Οnline dating μαθήματα: Τρεις συμβουλές για να μην τα θαλασσώσεις

Από την Lauren Urasek (την πιο δημοφιλή "dater" του OkCupid).
Οnline dating μαθήματα: Τρεις συμβουλές για να μην τα θαλασσώσεις



Η Lauren Urasek δεν έχει κλείσει ακόμα τα 25 και είναι ήδη μια διάσημη make up artist. Κυρίως όμως είναι η γυναίκα που έλαβε τα περισσότερα μηνύματα το 2014 στο διάσημο στην Αμερική, online dating site, OkCupid.

Κάπως έτσι, η Lauren αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, στο οποίο δίνει συμβουλές, μοιράζεται εμπειρίες και αναφέρεται σε έρευνες και εκθέσεις σχετικά με το οnline dating. Ο τίτλος είναι "Popular: The Ups and Downs of Online Dating from the Most Popular Girl in New York City", και εμείς ξεκλέψαμε τρεις βασικές συμβουλές.

#1 Μην είσαι πιεστική
Δεν έχει νόημα να πιέζεις καταστάσεις. Πρέπει να είσαι χαλαρή στο πότε θα βγείτε, που θα πάτε, πόσο θα μείνετε, πότε θα κάνετε sex και πότε θα προχωρήσετε σε σχέση. 

Κατ'αρχάς το τελευταίο, συνήθως δεν συμβαίνει. Έπειτα, μην μεταφέρεις και στο διαδίκτυο, τα "ζόρια" της κανονικής σου ζωής. Relax. Τα date σου μπορούν να γίνουν πιο απολαυστικά.

#2 Μην χάνεις χρόνο
Όχι με κάποιον που δεν προχωράει (αυτό εννοείται), αλλά χρόνο από την προσωπική σου ζωή. Πρέπει να έχεις όρια στο πόση ώρα διαθέτεις να ασχολείσαι με κάποιον πίσω από μια οθόνη. Γιατί η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.

#3 Είναι (περισσότερο από) ok να είσαι μόνη
Δεν σημαίνει ότι πέντε αποτυχημένα ραντεβού θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις περίεργα ή να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Ακόμα και η Urasek, single είναι. Μέχρι να βρει τον έναν. 

Δες εδώ όλα τα "NOT to do" στο OkCupid και εφάρμοσε τα στο Tinder (τα ίδια ισχύουν):

Δες εδώ πώς γίνεται το σωστό sexting.