Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες τι πρέπει να κάνετε για να κολλήσουμε

Όχι, δεν είναι σεξ. Όχι, δεν είναι η τεχνική του γραμματόσημου.
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες τι πρέπει να κάνετε για να κολλήσουμε



O έρωτας δεν είναι απλό πράγμα γυναίκες. Ο κύβος του Ρούμπικ (το μισώ αυτό το διαόλι) είναι παιχνιδάκι μπροστά του. Το ότι σήμερα είμεθα ο δεσμός σας, δεν σημαίνει πως είμαστε και κολλημένοι μαζί σας. Θέλετε να το αλλάξετε αυτό; Θέλετε να τον κάνετε να τρέχει σαν τον Μο Φάρα (μην ρωτήσετε ποιος είναι αυτός) και να μην φτάνει;

Ο άνθρωπος σας (εγώ ντε!) είναι εδώ, να σας πει τι πρέπει να κάνετε. Αφήστε κάτω το γνωστό σαμπουάν, σταματήστε να το παίζετε δύσκολες και να λέτε «όσο τον φτύνω πιο πολύ κολλάει» γιατί θα σας το πω κυνικά: Το «αυτή η γυναίκα με τρελαίνει» και το «αυτή η γυναίκα να πάει στον αγύριστο», είναι μια λεπτή κόκκινη γραμμή. Σαν αυτή που τραβάει η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια αγάπη που είχε λάθος διαδρομή.

Λοιπόν γυναίκες. Θα κολλήσει έτσι:

-Σταματήστε τα παιχνιδάκια

Αν θέλουμε παιχνίδια-Μουστάκας, πάμε στον (σωστά μαντέψατε) Μουστάκα. Μια σχέση δεν είναι παιχνίδι. Καλά τα τσαλιμάκια, καλά τα κορδελάκια, καλές και οι μουρμουρίτσες αλλά μην το παρατραβάτε γιατί τα σκοινιά κάποια στιγμή κόβονται. Εμείς οι άντρες κολλάμε με τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Καλό είναι να καταλάβετε πως όσο πολύπλοκες και αν είστε και έχετε καμιά 35αριά εαυτούς, ΔΕΝ είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε και τους 35. Και όσοι το κάναμε, στο τέλος γίναμε και οι κακοί της υπόθεσης…

-Μην γκρινιάζετε

Γιατί γκρινιάζετε; Υπάρχει λόγος; Είναι στο DNA και στο RNA σας (19 Βιολογία είχα) αλλά κάποια στιγμή κάντε λίγο chill. Και σας το λέω εγώ που για άντρας είμαι υπεργκρινιάρης. Μην γκρινιάζετε επειδή θέλουμε να πιούμε μπύρες με τους κολλητούς μας. Αν δε πείτε «Να πας μωράκι μου και να περάσεις καλά» θα μας μπερδέψετε ευχάριστα. Θα πούμε «Τι γυναίκα ρε φίλε». Ή «έχει γκόμενο και θέλει να με ξεφορτωθεί». Και στις δυο περιπτώσεις θα κολλήσουμε.

-Έλεος με την καραμέλα του σεξ

Ειλικρινά, νομίζετε ΟΛΟΙ σε αυτόν τον πλανήτη πως το σεξ είναι η απάντηση σε όλα; Αλήθεια όμως, να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα και να μου πει αυτό και αυτό ισχύει. Γυναίκες αν έχουμε νεύρα μια μέρα ΔΕΝ θέλουμε σώνει και ντε σεξ. Αν είμαστε στεναχωρημένοι ΔΕΝ θέλουμε σώνει και ντε σεξ. Αν φάει ο Θρύλος πέντε γκολ από τον Παναθηναϊκό, ΔΕΝ θέλουμε σεξ. Καλά, ίσως να θέλουμε στο τελευταίο. Αλλά αν μπορούμε να κουβεντιάσουμε στα σοβαρά, θα μας κερδίσετε για πάντα. Και στην τελική σεξ βρίσκουμε και παντού. Κάποιον να μιλήσουμε σαν άνθρωποι θέλουμε!

-Μπορείτε να μας εκτιμήσετε;

Βγάζω εγώ 1500 ευρώ. Με εκτιμάει η κοπέλα μου. Βγάζω 300 ευρώ. Με εκτιμάει; Γιατί όπως σας έχω πει παμπολλάκις (ωραία λέξη, την πατεντάρω) εμείς οι άντρες έχουμε ΑΝΑΓΚΗ από μια γυναίκα να μας εκτιμάει για όσα είμαστε. Και όταν έχουμε καλό μισθό και όταν δεν έχουμε. Και όταν πηγαίνουμε γυμναστήριο και όταν έχουμε μπυροκοιλιά. Γενικά όταν μια γυναίκα εκτιμάει έναν άντρα για τις προσπάθειές του θα λάβει πίσω την εκτίμηση και με τόκο υπερημερίας.

-Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, αμοιβαία τα αισθήματα

Ο Σταμάτης ο Γονίδης το ήξερε το νόημα. Το είχε πιάσει το νόημα. Και προφανώς εννοώ πως για να κολλήσουμε μαζί σας, θέλουμε να κολλήσετε μαζί μας. Όχι σε creepy βαθμό. Ούτε στη νοοτροπία «τον ζηλεύω και όποια τον πλησιάσει θα του βγάλω τα μάτια, θα τα τηγανίσω και θα του τα ταΐσω». Μια ματιά κάνει πολλά. Μια αγκαλιά χωρίς λόγο. Δοκιμάστε τα αυτά και εμείς θα καταλάβουμε πως μας έχετε ανάγκη στη ζωή σας. Θα είμαστε εκεί. Και μας αρέσει.

-Μην το παίζετε ντίβες

Ναι, ΟΚ, είστε όμορφες, μπράβο αλλά μερικές κατεβάστε και λίγο τη μύτη. Γιατί υπάρχουν παραδίπλα κοπελιές που είναι λίγο πιο γήινες να το πω, λίγο πιο προσγειωμένες να το πω, λίγο δεν λένε την ατάκα «έτσι είμαι και άμα σου αρέσω» να το πω; Τέλοσπαντων, να έχετε δίπλα σας έναν άντρα που δεν θα τον βλέπετε σαν αντικείμενο και σαν… σκυλάκι. Συμπεριφερθείτε όπως θέλετε να σας συμπεριφερόμαστε και εμείς θα κολλήσουμε.

Είναι τελικά δύσκολο; Ναι. Αξίζει; Ναι. Και για να μην βγάζω την ουρά μου έξω, και εγώ έχω κολλήσει με γυναίκα που ΔΕΝ έκανε τίποτα από τα παραπάνω. Αλλά να ξέρετε πως ο έρωτας είναι τυφλός…

Και όταν κολλήσει ένας άντρας μην βγάζετε απωθημένα ρε κορίτσια. Αμαρτία είναι. Bad Karma is a bitch…

ΥΓ: ΟΚ, ίσως ήμουν υπερβολικός με το σεξ. Αλλά και πίσω δεν το παίρνω…

YΓ 1: Και μην πει καμία "αν του κάνω τη δύσκολη θα με κυνηγήσει". Γιατί σίγουρα παραδίπλα θα υπάρχει κάποια που θα είναι ένα τσικ πιο εύκολη. Κανόνας.

Διάβασε ΕΔΩ πως να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός άντρα μια και για πάντα

Δες ΕΔΩ γιατί μας αρέσουν οι κοντές γυναίκες

Διάβασε ΕΔΩ ποια είναι τα ρούχα που ανάβουν έναν άντρα (και δεν πάει το μυαλό σου)

Δες ΕΔΩ τους πιο απίθανους τρόπους να αποπλανήσεις έναν άντρα