; Στον μαρκαδόρο; Γενικά στον –δόρο. Τι να κάνουμε μια γυναίκα πλάι μας που συμπεριφέρεται σαν τον Μπάμπη τον Πεταλούδα (γεια σου Μπαμπίνο); Καλά δεν θα πω για ΕΣΑΣ γυναίκες που το παίζετε «αντράκια». Μόνες για πάντα θα είστε. Και τραγουδάτε όσο θέλετε για το αντίθετο.

-Μπλα, μπλα, μπλα

Έρευνα έχει δείξει ότι μια γυναίκα λέει μερικές… χιλιάδες λέξεις παραπάνω μέσα στην ημέρα από έναν άντρα. ΟΚ, ποιος μπορεί να πάει κόντρα στη φύση; Όταν λοιπόν βάζετε πρώτη, δευτέρα, τρίτη, τετάρτη, πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις ταχύτητές σας εμείς αυτόματα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε διάφορα. Από τι έχει πάει λάθος στις ζωές μας, γιατί βγαίνουμε, γιατί οι Νεφελίμ ζουν στην Κοίλη Γη, τι καιρό κάνει στην Κοίλη Γη και αν τελικά ζουν ανάμεσά μας (ζουν). ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Πέρα από την πλάκα, οι Νεφελίμ, ζουν ανάμεσά μας.

-Το κινητό φταίει

Και το κινητό φταίει. Και εσείς φταίτε. Και εμείς που δεν το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή. Όπως έχω ξαναγράψει, καλό το κινητό, καλή η τεχνολογία, καλό το Candy Crush (η φωνή που ακούγεται στο παιχνίδι είναι spooky) αλλά όταν είμαστε μαζί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κινητό. Πάμε άλλη μια: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ. Το κορίτσι πάντως, το παρατάει όταν είμαστε μαζί. Τα λέω, για να μην μου την πει ότι δεν τα λέω.

-Κόψτε το ψάρεμα

Αν θέλουμε να πούμε κάτι, θα το πούμε. Αν πάτε να μας ψαρέψετε για να το μάθετε, θα τσακωθούμε. Αν τσακωθούμε θα κλαίτε. Αν κλαίτε θα μας ρίξετε ξανά. Είναι ο κύκλος της ζωής. Αλλά μην έχετε αυταπάτες πως αν θέλουμε να πούμε κάτι θα το κρύψουμε. Εμείς τα ξεφουρνίζουμε Εσείς λέτε συνέχεια «τίποτα, τίποτα, τίποτα». Kαι τελικά όντως δεν έχετε τίποτα. Απλά νομίζετε πως έχετε.

Αφού λοιπόν θέλετε να το πάμε έτσι (για να σας προλάβω) εννοείτε πως και εμείς έχουμε 1 δισεκατομμύριο κακές συνήθειες. Το θέμα δεν είναι ποιος έχει περισσότερες. Το σημαντικό είναι ποιος είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί, να δουλέψει πάνω σε αυτές και να κάνει τον άνθρωπο που επιλέγει ευτυχισμένο. Γιατί ξέρετε κάτι; Στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία. Να χαμογελάει ο άνθρωπος που είναι πλάι μας. Να είναι περήφανος για εμάς, ακόμη και αν τα έχουμε κάνει θάλασσα. Αλλά τα κάναμε μαζί.

ΥΓ: Πιο έρωτας, πεθαίνεις…

ΥΓ 1: Όλα γίνονται στη ζωή. Αρκεί να παλέψεις. Σε όλους τους τομείς.