6 κακές συνήθειες που δεν σταματάς να έχεις σε μία μακροχρόνια σχέση

Μήπως να το ξανασκεφτείς;;
6 κακές συνήθειες που δεν σταματάς να έχεις σε μία μακροχρόνια σχέση



Οι συνήθειες, όποιες κι αν είναι αυτές, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν, γι'αυτό άλλωστε λέγονται και συνήθειες! Και ειδικά αυτές που έχουν αναπτυχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση! Εσύ, είσαι σε θέση να καταλάβεις πότε η σχέση σου υποφέρει από τις συνέπειες των κακών συνηθειών σου;  Αισθάνεσαι μήπως ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου, ή ότι κάτι υπολειτουργεί; Μια κακή συνήθεια σε μία σχέση είναι αυτή που προσκαλεί τη μεγαλύτερη δυσφορία και σε σένα αλλά και στο ταίρι σου. Πόσο μάλλον 6 κακές συνήθειες! Αν λοιπόν κάτι σου φταίει αλλά δεν ξέρεις τι τότε σίγουρα έχεις κάποιες από τις παρακάτω κακές συνήθειες ! Μη το συνεχίσεις! Θα βγεις χαμένη!

1) Περιμένεις από το σύντροφό σου να ξεκινήσει ξαφνικά να σου δίνει ρεσιτάλ αγάπης.
Αν δεν ήταν έτσι ποτέ δε θα είναι. Σταμάτα να το περιμένεις ή να γκρινιάζεις για να το έχεις

2)Διαφωνείς για τα ίδια πράγματα όλη την ώρα.
Ή λύσε τα προβλήματα μαζί του ή απλά ξεπέρασέ τα! Μην ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια είναι φαύλος κύκλος!​

3)Θεωρείς τον σύντροφό σου δεδομένο.
Πολύ μεγάλο λάθος! Ειδικά αν το καταλάβει η αντίδρασή του μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ 

4)Να παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά
Δε χρειάζεται να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Μπορεί πάνω στο θυμό να πέιτε και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά αν πραγματικά τον ξέρεις καλά δε χρειάζεται να του δώσεις τόσο σημασία και να του κρατάς μούτρα για μια ζωή!

5) Να μην τρως τουλάχιστον ένα γεύμα την ημέρα μαζί
Ναι, οι ρυθμοί ζωής πια τρέχουν και δεν τους προλαβαίνουμε. Αλλά προσπάθησε να τρως έστω ένα γεύμα με τον αγαπημένο σου μαζί συζητώντας πώς ήταν η μέρα σας και κάνοντας bonding.

6) Να περνάς πάρα πολύ χρόνο κοιτώντας το κινητό σου.
Δε χρειάζεται τις λίγες έστω ώρες που βλέπεστε την ημέρα να είσαι πάνω από το κινητό όταν θα κάτσετε στον καναπέ για μια ταινία. Ακόμα κι αν εκείνος το πειράζει όλη την ώρα βρες έναν τρόπο να του το πάρεις αποσπώντας του την προσοχή! Σίγουρα δε θα το προτιμήσεις από εσένα

Δες ακόμα: Τα λάθη που πρέπει να αποφεύγεις όταν κάνεις σεξ το καλοκαίρι...