Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες προσοχή! Τι κάνετε και μας ξενερώνετε (σε 9 κινήσεις)

Γιατί δεν μπορείτε απλά να είστε ο εαυτό σας;
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες προσοχή! Τι κάνετε και μας ξενερώνετε (σε 9 κινήσεις)



Σήμερα θα σας πω ένα πολύ σημαντικό μυστικό γυναίκες: Εμείς οι άντρες θέλουμε μια γυναίκα που είναι πραγματικά cool με τον εαυτό της. Αυτό που δεν θέλουμε είναι μια γυναίκα που να προσπαθήσει να δείξει κάποια που απλά… δεν είναι! Και το κάνετε γυναίκες…

Τι κάνετε γυναίκες; Μικρά πράγματα που νομίζετε πως είναι ωραία να τα κάνετε και θα μας γοητεύσετε αλλά ουσιαστικά θα μας κάνετε να ξενερώσουμε. Και να φύγουμε. Ναι, δεν θα έχετε και δεύτερη ευκαιρία. Γιατί η ευκαιρία να κάνεις καλή εντύπωση υπάρχει μια φορά.

-Ο πρώην σας πίνει καφέ μαζί μας

Όχι φυσικά. Θεωρητικά. Εμείς ξέρουμε πότε μια γυναίκα είναι κολλημένη με το παρελθόν της. Μην νομίζετε πως μπορείτε να μας ξεγελάσετε ή να δείξετε πως το έχετε ξεπεράσει. Τα πέντε δευτερόλεπτα που αφαιρείστε ενώ μιλάμε, ξέρουμε που ταξιδεύει ο νους σας. Μην το παίζετε λοιπόν υπεράνω. Καλύτερα να κάτσετε μόνες σας και κολλημένες με τον πρώην σας. Δεν σας φταίμε σε τίποτα εμείς…

-Μιλάτε για φαγητό συνέχεια και δεν τρώτε

Τι είναι πάλι αυτό; Σε εμάς τους άντρες μας αρέσουν οι γυναίκες που τρώνε. Σαν άνθρωποι. Ή και σαν βίσωνες. Αλλά να τρώνε! Αν βγαίνουμε , κοιτάζετε τον κατάλογο και λέτε για το μοσχάρι, το φιλέτο, τις πατάτες και τα υπόλοιπα και καταλήγετε να παραγγέλνετε ένα… παξιμάδι με ντομάτα, σόρυ αλλά δεν έχουμε μέλλον.

-Δεν λέτε όσα σκέφτεστε

Μια αυθόρμητη γυναίκα είναι μια πολύ sexy γυναίκα. Μια γυναίκα που κρατάει την σκέψη της στην άκρη της γλώσσας της είναι μια γυναίκα που ναι μεν έχει καλούς τρόπους, αλλά καταπιέζεται. Και μια καταπιεσμένη γυναίκα όταν κάνει το μπαμ δεν γλυτώνει κανείς από την οργή της. Σαν να σπάει φράγμα…

-Προσπαθείτε να μας αλλάξετε

Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι χρειαζόμαστε δουλίτσα αλλά αυτοί είμαστε. Δεν θα γίνουμε με το ζόρι αυτοί που θέλετε κορίτσια. Μην επιχειρείτε να μας αλλάξετε. Θα γίνουμε κάτι άλλο όταν θέλουμε. Αν μας πιέσετε… adios!

-Μιλάτε… αόριστα!

Σε όλους αρέσει το κουτσομπολιό. Το πολύ κουτσομπολιό δεν αρέσει σε κανένα. Αν έχετε ένα ενδιαφέρον για συζήτηση, να το τερματίσουμε. Εξάλλου μας αρέσει η παρέα σας. Γιατί η Selena Gomez και ο Justin Bieber δεν είναι μαζί, δεν μας ενδιαφέρει. Ούτε θέλουμε να μιλήσουμε στο ραντεβού μαζί σας για το αν το 3-5-2 παίζετε σωστά στον ΠΑΟΚ.

-Είστε επικριτικές με όλα

Δεν σας αρέσει το εστιατόριο. Δεν σας αρέσει ο τρόπος που σερβίρει το γκαρσόνι. Δεν σας αρέσουν τα παπούτσια που φοράμε. Δεν σας αρέσει το κοκτέιλ. Δεν σας αρέσει το φαγητό. Δεν σας αρέσει ο καιρός. Δεν μας αρέσετε εσείς πια.

-Ζητάτε την επιβεβαίωση

Αν έχουμε βγει ραντεβού μαζί σας, σημαίνει πως μας αρέσετε. Μην προσπαθείτε να επιβεβαιωθείτε για το αν είστε έξυπνες, αν είστε όμορφες ή αν το άρωμα σας μυρίζει τέλεια. Είστε αυτές που είστε και για τον λόγο αυτό είμαστε έξω!

-Είστε μονίμως το θύμα!

Μην είστε απολογητικές με οτιδήποτε. Δεν φταίτε εσείς που σας χώρισε ο πρώην σας (δικό του πρόβλημα). Μην είστε με μια συγγνώμη στο στόμα για να γίνεται συμπαθής. Έχετε νεύρα; Απλά πείτε το. Αλλά για όνομα του Θεού μην είστε έτοιμες για συγγνώμες ακόμη και αν φταίτε!

-Θέλετε να σας αγαπάμε αλλά μας περνάτε συνέντευξη

Οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που ανακαλύπτεις τις μικρές πτυχές του άλλου. Εμείς οι άντρες ψάχνουμε για σχέση, όχι για δουλειά. Μην μας ρωτάτε 1500 ερωτήσεις για εμάς. Ακόμη και το γιατί χωρίσαμε. Θα μάθετε. Οι ερωτήσεις είναι για το Trivial Pursuit.

Διάβασε ΕΔΩ τι σημαίνουν οι ατάκες που σας λέμε και τι εννοούμε