9 λόγοι που μπορούν να χαλάσουν τη σχέση σου από το πουθενά!

Και σε αυτή την περίπτωση, φταις εσύ και όχι ο σύντροφος!
9 λόγοι που μπορούν να χαλάσουν τη σχέση σου από το πουθενά!



To sweet romance σου αρχίζει και χάνει την μαγεία του σιγά σιγά. Αρχίζετε και μπαίνετε σε μια ρουτίνα περίεργη που σας οδηγεί σε αρνητικές σκέψεις. Προβληματίζεσαι για το ποιος φταίει αλλά και το τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσετε πάλι supsence. Να σου πω κάτι; Αυτή τη φορά ευθύνεσαι εσύ για όλο αυτό. 
Δες ποιοι είναι οι λόγoι:

1. Εστιάζεις στα αρνητικά.
Ο σύντροφος έχει 99 θετικά και εσύ δίνεις βάση στο ένα αρνητικό του; Είσαι λίγο υπερβολική ή μου φαίνεται; Δες μόνο τα θετικά. Αφού υπερισχύουν. Και σκέψου πως αν ήταν τέλειος θα βαριόσουν. Σίγουρα.

2. Έχετε ρουτινιάσει.
Κάνετε κάθε μέρα τα ίδια και έχετε βαρεθεί. Λίγο. Αντί να σκέφτεσαι την διέξοδο του χωρισμού σκέψου μήπως κάνετε τίποτα διαφορετικό και αναζωογονήσετε λίγο τη σχέση σας. Τόσες δραστηριότητες υπάρχουν που μπορείτε να κάνετε και να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Ορειβασία, ποδήλατο, surf, scuba diving, skydiving, διήμερη απόδραση, rafting και τόόόόσα άλλα. 

3. Nα "επενδύεις" στον εαυτό σου. 
Μην παραμελήσεις ποτέ τον εαυτό σου. Πρέπει να είσαι προτεραιότητά σου! Αν δεν είσαι εσύ καλά δεν θα είναι ούτε και η σχέση σου.

4. Ανασφάλεια #ΝΟΤ
Όταν είσαι down χωρίς λόγο και ζητάς επιβεβαίωση συνεχώς τότε να ξέρεις πως δεν το πας καλά. Θα τον κουράσεις τον σύντροφο πολύ γρήγορα. 

4. Δεν είσαι ανοιχτή στο θέμα sex.
Στο κρεβάτι πρέπει να είσαι μια άλλη. Απελευθερωμένη, σέξι και free. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι αλλά ούτε και να έχεις ταμπού. 
Κάνε πειραματισμούς.

5. Δείξε ενθουσιασμό για τα hobby του.
Ακόμα και αν βαριέσαι πρέπει να είσαι supportive στις δραστηριότητες του συντρόφου σου. Είναι κάτι που εκτιμάνε πολύ οι άντρες και χρειάζονται.

6. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο. 
Πρέπει να εκτιμάει τον σύντροφο και όσο και αν σε αγαπάει-αγαπάς δεν πρέπει να το παίρνεις σαν δεδομένο. Μπορεί να επέλθει χωρισμός για πλάκα και για τον πιο ασήμαντο λόγο. Πρέπει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία και να μην επαναπαύεσαι ποτέ. Η εποχή είναι full προσφορά-ζήτηση.

7. Μην βάζεις πάνω από όλα τον σύντροφο.
Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στη ζωή σου. Να έχεις και φίλους και αγόρι και δραστηριότητες και προσωπικό χρόνο. 

8. Μπλέκεις πολύ κόσμο στα προβλήματα της σχέσης σου. 
Όποτε τσακώνεσαι με το αγόρι σου παίρνεις τηλέφωνο την κολλητή σου, την αδελφή σου, τα λες στην κομμώτρια σου, στις κοπέλες στην yoga. Too much information! Κράτα και κάτι κρυφό!

9. Προχωράς πολύ γρήγορα.
Πότε τον γνώρισες, πότε έκανες σχέση, πότε έβαλες στο μυαλό σου ότι αυτό το τυπάκι είναι για εσένα, πότε σκέφτηκες τη συγκατοίκηση, γάμο, παιδιά. Oops, you are moving too fast!
Θυμάσαι το τραγούδι;

Tα 5 πιο (αλλόκοτα) ανατρεπτικά ραντεβού που έχω βγει με το αγόρι μου! Δες και πάρε καμιά ιδέα!