Dirty talk: Να το κάνεις ή όχι; Τι θέλουν οι άντρες

10 αγόρια μας απάντησαν αν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε στο κρεβάτι.
Dirty talk: Να το κάνεις ή όχι; Τι θέλουν οι άντρες



Μπορούμε εμείς τα κορίτσια να λέμε ό,τι θέλουμε στο κρεβάτι χωρίς να παρεξηγηθούμε; Αρέσει στα αγόρια το dirty talk; Υπάρχουν όρια; Αυτά ήταν τα ερωτήματα που κάναμε σήμερα σε 10 άντρες αν και είμαστε σίγουρες ότι η αλήθεια είναι μία: Να κάνουμε αυτό που μας βγαίνει, που μας ικανοποιεί και που θέλουμε. 

Αλλά ποτέ δεν λέμε όχι και σε μια γνώμη παραπάνω: 

Jason, 34 

Να ξεκινάς σιγά σιγά και να βλέπεις που σε πάει και πόσο σε παίρνει. Να ακούς πότε γουστάρει και που ανταποκρίνεται και να κάνεις ερωτήσεις. Να δίνεις εντολές και να βλέπεις πόσο και αν γουστάρει. Πάντα με σεβασμό και όρια, που τίθενται από τη γλώσσα του σώματος. Επίσης αν αυτά που ακούς δε σου αρέσουν το δηλώνεις με αντίστοιχους τρόπους. Ή με συζήτηση ΜΕΤΑ το σεξ.

Γιώργος, 35

Ναι. Το σεξ είναι σαν το φαγητό μετά από ξύδια,  όσο πιο βρώμικο τόσο πιο νόστιμο. Οπότε το dirty talk δίνει πόντους. Ο λόγος είναι ότι πάνε περίπατο ο συντηρητισμοί όταν πέσει το πρώτο σεξο - μπινελίκι. Πολλές φορές όμως τα κορίτσια παραπελευθερώνονται και το παρακάνουν με την προστακτική πχ «κάνε μου», «σκίσε μου...» κλπκλπ και πάνω που έχεις φτιαχτεί με τη βρωμιά του πράγματος αρχίζεις να νιώθεις λίγο εργάτης.

Κωστής, 36

Δεν μ’ αρέσει όταν μία γυναίκα μιλάει πάρα πολύ και πάρα πολύ βρώμικα στο σεξ. Θέλω να δείχνει τον αισθησιασμό της με το σώμα της και λιγότερο με τη γλώσσα της, να ανταποκρίνεται σε αυτά που της λέω και να νιώθω ότι είναι εκεί. Δεν είμαι φαν του dirty talk.  

Αντρέας, 31

Γενικά, νομίζω ότι οι γυναίκες δεν το έχουν ιδιαίτερα με το dirty talk και συνήθως επαναλαμβάνονται στα κλισέ που έχουμε χιλιοακούσει. «Κάνε μου», 
ράνε μου», αυτοαποκαλούνται πόρνες και λένε πόσο τρελαίνονται με το πέος μας. Ωραία είναι και αυτά αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται να το πάμε ένα level παραπάνω. 

Θανάσης, 28

Κατά γενική ομολογία δεν είναι κακό το dirty talk. Το θέμα είναι πολυσύνθετο και δεν μπορώ να σου το περιγράψω. Πάντως, σε άλλες το αναζητάω και σε άλλες όχι. 

Πέτρος, 29

Όταν η κοπέλα είναι ένα μπουμπούκι και έχετε σχέση και θέλεις να την προστατέψεις δεν θες να μιλάει σαν βόθρος. Αν είναι η σχέση σας περιστασιακή και το σηκώνει η περίσταση το αναζητάς. 

Μιχάλης, 41

Μ’ αρέσει όταν γίνεται εντός των ορίων. Είναι πολύ εύκολο το πρόστυχο και αισθησιακό να γίνει ενοχλητικό. Πρέπει η γυναίκα να ξέρει πού βρίσκεται η λεπτή γραμμή. 

Δημήτρης, 28

Τώρα που το λες είχα μία κοπέλα που τη λάτρευα η οποία κατά τη διάρκεια του σεξ μου έλεγε με πιο σκληρή διάλεκτο ότι της αρέσει το ομαδικό σεξ ότι θα ήθελε να είναι δυο τρία άτομα ακόμα στο κρεβάτι μας κλπ. Αντί να ερεθιστώ, ξενέρωνα γιατί είτε σκεφτόμουν ότι είμαι ανεπαρκής είτε ζήλευα χωρίς λόγο. Αν μου έλεγε το ίδιο μια κοπέλα που δεν έβλεπα σοβαρά θα τρελαινόμουν. Βγάλε άκρη. 

Μανώλης, 24

Δεν το ‘χω καθόλου με τα βρισίδια στο σεξ.  

Στέφανος, 27

Επιβάλλεται το dirty talk. Είναι σα να με ρωτάς «να κάνω ή να μην κάνω στοματικό στο σεξ»; 

Δες ΕΔΩ ποιες στάσεις στο σεξ δεν βολεύουν.