14 sex info που θα πρέπει να ξέρεις

...για να "παίξεις" σωστά!
14 sex info που θα πρέπει να ξέρεις



To sex είναι ένα παιχνίδι με ελεύθερους κανόνες. Ο καθένας βάζει τους δικούς του και θέτει και τα όριά του. Ωστόσο όμως υπάρχουν κάποια βασικά πράγματα-tips που πρέπει να ξέρεις για να μπορέσεις να μπεις στο παιχνίδι όπως πρέπει!

Τip 1#
Μην χρησιμοποιείς ποτέ το baby oil σαν λιπαντικό. Γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που φαντάζεσαι. Μπορεί στην αρχή να είναι οκ μετά όμως ίσως νιώσετε ένα "κάψιμο".

Tip 2#
Δώσε προτεραιότητα στην κοπέλα σου και προσπάθησε να την κάνεις να έρθει πρώτη σε οργασμό. Αν το κάνεις αυτό θα σε εκτιμήσει περισσότερο και θα σε "περιποιηθεί" αναλόγως.

Tip 3#
Do it yourself!Ανακάλυψε το σώμα σου όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα sex toys ή τα δάχτυλά σου για να φτάσεις σε οργασμό. Μπορείς να εκπληρώσεις οποιαδήποτε φαντασίωσή σου και γιατί όχι και να αποφύγεις ένα one night stand.

Tip 4#
Μην συγκρίνεις το sex που κάνεις με το σύντροφό σου με το "sex" που κάνουν στην τηλεόραση ή σε κάποιο pornsite. Δεν έχει καμία σχέση και μην προσπαθείς να αντιγράψεις ακριβώς ότι κάνουν.

Tip 5#
Αν δεν φτάνεις σε οργασμό συνέχεια δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνεις παρόλα αυτά!

Tip 6#
Όταν είσαι μεθυσμένη καλό είναι να αποφεύγεις να κάνεις sex. Όσο και αν το θέλεις εν τέλει δεν θα το απολαύσεις. (Σίγουρα το έχεις πάθει.)

Tip 7#
Όταν κάνεις sex επικεντρώσου στην πράξη και απόλαυσέ το. Μην σκέφτεσαι άλλα εκείνη τη στιγμή και χάνεις την μαγεία.

Tip 8#
Mην έχεις ανασφάλεια για το σώμα σου κατά τη διάρκεια του sex. Θα πρέπει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και sexy. Ούτως ή άλλως αν δεν ήσουν sexy θα πήγαινε μαζί σου;

Tip 9#
Να χρησιμοποιείς προφυλακτικά! ΠΑΝΤΑ!

Tip 10#
Σταμάτα να προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό! 

Tip 11#
Μην έχεις ταμπού στο sex και μην είσαι αρνητική στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Διότι ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να σου αρέσει.

Tip 12#
Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να σου αρέσει κάποιος εμφανισιακά αλλά να μην σε ωθεί να θέλεις να κάνεις sex μαζί του και το αντίστροφο.

Tip 13#
Αν δεν είσαι σε φάση να κάνεις sex κάποιες φορές δεν είναι κακό να το πεις. Ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, έχεις όλη την οικειότητα.

Tip 14#
Το sex δεν γίνεται καλύτερο όσο μεγαλώνεις αλλά όσο γίνεται με το κατάλληλο άτομο. 

Bonus

Do it yourself! Δες πως θα πετύχεις τον τέλειο οργασμό!