Είναι βαρετός! Να τον χωρίσω;

Πώς να μείνετε μαζί για ένα μήνα (το πολύ) χωρίς να πλήξετε.
Είναι βαρετός! Να τον χωρίσω;



Απ’ ό,τι φαίνεται υπάρχει πρόβλημα. Μόλις τα έφτιαξες με ένα αγόρι που σου αρέσει και προφανώς τον βαριέσαι. Όταν βγαίνετε έξω σε κοιτάει με ένα αχανές βλέμμα, δεν παίρνει πρωτοβουλία ώστε να κυλήσει ωραία η κουβέντα ή σου διηγείται την ιστορία με το τυρί. 

Ποια ιστορία; 

Εκείνη που είχε πάει σε ένα εστιατόριο και του έφεραν τη μακαρονάδα χωρίς τυρί και εκείνος ζήτησε ξανά και ξανά από το σερβιτόρο τυρί και o σερβιτόρος του είπε «μα πόσο τυρί θα φάτε;» και τελικά συνειδητοποίησε ότι βάζει πολύ τυρί στη μακαρονάδα του. Α και ότι του αρέσει πολύ το τυρί. Ακόμα εδώ είσαι ή κοιμήθηκες; 

Τελοσπάντων, η ουσία είναι ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας. Ή πολύ πιθανό να μην έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ή να σε βαριέται και εκείνος. 

Το θέμα είναι τι κάνεις από εδώ και στο εξής. Καταρχάς, θα σου πρότεινα όντως να χωρίσεις αλλά αν χρειάζεσαι λίγο χρόνο παραπάνω (max 1 μήνα) για να απολαύσεις το καλό σεξ που κάνετε τότε θα πρέπει να αναλάβεις δράση για να μη πεθάνεις από βαρεμάρα. 

Ιδού τα βήματα που θα ακολουθήσεις. 

Βγείτε έξω με παρέα. Κάλεσε τους πιο διασκεδαστικούς φίλους σου και αφέσου. Πόσο άσχημα μπορεί να περάσετε; 

Ώρα για σινεμά. Θα περάσουν δυο ωρίτσες και ούτε που θα το καταλάβεις. Άσε που μετά την ταινία θα έχετε και κάτι να συζητήσετε. Το ίδιο ισχύει και για το dvd στο σπίτι. 

Κάντε σεξ. Παντού. Στο αμάξι, στο εστιατόριο, στο σπίτι σου, στο σπίτι του και όπου μπορείς να φανταστείς. Αφού είσαι μαζί του για το σεξ και όχι για τη συμβατότητα των προσωπικοτήτων σας του τότε μη χάνεις ευκαιρία.

Καλοκαίρι είναι ακόμα γιατί να μην τη βγάλετε στην παραλία; Πάρε μόνο μερικά περιοδικά και εφημερίδες μαζί σου για να σχολιάζετε αραιά και που την επικαιρότητα. 

Κάντε παιχνίδι. Monopoly, trivial, μάντεψε ποιος, ναυμαχία κλπ κλπ. Ξεσκόνισε τα παλιά σου επιτραπέζια και πάω στοίχημα ότι θα χαλαρώσετε και ο χρόνος θα κυλήσει σα νεράκι. Τώρα που είπαμε για παιχνίδια μήπως να τον πας και σε κανένα «Room Escape»; 

Και καλή επιτυχία!

Δες ΕΔΩ ποιος διάσημος δήλωσε ότι είναι τελείως βαρετός.