5 συνήθειες που έχουν οι γυναίκες κρυφά από τους άντρες τους

Kαι θα εξακολουθούν να έχουν!



Αναμφίβολα ακόμα και μετά το γάμο υπάρχουν κάποια πράγματα που οι γυναίκες κρύβουν από τους συντρόφους τους, όσο δεμένοι-ερωτευμένοι-αγαπημένοι και αν είναι! Το ροζ συννεφάκι παίρνει άλλο χρώμα, μια πιο "ρεαλιστική" απόχρωση με αποτέλεσμα να δεις και τις πραγματικές εκφάνσεις που έχει μια μακροχρόνια σχέση και έχεις δυο επιλογές ~> ή βουλιάξεις σε μια κουταλιά νερό ή να ελιχτείς στις καταστάσεις όπως έρχονται. Πέρα από αυτή την ακατανόητη αερολογία που με έπιασε ας κάνουμε focus στο αρχικό σενάριο (κρυφές συνήθειες των γυναικών- διαδεδομένα ψέματα δηλαδή)!Διότι όπως και οι άντρες έτσι και οι γυναίκες τελικά δεν τα μοιράζονται όλα μεταξύ τους! 

1. Θέματα υγείας
Οι γυναίκες θα κρύψουν θέματα υγείας από ρους συντρόφους τους για να τους προστατέψουν ή ακόμα και για να μην προσδώσουν στη σχέση τους ίχνος μιζέριας. Αν και αυτή η κίνηση δεν είναι σωστή διότι σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεσαι τον σύντροφό σο δίπλα σου να σε στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί.

2. Γενικά προβλήματα μέσα στη σχέση
Μια γυναίκα μπορεί να αναγνωρίσει αμέσως τα σημάδια όταν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της και θα ψάξει να βρει λύση. Μέχρι ο άντρας να συνειδητοποιήσει το τι και πως θα έχει βρεθεί ήδη ο τρόπος να ανανεώσει τη σχέση της. Γι΄αυτό προτιμά να μην μοιραστεί κάτι τέτοιο μαζί του, γιατί οι άντρες συνήθως δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία και είναι πιο ρεαλιστές και επιφανειακοί συνάμα!

3. Σεξουαλική διάθεση και προτιμήσεις
Συνήθως με την πάροδο του χρόνου σε ένα ζευγάρι η όρεξη για sex δεν είναι η ίδια. Λίγο η συνήθεια, λίγο οι υποχρεώσεις και η ρουτίνα κάνουν το διάγραμμα του sex να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Μια γυναίκα δεν θα μπει στη διαδικασία να μιλήσει με τον σύντροφό της διότι δεν θα θέλει να του ρίξει το ηθικό και ούτε να τον κομπλάρει. Γι΄αυτό και θα αναζητήσει λύση μόνη της. Είτε θα διαβάσει διάφορα άρθρα σεξουαλικού περιεχομένου είτε θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

4. Προσωπικές επιτυχίες
Mια γυναίκα γενικά δεν έχει την τάση να καυχιέται για τις επιτυχίες που σημειώνει στη δουλειά της ή οπουδήποτε αλλού, σε σχέση με έναν άντρα. Γι΄αυτό σε περίπτωση που της συμβεί κάτι θετικό όπως είναι μια προαγωγή, μια αύξηση μισθού δεν θα το μοιραστούν πάντα με τον σύντροφό τους διότι δεν θέλουν να φανεί ότι τους ανταγωνίζονται και ότι πάνε να "καταστρέψουν" το ρόλο του ως αρσενικό ή "κουβαλητή" του σπιτιού. Και κακά τα ψέματα όλοι οι άντρες θέλουν μια δυναμική και έξυπνη γυναίκα αλλά όχι να βγάζει και περισσότερα χρήματα από αυτόν.

5. Τραπεζικοί λογαριασμοί
Φυσικά και ένα ζευγάρι μοιράζεται τα πάντα μαζί. Όμως είναι και κάποιες περιπτώσεις όπου μια γυναίκα μπορεί να διατηρεί έναν κρυφό τραπεζικό λογαριασμό για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς ίσως να είναι το γεγονός ότι θέλει με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία της έτσι ώστε να έχει ένα καλό backup σε περίπτωση που η σχέση βαλτώσει και χωρίσει. Δεν θέλει να βρεθεί ξεκρέμαστη!

Και αν αναρωτιέσαι που πήγαν πού πήγαν οι άντρες οέο;Τότε ρίξε μια ματιά εδώ!Θα αλλάξεις οπτική for sure!