Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί σας χωρίζουμε από το τηλέφωνο

Κάτι τέτοιες στιγμές η εφεύρεση του Bell ξεπερνάει την φωτιά και τον τροχό…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί σας χωρίζουμε από το τηλέφωνο



Το τηλέφωνο είναι σπουδαία εφεύρεση. Εκπληκτική. Είναι το μέσο που σου εξασφαλίζει καταρχάς delivery φαγητό. Και την ασφάλεια ενός χωρισμού. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι το αγαπημένο μας μέσο επικοινωνίας. Ναι, το αγαπάμε καλύτερα και από το Facebook!

Βασικά γυναίκες να ξέρετε ένα πράγμα: ΔΕΝ σηκώνουμε ποτέ τηλέφωνο μετά τις 2 το βράδυ. Ποτέ, μα ποτέ, δεν θα είναι για κάτι καλό. Ειδικά αν είναι από τον καλό σας-soon to be πρώην σας. Και ξέρετε γιατί σας χωρίζουμε από το τηλέφωνο; Κάπου πάει το μυαλό σας, αλλά τώρα θα σας διαψεύσω εγώ.

Ορίστε κυρίες μου…

-Μειώνεται ο βαθμός επικινδυνότητας

Βασικότερο από όλα. Για να χωρίσεις γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο πρέπει να έχεις:

  • Μαύρη ζώνη στο καράτε
  • 65 κιλά μυϊκής μάζας
  • Πανοπλία που αντέχει την διάτρηση βαλίστρας
  • Έτοιμα εισιτήρια για το Νοβοσιμπίρσκ
  • Tο Batmobile με αναμμένη τη μηχανή να περιμένει.

Ποιος ρισκάρει να πει σε γυναίκα «Να, ξέρεις καλύτερα να σταματήσουμε να βλεπόμαστε;», «Σου αξίζει κάποιος καλύτερος (στάνταρ)», «Κουράστηκα από αυτή την σχέση»; ΚΑΝΕΙΣ!

Nα, δείτε εδώ...

-Ντροπή, ντροπή, ντροπή

Δεν το πιστεύετε, το ξέρω πως νομίζετε ότι είμαστε ξεδιάντροποι (είμαστε) αλλά υπάρχουν στιγμές που μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας σαν την Καιτούλα την Γαρμπή (φανατική αναγνώστρια και με σημαία της μια φούστα). Tου χωρισμού η ώρα είναι μια από αυτές. Και εκτός πως θα πατήσετε τα κλάματα (έλατε τώρα που δεν θα το κάνετε…), θα ντραπούμε, θα το μετανιώσουμε και στο τέλος ΚΑΙ δεν θα χωρίσουμε ΚΑΙ θα ξέρετε πως θέλουμε να χωρίσουμε. Χειρότερη κατάσταση συγκρίνεται μόνο με μπάμιες για μεσημεριανό…

-Έλλειψη κουράγιου

Σε άμεση συνάρτηση με τα δυο παραπάνω, κανείς άντρας δεν θέλει να αντιμετωπίσει ούτε τις τσαντιές, ούτε τα κλάματα και την μίρλα. Οπότε η εύκολη λύση είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο, να πεις το παραμύθι σου και τέλος. Ωραία και αντρίκια… NOT!

-Έλλειμμα χρόνου

Που σημαίνει πως είμαστε με κάποια ΕΚΕΙΝΗ την στιγμή και θέλουμε να χωρίσουμε για να προχωρήσουμε. Εκείνη την στιγμή. Αλλιώς θα σας απατήσουμε. Λίγες πιθανότητες να μην το κάνουμε γιατί όπως λέει και ο λαός «Και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος». Σκύλος=Εμείς. Πίτα=η σχέση μας.

-Τόσο κόβει, τόσο κάνουμε

Εεε, τι να πω τώρα; Ψέματα; Γιατί τέτοιος δεν είμαι. Τόσο φτάνει ο αντρικός εγκέφαλος, τόσο κάνει. Λέμε «Εγώ τυπικός είμαι, της το είπα». Ούτε να αναρωτηθούμε αν στεναχωριέται η άλλη που το ακούει, ούτε αν θα την πληγώσουμε, ούτε τίποτα. Εκεί φτάνει η λογική μας, αυτό κάνουμε.

Τι πάει να πει πως δεν είναι σωστό; Τι πάει να πει «τι πρέπει τι δεν πρέπει, στιγμή δεν σκέφτηκα»; Οι απαντήσεις για την (κατάπτυστη, να τα λέμε και αυτά) πράξη μας είναι αυτές. ΟΚ, υπάρχει και το FB αλλά αυτό είναι το δικό σας όπλο. Κάτι delete, block και τέτοια. Γιατί είστε και ένα… τσικ πιο μπροστά από εμάς. Ούτε καν sms. Κανείς και καμιά. Ποτέ.

Ποιο είναι το σωστό; Προφανώς να αντιμετωπίσεις τον άλλον πρόσωπο με πρόσωπο, να σεβαστείς τις στιγμές που περάσατε μαζί και να τους εξηγήσεις γιατί χωρίζετε. Εσείς γυναίκες ποτέ δεν θα πείτε την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλήθεια, που είναι «Βρήκα άλλον». Εμείς ποτέ δεν θα πούμε τα παλαβά τα δικά μας γιατί δεν θα καταλάβετε, οπότε όλοι (ΜΑ ΟΛΟΙ) ψάχνουμε την εύκολη λύση για να χωρίσουμε.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα.

ΥΓ: Ο μύθος θέλει τον Alexander Graham Bell να ανακάλυψε το τηλέφωνο το 1876 για να χωρίσει με ασφάλεια την πρώην του. Κατά 90% αληθεύει.

ΥΓ 1: Τα μπλεξίματα τώρα ξεκινούν. Τα ωραία. Αυτά τα όμορφα, με το όμορφο χαμόγελο και τα ομορφότερα μάτια ever…