Πώς θα κάνω σεξ αυτό το Σαββατοκύριακο; Οι συντάκτριες του FollowMe ξέρουν

Η πετυχημένη συνταγή, για άντρες και γυναίκες.
Πώς θα κάνω σεξ αυτό το Σαββατοκύριακο; Οι συντάκτριες του FollowMe ξέρουν



Σήμερα το πρωί, έλεγα εδώ στα κορίτσια για μία φίλη, φίλης (και καλά) που θέλει να κάνει σεξ εύκολα, γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και συναίσθημα. «Αν κάποιος θέλει να κάνει σεξ, είναι το μόνο εύκολο τη σήμερον ημέρα» δήλωσε μία συντάκτρια με βεβαιότητα και ζήτησα περαιτέρω ανάλυση. 

«Πώς μπορεί κανείς να κάνει σεξ αυτό το σαββατοκύριακο που έρχεται;» τη ρώτησα.  

Κάναμε μία γρήγορη σύσκεψη και καταλήξαμε στα παρακάτω tips.  

Αν είσαι γυναίκα: 

1. Ντύσου ελαφρώς προκλητικά, άφησε τη μιζέρια στο σπίτι σου, βγες έξω και άρχισε να μοιράζεις χαμόγελα όπου ενδιαφέρεσαι. Όλο και κάποιος θα ανταποκριθεί.

2. Απλά πιάσε κουβέντα σε κάποιον και πες του ευθέως ότι θέλεις να κάνετε σεξ. Ξέρουμε ότι το level είναι advanced οπότε αν δεν σου βγαίνει κάνε το επόμενο κόλπο. 

3. Πες φωναχτά σε μια φίλη σου ότι πρέπει να κάνεις σεξ οπωσδήποτε αυτό το σαββατοκύριακο. Όλο και κάποιος θα σε ακούσει. 

4. Βάλε tinder, ανέβασε μια σέξι φωτογραφία και τα υπόλοιπα θα σου έρθουν εύκολα. 

5. Αγόρασε μια αθλητική εφημερίδα, πήγαινε σε ένα καφέ, πάρε ύφος μπλαζέ, κάνε ότι τη διαβάζεις και περίμενε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε ρωτήσουν πώς και τι. 

6. Πήγαινε στο γήπεδο, σε πρακτορείο προπό, σε χιπ χοπ/μέταλ συναυλία, σε γυμναστήριο για crossfit, σινεμά για γκανγκστερική ταινία ή «Star Wars», σε κατάστημα με αντρικά ρούχα, σε μπιλιαρδάδικο, στο τμήμα των ποτών στο σουπερμάρκετ. Κάνε τη χαζή, σκέψου μια ανοησία και ρώτα τον ενδιαφερόμενο. 

7. Δανείσου από κάποιο φίλο ένα χαριτωμένο σκυλάκι και πήγαινε για βόλτα στο κέντρο. Είτε πρέπει να είναι υπερβολικά εντυπωσιακό, είτε υπερβολικά γλυκούλι, είτε υπερβολικά κατατρεγμένο. Παλιό αλλά καλό.  

Αν είσαι άντρας:

1. Ντύσου, αρωματίσου και άρχισε να την πέφτεις παντού, χωρίς να σε αφορούν οι χυλόπιτες. Διακριτικά. Πρόσεχε μην σε περάσουν για λιγούρι. 

2. Βάλε tinder. Απόφυγε το απλό «hi», θα χρειαστεί να πεις μια εξυπνάδα παραπάνω. 

3. Πήγαινε σε μία σχολή χορού, σε μαθήματα γιόγκα, σε ένα gay bar, σε ένα κομμωτήριο, για μανικιούρ- πεντικιούρ, σε ένα μαγαζί με καλλυντικά και σινεμά για ταινία τύπου «Sex and the City». 

4. Κάνε το κόλπο με το σκυλάκι που αναφέραμε και παραπάνω. Σίγουρη επιτυχία. Εναλλακτικά, δανείσου το ανιψάκι σου και κυκλοφορήστε μαζί παντού. Όλες τρελαίνονται με το πρότυπο του σέξι μπαμπά. Ακόμα και αν είναι απάτη. 

5. Αναζήτησε το μαγαζί της πόλης που διασκεδάζουν οι τουρίστριες. Τα κορίτσια είναι σε mood διακοπών, είναι ανέμελα και μπορούν πολύ εύκολα να εκτιμήσουν έναν greek lover από ό,τι μια ντόπια που την επόμενη μέρα έχει να πάει δουλειά. 

Δες ΕΔΩ τα χειρότερα λάθη που κάνεις στο φλερτ. 

Σεξ: 10 μυστικά για αμέτρητα αχ βαχ!

10 περίεργοι τρόποι αποπλάνησης σύμφωνα με το Kama Sutra