Ο χειρότερος τρόπος που έχουν χωρίσει οι συντάκτριες του #FollowMe

Hint: Μία έβαλε την κολλητή να χωρίσει για εκείνη!
Ο χειρότερος τρόπος που έχουν χωρίσει οι συντάκτριες του #FollowMe



Φυσικά και όλοι έχουν κάνει λάθη σε μια σχέση, έτσι και τα κορίτσια του #FollowMe που δεν χώρισαν τους πρώην και με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρητικά ο σωστός τρόπος είναι να του το πεις από κοντά, να συζητήσετε και να εξηγήσεις γιατί δεν θέλεις πια τη σχέση. Καμιά φορά όμως μπαίνει στη μέση η ανωριμότητα και οι χωρισμοί γίνονται κάπως έτσι...

Τόνια: Είχα σχέση με ένα παιδί και κάποια στιγμή τον χώρισα γιατί μου άρεσε ένας άλλος. Φυσικά με τον καινούργιο έκανα μια σχέση ενός μήνα αλλά ξαφνικά μου φάνηκε πως ο πρώην ομόρφυνε ξανά! Άφησα τον καινούργιο και ξαναγύρισα στον παλιό. Δύο-τρεις μέρες αργότερα όμως το μετάνιωσα πάλι αλλά ντρεπόμουν να τον χωρίσω εγώ. Τελικά έβαλα την κολλητή μου να του πει ότι ήθελα να χωρίσουμε.

Δανάη: Δεν είχαμε σχέση και αυτός ήταν ο σκοπός. Εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, δεν ήθελα να αγχωθώ να βρω χρόνο για εκείνον ή να σκέφτομαι ότι πρέπει να του στείλω κάποιο μήνυμα. Νόμιζα ότι και αυτός το ίδιο ήθελε αν και ήταν ήδη αρκετά ενθουσιασμένος. Όπως και να έχεις δεν είχα δώσει σημασία αυτό γιατί μου άρεσε κιόλας. Τελικά εκείνος θα έφευγε για δύο εβδομάδες διακοπές. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί δεν θα τον είχα και στο μυαλό μου. Μερικές μέρες αργότερα μου έστειλε στο Facebook να με ρωτήσει τι κάνω και ότι μου πήρε δώρο. Αυτό ήταν! Με ξενέρωσε τόσο πολύ που απλά και δεν του απάντησα ποτέ... Ουπς!

Γιάννα: Εγώ για να χωρίσω πρέπει να ξενερώσω 100% με τον άλλον και όταν γίνεται αυτό μετά χάνω κάθε ενδιαφέρον για το πως θα το ανακοινώσω. Είχα σχέση για πεντέμιση χρόνια και είχα βαρεθεί. Τον χώρισα τελικά από το τηλέφωνο γιατί δεν πήγαινε άλλο. Μετά είχα λίγες τύψεις βέβαια που ενώ τα είχαμε τόσο καιρό τον χώρισα έτσι.

Βάλια: Εγώ ήμουν καλό κορίτσι. Έβρισκα κάθε φορά το θάρρος για να το πω από κοντά. Βέβαια μου ήταν πολύ δύσκολο να μαζέψω το κουράγιο και πιστεύω ότι αν τότε υπήρχε το Facebook τους πιο αδιάφορους θα τους είχα χωρίσει από εκεί.

Νάνσυ: Εγώ για να μην πάρω την ευθύνη πάνω μου γιατί είχα τύψεις του είπα ότι έμαθα ότι πήγε με άλλη. Του έκανα ολόκληρη σκηνή (φυσικά όχι μπροστά στον κόσμο) και έκανα πως ήμουν τόσο στεναχωρημένη που δεν άντεχα να ήμουν μαζί του άλλο. Έτσι και χωρίσαμε!

Έλενα: Η φίλη μου μου είχε κανονίσει blind date με έναν φίλο του αγοριού της. Εκείνοι του είχαν πει ότι σίγουρα θα γίνει κάτι γιατί και εγώ ψαχνόμουν οπότε εκείνος ήρθε ενθουσιασμένος στο ραντεβού. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου όμως και του είπα διάφορες δικαιολογίες όπως ότι δεν ήμουν έτοιμη για σχέση. Το δέχτηκε και όλα καλά. Μερικές μέρες μετά όμως είχα κανονίσει με την φίλη μου και το αγόρι της να βρεθούμε, εγώ πήγα εκεί με το καινούργιο μου αγόρι αλλά δεν με είχαν προειδοποιήσει ότι θα ερχόταν και το blind date. Ένιωσα πολύ άσχημα που μας είδε όλο αγκαλιές και φιλιά.

Ιλιάδα: Το μόνο που έκανα ήταν να μην του δίνω πια τόση σημασία και να τον αποφεύγω όσο μπορώ! Μετά από λίγο καιρό εκείνος το έπιανε το μήνυμα οπότε δεν υπήρχαν ούτε εντάσεις, ούτε δράματα.

Περνάει η έφηβη κόρη σου τα ίδια; Διάβασε εδώ πως θα την βοηθήσεις να ξεπεράσει τον χωρισμό.