Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις τέλεια σεξουαλική ζωή

Μην ζηλεύεις κανέναν!
Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις τέλεια σεξουαλική ζωή



Καμιά φορά χάνεσαι στην ρουτίνα, νιώθεις στεναχωρημένη και πιστεύεις πως τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή σου. Ακόμα και η σεξουαλική σου ζωή! Τα παρακάτω σημάδια δείχνουν όμως ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα φαντάζεσαι. Η σεξουαλική σου ζωή είναι πολύ καλύτερη από άλλους οπότε σταμάτα να ανησυχείς και εκτίμησε αυτό που έχεις.

 

Ότι και να γίνεται, εσύ το απολαμβάνεις. Μερικοί ανθρώπου θέλουν περισσότερο ή λιγότερο σεξ, θέλουν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα αλλά εσύ είσαι ικανοποιημένη. Δεν έχει σημασία αν μια φορά δεν φτάσεις και σε οργασμό, απόλαυσες τη διαδικασία.

Νιώθεις καλά με το σώμα σου. Σκέψου να κάνεις σεξ με κάποιον και να ανησυχείς αν σε κολακεύει αυτή η στάση και να μην φαίνεται το σώμα σου κάπως. Ο παρτενέρ σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις όμορφη όλες τις ώρες όπως και να είσαι.

Μπορείς να συζητάς μαζί του για τις φαντασιώσεις σας. Ένα υγιές ζευγάρι μπορεί να μιλάει για θέματα του σεξ χωρίς ντροπές, ενοχές και προσβολές. Με τη συζήτηση το σεξ γίνεται κάθε φορά καλύτερο και γνωρίζεται ο έναν τον άλλον καλύτερα.

Θέλεις να ικανοποιήσεις τον φίλο σου και ας μην ασχοληθεί εκείνος μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει εγωισμός στο σεξ και να θέλεις να τον ικανοποιήσεις για δική σου ευχαρίστηση. Αυτό δείχνει ότι έχετε πολύ καλή χημεία.

Έχεις την αίσθηση πως δεν έχεις χορτάσει το σεξ μαζί του. Είναι καλό σημάδι όταν θέλεις πάντα κι άλλο σεξ γιατί σημαίνει ότι είναι πολύ καλός και σε ικανοποιεί.

Όταν συμφωνείται στο σεξ. Είναι πολύ καλό όταν συμφωνείται σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Θέλεις να ανάψεις τα αίματα; Θέλει και εκείνος. Θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα ως έχουν; Θέλει και εκείνος.

Δεν κατηγορείται ό ένας τον άλλον όταν δεν πάει τόσο καλά το σεξ. Σε όλους συμβαίνει να μην μπορεί να λειτουργήσει κάποιος στο σεξ και δεν θα έπρεπε ενοχλήσει κανέναν. 

Διάβασε επίσης:

Προσοχή στο κρεβάτι! Όλα όσα κάνεις και ξενερώνουν τους άντρες