Πώς θα κρατήσεις δίπλα σου τον σύντροφό σου για πάντα!

Δεν θα κάνει βήμα χωρίς εσένα…
Πώς θα κρατήσεις δίπλα σου τον σύντροφό σου για πάντα!



Ο έρωτας κάποια στιγμή ξεφτίζει και μένει η αγάπη. Ένα συναίσθημα που το βρίσκουμε σε έναν άνθρωπο. Αν το νιώθεις για τον σύντροφό σου, σίγουρα θα έχεις νιώσει και τον φόβο πως μπορεί να σε παρατήσει μια μέρα. Όμως αυτό εξαρτάται μόνο από εσένα!

Οπότε να έχεις στο νου σου πως ο άντρας είναι το… κεφάλι, αλλά η γυναίκα ο λαιμός για να το κατευθύνει εκεί που θέλει! Μπορείς να τον κρατήσεις δίπλα σου για πάντα (αν τον αγαπάς πραγματικά).

-Να είσαι πάντα πλάι του

Ένας άντρας εκτιμά τους ανθρώπους που είναι στα δύσκολα δίπλα του. Που δεν τον εγκαταλείπουν. Αν έχει ένα πρόβλημα στη δουλειά, δείξε κατανόηση. Αν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν καλά, να είσαι εκεί να πεις μια κουβέντα που θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια. Η εκτίμηση που δείχνουν οι άντρες σε αυτές τις καταστάσεις είναι το κλειδί για να μείνουν σε μια σχέση.

-Μην τον μειώνεις

Αυτό είναι πραγματικό το χειρότερο στην ψυχοσύνθεση ενός άντρα. Ακόμη και διαφωνείς μαζί του, μην τον προσβάλεις. Μην τον μειώσεις και μην θίξεις ποτέ τον εγωισμό του. Γιατί πολύ απλά η αυτοπεποίθηση του θα πέσει και ως γνωστόν ένας πληγωμένος άντρας είναι εκείνος που απατά και ευκολότερα.

-Κάνε εκπλήξεις

Οι άντρες σε γενικές γραμμές είναι σαν τα παιδιά. Όσο πιο πολλές εκπλήξεις τους κάνεις, τόσο πιο χαμογελαστοί είναι. Ένα ταξίδι, ένα όμορφο γεύμα, ένα δώρο σε στιγμές που δεν το περιμένει, θα τον κάνουν να χαμογελάει. Φυσικά κανείς δεν θέλει να χάσει έναν τέτοιον άνθρωπο από το πλάι του.

-Να είσαι open minded στο σεξ

ΟΚ, ας είμαστε ειλικρινείς. Ο άντρας χρειάζεται να είναι ικανοποιημένος στο σεξ για να μείνει σε μια σχέση. Όσο κυνικό και αν φαίνεται, έτσι είναι. Οπότε αν στο σεξ καταφέρεις να τον κρατάς σε… εγρήγορση, θα είναι πάντα (μα,πάντα!) χαρούμενος. Σέξι εσώρουχα, sex toys αλλά και role games σίγουρα θα σε κάνουν ασύγκριτη στα μάτια του.

-Καλή μαγείρισσα

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αυτό είναι κοινή παραδοχή όλων και είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Αν ξέρεις να μαγειρεύεις και να είσαι και καλή μαγείρισσα (βασικό), τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

-Να τον ακούς

Μπορεί να υπάρχει η φήμη πως οι άντρες δεν ακούν ή δεν μιλούν πολύ αλλά δεν ισχύει. Όσο μιλάς εσύ, άλλο τόσο μιλάει και εκείνος. Αν λοιπόν θέλεις να σε ακούει, τότε πρέπει και εσύ να τον ακούς. Ακόμη και αν μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα, για ένα φανταστικό metal τραγούδι που άκουσε και γενικά για το οτιδήποτε. Εξάλλου μαθαίνεις και τι του αρέσει!

Δες ΕΔΩ ποιος πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού