Μήπως δεν έχει ιδέα από στοματικό; Τα σημάδια που το αποδεικνύουν

Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα…
Μήπως δεν έχει ιδέα από στοματικό; Τα σημάδια που το αποδεικνύουν



O κανόνας λέει ότι δύσκολα ένας άντρας είναι expert στο στοματικό, ότι ο μέσος όρος το αντιμετωπίζει με τιμιότητα και ότι υπάρχει και ένα ποσοστό αντρών που απλά δεν το ‘χουν σε αυτό τον τομέα. 
Πώς θα αναγνωρίσεις αυτού του είδους τους άντρες; Καταρχάς, μην ανησυχείς, θα το καταλάβεις. Έπειτα, υπάρχουν και τα παρακάτω σημάδια....

1, Κατά τη διάρκεια του στοματικού ανεβάζει το κεφάλι του ανά διαστήματα και σε ρωτάει με ναζιάρικο ύφος «σου αρέσει»; Προφανώς και όχι. Εναλλακτική είναι η ερώτηση «το κάνω καλά;». 

2. Σου έχει αναφέρει ότι «γενικά δεν είναι και πολύ του στοματικού». 

3. Όταν κατεβαίνει χαμηλά εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε κάνει πρεμιέρα ο Αρναούτογλου, αν έκλεισες το θερμοσίφωνα φεύγοντας από το σπίτι σου και αν ο λογαριασμός του τηλεφώνου σου τελικά είναι 40 ή 45 ευρώ. 

4. Την ώρα που αρχίζεις να αισθάνεσαι καλά και να πλησιάζεις στο στόχο σου, εκείνος παθαίνει αμόκ και κουνιέται σαν μανιακός. Κάπου εκεί, βγάζει τη γλώσσα του, βουτάει τα δάχτυλά του και τα κουνάει με ρυθμό κομπρεσέρ. Γλιτώνεις τελευταία στιγμή τον τραυματισμό. 

5. Δεν βλέπεις τον ενθουσιασμό στα μάτια του. Αισθάνεται ότι κάνει αγγαρεία και αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

6. Τις περισσότερες φορές, προσπαθεί να συνδυάσει τη δική σου ικανοποίηση με τη δική του. Τι εννοώ; Δεν μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε εσένα. Σου ζητάει να κάνετε τη στάση «69» ή κάποιου είδους multitasking. 

7. Σου κάνει στοματικό maximum 1 λεπτό. Και μετά σου λέει «εσύ τώρα». Ή βιάζεται να μπείτε στο ψητό. Ε δεν γίνεται έτσι δουλειά. 

8. Κατά τη διάρκεια κάνει σπαστικές κινήσεις, τινάζεται και γενικώς η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι δεν νιώθει ιδιαίτερα βολικά.  

Δες ΕΔΩ τι τραβάμε οι γυναίκες όταν κάνουμε στοματικό έρωτα.