Oι οργασμοί δεν είναι δύο, είναι έξι και πρέπει να τους δοκιμάσεις όλους

Τρόποι για να τους πετύχεις για να το παίζεις έξυπνη στις φίλες σου.
Oι οργασμοί δεν είναι δύο, είναι έξι και πρέπει να τους δοκιμάσεις όλους



O oργασμός δεν είναι ένας. Οι οργασμοί είναι πολλοί. Επτά για την ακρίβεια και μπορείς να τους πετύχεις όλους. Ακόμα κι αν όπως λες, δεν έχεις τελειώσει ποτέ κολπικά.

Nipple οργασμός
Το ήξερες ότι αν ασχοληθείς (εσύ ή ο σύντροφός σου) με τη θηλή σου όπως ασχολείσαι με το "κουτί" σου, μπορείς να έρθεις σε οργασμό από εκεί; Για ξεκίνα το παιχνίδι.

Πρωκτικός οργασμός
Μην τρομάζεις όταν διαβάζεις για "πίσω οδό". Είναι η περίπτωση που λένε ότι άμα μάθεις από αυτό τον δρόμο, δεν γυρίζεις πίσω; Κάπως έτσι!

U-Spot οργασμός
Όπου U βάλε urethral, κοινώς ουρήθρα. Νιώθεις ένα γαργαλητό κάθε που σε πλησιάζει το δάχτυλό του εκεί; Και ενοχλείσαι; Σφίξε τα δόντια και άσ' τον να συνεχίσει, αυτό που κάνει. Δεν θα το πιστεύεις τι θα σου συμβεί.

G-Spot οργασμός
Αχ αυτό το σημείο G που το ψάχνεις και δεν το βρίσκεις. Πάρε τη μία και μοναδική θέση που θα σε οδηγήσει εκεί. Ιεραποστολική, με τους ώμους σου να ακουμπάνε στο κρεβάτι και την μέση σου στο αέρα. G-Spot checked!

Κλειτοριδικός οργασμός
Ο γνωστός, αυτός που ασχολείσαι από τότε που ανακάλυψες τη σεξουαλικότητά σου. Πετυχημένη συνταγή χωρίς παράπλευρες απώλειες και λάθη. 

A-Spot οργασμός
After sex οργασμός. Συνήθως αφορά τον οργασμό μετά κλειτοριδικό. Μην περάσει πάνω από λεπτό και ξαναβάλε το χέρι σου ή το δικό του στην περιοχή σου. Θα διαρκέσει λιγότερο, αλλά δεν θα πιστεύεις την κορύφωση.

Δες εδώ πώς θα τον κάνεις επιτέλους να κατέβει εκεί κάτω.