Γιατί είναι σημαντικός ο αυνανισμός σε μια γυναίκα

Μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου.
Γιατί είναι σημαντικός ο αυνανισμός σε μια γυναίκα



Φταίει που το δάχτυλο να μπορεί να ικανοποιήσει όσο ένα πέος; Φταίει που υπάρχει ταμπού γύρω από τον γυναικείο αυνανισμό; Ό,τι και να φταίει ο γυναικείος αυνανισμός δεν γίνεται τόσο συχνά όσο ένας άντρας. Το θέμα είναι πως αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα!

Όταν “εξερευνείς” τον εαυτό σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι. Όταν πειραματίζεσαι μόνο στο σεξ με τον φίλο σου δεν μπορείς να του λες συνέχεια “Πήγαινε λίγο πιο αριστερά”, “Κάνε κυκλικές κινήσεις”. Οι άντρες είναι και ευαίσθητα πλάσματα και μπορεί να παρεξηγηθούν νομίζοντας πως δεν σε ικανοποιούν. Για αυτό η καλύτερη λύση είναι ο αυνανισμός.

Ανάλογα με τα γούστα σου μπορείς να δεις και εσύ μια ταινία πορνό ή να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Ό,τι χρειάζεσαι εσύ για να μπεις στο mood. Αν είναι η πρώτη σου φορά δοκίμασέ το να το κάνεις στο κρεβάτι σου χρησιμοποιώντας τα χέρια σου. Δες τι σου αρέσει και τι σε κάνει να φτάσεις σε οργασμό. Με αυτόν τον τρόπο την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ, ξέρεις ήδη τι είναι αυτό που σε κάνει να τελειώσεις οπότε μπορείς να καθοδηγήσεις σωστά τον φίλο σου.

Μόλις ο αυνανισμός με τα χέρια σου γίνεται συνήθεια μπορείς να περάσεις και στα sex toys. Είναι μια ωραία αλλαγή και σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις τέλεια σεξουαλική ζωή