Σεξ: Όλα όσα κάνεις και ξενερώνουν τους άντρες

Όση όρεξη έχεις να ανανεώσεις το σεξ σας, μην δοκιμάσεις αυτά!



Σίγουρα θα σου έχει τύχει να κάνεις κάτι στο σεξ για το οποίο μετάνιωσες αργότερα επειδή δεν πήγε τόσο καλά όσο φανταζόσουν. Για παράδειγμα προσπάθησες να κάνεις dirty talk αλλά δεν σου βγήκε ή δοκίμασες μια περίεργη στάση και μόνο που δεν σπάσατε κάποιο πόδι.

Παρακάτω εμείς σου έχουμε έναν οδηγό για όσα ξενερώνουν τους άντρες. Σίγουρα θα θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο σεξ αλλά σίγουρα πρέπει να αποφύγεις αυτά:

● Μην ξεσπάσεις σε κλάματα! Όσο και εντυπωσιακό και αν ήταν το σεξ προσπάθησε να μην βάλεις τα κλάματα όταν φτάνεις σε οργασμό γιατί εκείνος δεν θα καταλάβει ποτε ότι είναι δάκρυα χαράς.

● Ποτέ μα ποτέ μην μιλήσεις για μωρά την ώρα τους σεξ. Είτε προσπαθείτε να μείνεις έγκυος είτε απλά απολαμβάνετε τη στιγμή, η συζήτηση περί παιδιών θα προκαλέσει άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει.

● Οκ, σε όλους αρέσει το λίγο άγριο σεξ αλλά μην ξεχνάς πως το πέος του είναι ευαίσθητο. Μία λάθος κίνηση και έχει χαλάσει όλο το mood.

● Μπορεί εσύ να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη εκείνη τη στιγμή αλλά αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις! Μην δείχνεις ότι βαριέσαι ενώ εκείνος προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

● Έχεις κάνει 3 μήνες γαλλικά και θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να του μιλάς αισθησιακά στην καινούργια γλώσσα που έμαθες; Don't! Απλά δεν το έχεις ακόμα. Προτίμησε να του μιλάς σέξι στην γλώσσα που ξέρεις καλύτερα.

● Σίγουρα θα υπάρχουν και μέρες όπου θα είσαι κουρασμένη. Εκείνες τις μέρες λοιπόν απλά πες όχι και εξήγησέ του το γιατί. Κανείς δεν θέλει να κάνει σεξ με κάποιον που μισοκοιμάται.

● Λατρεύεις το dirty talk; Να ξέρεις πότε πρέπει να μιλάς και πότε πρέπει να σταματάς. Το υπερβολικό dirty talk ξενερώνει και τους άντρες και τις γυναίκες.

● Ούτε όμως πρέπει να μείνεις εντελώς σιωπηλή. Αν δεν νιώθεις άνετα να του μιλάς βρώμικα φρόντισε τουλάχιστον να βγάζεις διάφορους ήχους ευχαρίστησης για να ξέρει και εκείνος αν το απολαμβάνεις.

Όταν οι άντρες δεν ξέρουν τι θέλουν! Διάβασε εδώ περισσότερα.

Διάβασε ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για έναν τέλειο οργασμό