Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα σημάδια οτι αγαπάμε (ναι, συμβαίνει)

Μην εκπλήσσεστε γυναίκες. Έχουμε και εμείς αυτή την ανάγκη…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Τα σημάδια οτι αγαπάμε (ναι, συμβαίνει)



Ο άντρας δεν είναι για σχέση. Πάμε όλοι μαζί, επαναλάβετε μαζί μου (και εσείς στο πάνω διάζωμα): Ο άντρας δεν είναι για σχέση. Τώρα που το εμπεδώσαμε όλοι, θα αλλάξω τον ρου της ιστορίας. Γιατί μερικές φορές, έτσι πάνω στην τρέλα γυναίκες, θέλουμε σχέση. Αυτή την μεταλλική μπάλα που δένεται στο πόδι μας και μας εμποδίζει να ζήσουμε μια μποέμικη ζωή, μαζί με άλλους 3-4 μαντραχαλάδες. Δηλαδή να πίνουμε μπύρες.

Γιατί αυτή η στιγμή στη ζωή ενός αντρός έρχεται.Λέγεται αγάπη. Αλλά για να σας προλάβω, όταν λέω «σχέση» δεν εννοώ εσάς σε σχέση με τις άλλες. Σχέση στα κιτάπια της αντρικής Βίβλου (την έχουμε διαβάσει λίγοι και εκλεκτοί), αναφέρεται η κατάσταση όπου ένα αρσενικό ζει, αναπνέει, σταματά να βλέπει ποδόσφαιρο (say what;) για ένα ΚΑΙ ΜΟΝΟ θηλυκό. Και αυτό το φαινόμενο είναι ορατό από το Τρίκορφο Φωκίδας ειδικά, τις μέρες χωρίς συννεφιά.

Και όπως λέτε εσείς οι θαυμάστριές μου (1-2 είστε, μην ψάχνεστε, θα σας στείλω και κάρτα τα Χριστούγεννα)… ώρα για κύμα αλήθειας!

-Κοιτάζουμε σαν χάνοι

Προσέξτε. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του καθημερινού βλέμματος χάνου και του ερωτευμένου χάνου. Ο καθημερινός χάνος, του μιλάς και κοιτάζει με βλέμμα κενό. Για σεξ του μιλάτε; Για πυρηνική κεφαλή και τον αφοπλισμό της; Αυτό είναι. Ένα. Δεν έχει άλλο. Ο ερωτευμένος χάνος από την άλλη, κοιτάζει στα μάτια. Μέσα στα μάτια, χωρίς να βλέπει τίποτα άλλο, εκτός από την γυναίκα που του μιλάει. Ούτε μπύρα παγωμένη δεν θα καταλάβει. Εκεί, θα κοιτάζει με creepy τρόπο, αλλά παράλληλα λίγο πιο μελαγχολικό, λίγο πιο γλυκούλη, λίγο «λοβοτομή του έκαναν;».

-Γινόμαστε σωματοφύλακες

Κάθε αρσενικό στηρίζει την κυριαρχία του στην σωματική δύναμη του. Έχετε δει πορτιέρη να τρώει ξύλο; Όχι. Το ίδιο πράγμα λέμε. Αν λοιπόν δείτε άντρα να τρέχει να σας προφυλάξει από κάθε λογής ζουζούνι, μαμούνι, βροχή, χαλάζι, χιόνι, λάσπη, την μάνα του, τον πρώην σας, τον τύπο που σας βγήκε από δεξιά, τον γείτονα θέλει να είστε μαζί. Αφενός σας θέλει ακέραιες, αφετέρου του βγαίνει από ένστικτο. Ναι, ένστικτο. Βασίζετε εκεί ένας άντρα.

-Πάμε για shopping

Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι, εμείς οι άντρες ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ τα ψώνια. Άμα ξαφνικά δείτε το φλερτ σας να εμφανίζεται κάθε τρεις ώρες με άλλα ρούχα (σαν την Μενεγάκη που σε μια εκπομπή άλλαξε ίσα με 5 φορέματα), τότε κάτι θέλει ο μπαγασάκος. Να εντυπωσιάσει βρε κουτά. Σε φυσιολογικές συνθήκες, θα έσκαγε μύτη με βερμούδα, t-shirt Metallica που έχει ξεμείνει από το Γυμνάσιο και όλα καλά. Yolo που λέμε και στο χωριό μου…

-Ανακαλύπτουμε νέες λέξεις

Μην νομίζετε πως ξαφνικά παθαίνουμε αγάπη για την γραμματική. Απλά δεν μπορούμε να αρθρώσουμε αυτό που θέλουμε να ξεστομίσουμε. Άλλο λέει ο εγκέφαλος, άλλη εντολή φτάνει στην γλώσσα, άλλη λέξη βγαίνει από το στόμα. Συνήθως συμπτυγμένες δυο μαζί. Και συνοδεύεται με το βλέμμα του χάνου παραπάνω.

-Μαθαίνουμε τρόπους. Καλούς τρόπους.

Γιατί μια σχέση με άνθρωπο που έχει τρόπος Κοσοβάρου αντάρτη, δεν πάει ούτε από εδώ (Νέο Ηράκλειο συγκεκριμένα) μέχρι τον σταθμό Νερατζιώτισσα (ανταπόκριση με γραμμή 1 και προαστιακό). Δηλαδή 100 μέτρα max. Εγώ για παράδειγμα, για μια γυναίκα έμαθα να τρώω σούσι με αυτά τα ξύλινα σουράβλια, τα τσόπστικς. Άλλος μαθαίνει να φτιάχνει χαρτοπετσέτα οριγκάμι. Γενικά καλούς τρόπους! Μέχρι και πόρτες ανοίγουμε...

-Το ζητάμε

Ααα και τώρα το καλό. Η ώρα που ξεχωρίζουμε τα παιδιά από τα… λιγότερο παιδιά, αφού όλοι οι άντρες παιδιά είμαστε. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή γελάει και το σύμπαν. Γιατί αν ένας πει «Θέλω να είμαστε μαζί» σε επίσημο επίπεδο, σε τετ α τετ, τότε είναι Η ώρα. Και είναι ελάχιστοι άντρες που το κάνουν. Όταν θα έρθει λοιπόν η στιγμή που θα το κάνει ένας άντρας να το εκτιμήσετε γυναίκες, όποια απάντηση και αν δώσετε. Αλλά να ξέρετε πως θέλει να περάσετε όσα περισσότερα χρόνια μπορείτε μαζί. Δεν το λες και μικρό πράγμα. Καλά στο «όχι» θα του κόψετε την ψυχή στα δυο (been there) αλλά… κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να είναι με κάποιον άλλον.

Ορίστε λοιπόν. Η μετάλλαξη ενός άντρα από Νεάτερνταλ σε άνθρωπο είναι η τρανή απόδειξη πως θέλει να είναι μαζί σου (ναι, ναι μαζί σου). Και θα στο πει η συμπεριφορά του αρχικά. Προφανώς για να μας βγάλετε γυναίκες από την δύσκολη θέση να παραδεχτούμε πως από τα δυο δισεκατομμύρια θηλυκά του πλανήτη εμείς θέλουμε μόνο ένα. Και η μονογαμική φύση μας (ακούω τα γέλια στο κεφάλι μου αυτή την στιγμή, το ορκίζομαι) βγαίνει στην επιφάνεια…

Οπότε αν δείτε τέτοια συμπεριφορά, συγχαρητήρια! Τον τυλίξατε κορίτσια! Σας αγαπάει!

Ή χρειάζεται ψυχοφάρμακα και νοσηλεία…

ΥΓ: Ένας άντρας που αγαπάει δεν φοβάται να τα βάλει με θεούς και δαίμονες. Κυριολεκτικά!