Τελικά αν χρησιμοποιείς Tinder θεωρείται απιστία;

Να ανησυχήσεις αν θα βρεις το app στο κινητό του αγοριού σου;
Τελικά αν χρησιμοποιείς Tinder θεωρείται απιστία;



Πριν λίγες μέρες είχαμε πιάσει την κουβέντα στο γραφείο για το Tinder. Αν δεν ξέρεις τι είναι το Tinder μπορείς να διαβάσεις εδώ. Μία από τις κοπέλες του γραφείου λοιπόν, είχε το application στο κινητό. Εμείς οι υπόλοιπες που δεν έχουμε αμέσως αρχίσαμε τις ερωτήσεις για να μάθουμε τα πάντα από πρώτο χέρι. Πάνω στην κουβέντα μας είπε πως έχει βρει και γνωστούς της που είναι παντρεμένοι και καταλήξαμε να συζητάμε αν θεωρείται η ασχολία με το app απιστία.

 

 

Δύο κοπέλες το θεώρησαν ίδιο με την απιστία ενώ οι υπόλοιπες όχι. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να το συγκρίνεις με την απιστία. Είναι ένα σχετικά καινούργιο application που σίγουρα θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Μπορεί κάποιος να το κατεβάσει μόνο και μόνο για να δει πως λειτουργεί.

Ναι, μπορεί το concept του Tinder να είναι να βρεις ταίρι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν βρεις στο κινητό του αγοριού σου το application ότι ψάχνει για άλλη. Προτού φρικάρεις συζήτησέ το μαζί του και προσπάθησε να καταλάβεις από την αντίδρασή του αν ψάχνεται ή όχι. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ μπορείς να του ζητήσει να το σβήσει.

 

 

Όπως και να έχει, δεν έχει σημασία αν έχει το Tinder ή όχι, γιατί η αλήθεια είναι πως αν ψάχνεται θα το κάνει και χωρίς application, αλλά αν το χρησιμοποιεί όντως για να βγει ραντεβού.

Αν δεν κολλήσεις έχει πλάκα να χρησιμοποιήσεις το Tinder για λίγο καιρό και ας είσαι σε σχέση!