Εξομολογήσεις ενός άντρα: Όσα μας τρελαίνουν στη συγκατοίκηση

Να συζήσουμε είπαμε. Όχι να τρομάξουμε γυναίκες!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Όσα μας τρελαίνουν στη συγκατοίκηση



Το επόμενο βήμα ενός μεγάλου έρωτα είναι η συγκατοίκηση. Όχι, δεν είναι ο γάμος για εμάς γυναίκες. Άντε και μετακομίζετε, άντε και συζούμε. Ποιος είπε πως περνάμε καλά τις περισσότερες φορές;

Κάνετε λοιπόν απλά καθημερινά δικά σας πράγματα που εμάς μπορούν να μας οδηγήσουν στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού. Αλλά αν μιλήσουμε θα γίνουμε κακοί και σας πιέζουμε και εγωιστές. Οπότε ας τα γράψω εγώ και αμαρτία (μεγάλη) δεν έχω…

-Τρίχες παντού

Ο σκύλος μου μαδάει δυο φορές τον χρόνο. Μια γυναίκα μαδάει… 365 μέρες τον χρόνο. Τρώμε; Τρίχα στο πιάτο. Πάμε να πλύνουμε τα δόντια; Τρίχες στο νιπτήρα. Ξαπλώνουμε; Τρίχες στα μαξιλάρια. Άντε, εδώ είμαι… ημικαραφλός και ζηλεύω. Οι άλλοι γιατί γκρινιάζουν; Αυτό με τις τρίχες πραγματικά πρέπει να το κοιτάξετε.

-Ο έρωτας με το τηλεκοντρόλ και τις σειρές

Δεν είναι κτήμα σας κορίτσια η τηλεόραση. Θέλουμε και εμείς να χαζέψουμε καμιά λεοπάρδαλη να κυνηγάει ζέμπρες. Να δούμε πως κατασκευάζεται ένα supercar. Καλά, για ποδόσφαιρο δεν το συζητώ. Δώστε μας λίγο το κοντρόλ και εμάς. Ούτε το Glee θα αποδείξει την αγάπη μας, ούτε καμιά κομεντί. Εκεί, 24 ώρες με το κοντρόλ και να αλλάζετε συνέχεια.

-Η μουρμούρα για τα απλά

Αφήσαμε την φέτα έξω από το ψυγείο. Τι είναι μπουκαλάκι με νιτρογλυκερίνη; Φέτα είναι! Πρέπει να μας ακούσει όλη η γειτονιά; ΟΚ, ξεχάσαμε τις κάλτσες μας στο πάτωμα. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Μουρμουρίστε με αιτία!

-Το τηλέφωνο-προέκταση χεριού

Η τεχνολογία μας φέρνει κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Το να μιλάτε λοιπόν στα τηλέφωνα κανά μισάωρο με την κολλητή σας, ενώ θα την δείτε μετά από λίγο πραγματικά προκαλεί ερωτήματα στην σύγχρονη ψυχιατρική. Και αυτό είναι επί 10. Αν δεν έχετε αγκαλιά το τηλεκοντρόλ, θα έχετε το τηλέφωνο. Συχνά και τα δυο.

-Πετάτε τα ρούχα σας παντού

Εντάξει, μην λέτε μόνο για εμάς. Πάμε να κάτσουμε στον καναπέ, να και ένα σουτιέν. Πάμε να ξαπλώσουμε και κάτω από τα σκεπάσματα έχει από string και ζαρτιέρες μέχρι πυτζάμες για -30 βαθμούς κελσίου. Και καλά να πετάμε τα ρούχα μας εμείς, είμαστε γάιδαροι. Εσείς;

-Δεν αφήνετε να κάνουμε guys night

Αρχικά λέτε «Ναι αγάπη μου, να έρθουν οι φίλοι σου». Λίγο μετά αυτό μετατρέπεται στο «Πάλι αυτοί; Χάλια θα μου κάνουν το σπίτι. Αποκλείεται». Επειδή εσείς δεν θέλετε, αυτόματα θα πούμε όχι στα παιδιά. Το πρώτο το δέχονται. Το δεύτερο όχι τους ξενίζει. Στο τρίτο θα πει σίγουρα κάποιος «Τι έγινε, δεν σε αφήνει η δικιά σου;». Ναι ρε, δεν με αφήνει!

-Είστε μόνιμα άρρωστες

Το καταφέρνετε με ρυθμούς τραμ-τραμ που λέει και ο Μανώλης ο Μαυρομάτης. Μέσα σε μια εβδομάδα έχετε πυρετό, περίοδο, πονόδοντο. Μετά από 10 μέρες μπορεί να έχετε ακριβώς τα ίδια! 365 μέρες ο χρόνος, 350 μέρες είστε άρρωστες! ΟΚ, εμείς όταν αρρωσταίνουμε θα έρθει η μανούλα-ενίσχυση (το μυρίζονται άραγε;). Εσείς είστε γυναίκες, είστε σκληρές. Εμείς σας γιατροπορεύουμε!

-Παπούτσια. Παπούτσια παντού

Μια σαρανταποδαρούσα θα έχει σίγουρα λιγότερα ζευγάρια. Τακούνια από εδώ, μπότες από εκεί, αθλητικά (2-3). Παπούτσια μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας, κάτω από το καλοριφέρ, δίπλα στην πόρτα... Παπούτσια παντού!

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω; Πως έτσι είναι η καθημερινότητα. Τι να κάνουμε; Στις ταινίες βλέπουμε άλλα που δεν ισχύουν. Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματική ζωή. Και για να μην δουλευόμαστε, μέσα από αυτά χτίζεται και η αγάπη. Γιατί σας αγαπάμε και ας πετάτε τα σουτιέν σας, ή γκρινιάζετε γιατί… έτσι!

Διαβάστε ΕΔΩ τι κάνουμε όταν δεν θέλετε σχέση