Doggy style sex: 8 πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις καλύτερα!

Do it like a pro!
Doggy style sex: 8 πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις καλύτερα!



Κάθε γυναίκα ξέρει τον τρόπο να αναστατώνει έναν άντρα! Ωστόσο όμως κάποιες φορές θέλεις να αποφύγεις τα προκαταρκτικά και να μπεις κατευθείαν στο ψητό! Είσαι αναμμένη και θέλεις να κάνεις sex εδώ και τώρα. Αν θέλεις να τον προσεγγίσεις όπως πρέπει και να τον ξετρελάνεις με το καλημέρα κάτσε σε στάση doggy style και προκάλεσέ τον...!Αποδεδειγμένα δεν θα μπορέσει να αντισταθεί!

Περαιτέρω (doggy)πληροφορίες:
*Aς αρχίσουμε από τα βασικά ~> Το doggy style είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακαλύψεις το σημείο G! Προτείνεται και από το Kama Sutra!

*Το doggy style sex δεν έχει μόνο έναν τρόπο διείσδυσης αυτόν τον κλασσικό που κάθεσαι στα τέσσερα. Μπορείς να κάτσεις σε αυτή τη στάση με πολλούς άλλους τρόπους. 

Παράδειγμα 1: Κάθεσαι στα τέσσερα και κατεβάζεις την πλάτη σου, όσο πιο πολύ μπορείς, προς τα κάτω (yoga position).

Παράδειγμα 2: Βάζεις το αγόρι σου να κάτσει στον καναπέ και εσύ κάθεσαι ανάποδα από πάνω του. Σκύβεις και ακουμπάς τα χέρια σου στο πάτωμα. 

* Η στάση αυτή είναι πολύ παλιά! Μην νομίζεις δηλαδή ότι την ανακάλυψε ο Snoop Dogg το 1992 (που έβγαλε album με το όνομα Doggystyle).
Oι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι έχουν πολλές τοιχογραφίες από τη στάση αυτή και υπήρχαν αναφορές ακόμα και στη λογοτεχνία τους. 

*Περίπου 1.600 τραγούδια κάνουν αναφορά στο doggy style sex! 
- "P.I.M.P.", 50 cent
- "The Bad Touch", The Bloodhound Gang
- "Back That Thing Up", Justin Moore 

* Μπορεί αυτή η χαρακτηριστική στάση στα τέσσερα να έχει καθιερωθεί ως doggy, ωστόσο όμως αυτή την στάση την κάνουν τα άλογα, οι καμήλες, οι ελέφαντες.

* Αυτή στάση δεν ενδείκνυται μόνο για κολπική διείσδυση αλλά και πρωκτική.

* Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το National Survey of Family Growth, μόνο το 44% από τoυς άντρες και το 36% από τις γυναίκες το έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά. Δεν είναι και πολύ διαδεδομένη στάση δηλαδή.

* Την παρακάτω πληροφορία να την βάλεις καλά στο μυαλό σου ~> Το doggy style είναι η αγαπημένη στάση των αντρών ανεξαιρέτως!

Aν θέλεις να φτιάξεις ατμόσφαιρα ή να πάρεις καμία ιδέα και να δημιουργήσεις ένα sexy concept με τον σύντροφό σου τότε δες το παρακάτω video!

 

Δες και 7 συμβουλές για τέλειο sex!

Διάβασε ΕΔΩ τι σκέφτονται οι γυναίκες για την ιεραποστολική στάση