Αγόρια, τελικά ρίχνετε τα standard στις διακοπές;

10 άντρες απαντούν αν το καλοκαίρι λένε «ναι» σε όλα.
Αγόρια, τελικά ρίχνετε τα standard στις διακοπές;



Ετοιμάζω βαλίτσα για τις διακοπές και σκέφτομαι τι θα γινόταν αν πετύχαινα τον Jake Gyllenhaal στην Αντίπαρο. Θα ενέδιδε στο ερωτικό μου κάλεσμα ή θα έπρεπε να τη βγάλω με κανέναν Σπαλιάρα; Μήπως, η ατμόσφαιρα του νησιού, ο ήχος από τα τζιτζίκια και τα σφηνάκια που θα τον κερνούσα θα τον έκαναν λίγο πιο ευάλωτο και επιρρεπή στα μη χολιγουντιανά κορίτσια; Δεν θα μάθω ποτέ, αλλά αυτή τη στιγμή ένα και μόνο ερώτημα τριγυρνάει στο μυαλό μου. «Τα αγόρια ρίχνουν τα standard τους στις καλοκαιρινές διακοπές;». Ρώτησα 10 άντρες και τελικά έμαθα την αλήθεια. 

Αντρέας, 30

Εννοείται ότι τα ρίχνουμε. Ανεβαίνει η διάθεση, χαλαρώνουν τα standard όπως και εμείς. Αλλάζουμε σκηνικό, βρισκόμαστε μακριά απο τα σπίτια μας κτλ. Βάλε ποτά, ξενύχτια, brazilian…. Τι άλλο θες; 

Γιώργος, 35

Όχι. Και το χειμώνα θέλουμε να οργώσουμε τα πάντα, απλά το καλοκαίρι μπορούμε κιόλας. 

Τάσος, 35

Η απάντηση είναι ότι αν κάποιος είναι πρόχειρος ολόκληρο το χρόνο, θα είναι και το καλοκαίρι. Θα μου πεις, βέβαια, και εγώ μπορεί να έχω ρίξει τον πήχη αλλά δεν το συνηθίζω. Εν αντιθέσει με τον κανόνα που επικρατεί στη ζωή, γενικά, νομίζω ότι το καλοκαίρι είναι εποχή για να ερωτευθείς. 

Ιάσωνας, 34

Τα ρίχνουμε γιατί δεν έχουμε χρόνο. Είναι σαν το φαγητό των διακοπών. Αν μπορέσεις θα φας αστακό, αλλα επειδή πρέπει να φας, θα φας σουβλάκι. Αν είχες δυνατότητα, θα έμενες σε βίλα. Αλλά πας στο δωμάτιο με 40€. 

Μάριος, 29 

«Αν δεν μπαζώσεις δεν θα χτίσεις» λέει μια σοφή παροιμία. Και το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να γίνεις εργάτης. Λίγο το αλκοόλ, λίγο τα σκοτάδια, λίγο η καλή διάθεση και είμαστε έτοιμοι για επικίνδυνες αποστολές. 

Μάκης, 39

Φυσικά και πέφτουν τα στάνταρ. Και ο λόγος είναι το ειδυλλιακό σκηνικό που βρισκόμαστε το οποίο κάνει τις ορμόνες μας να τρελαίνονται. Οπότε, κορίτσια, μην τύχει και βρεθείτε στο ίδιο νησί με μένα. Την πατήσατε. 

Παναγιώτης, 29

Δεν νομίζω ότι τα ρίχνουμε. Ίσα-ίσα που οι επιλογές στις διακοπές είναι ακόμα περισσότερες, τα κορίτσια είναι χαλαρά και έτοιμα για όλα και εμείς αξιοποιούμε την ψυχολογία τους όπως πρέπει. Τώρα, αν τύχει και βρεθείς σε νησί που τα κορίτσια είναι είδος υπό εξαφάνιση τότε εκεί ναι, ό,τι κινείται, πυροβολείται. 

Σωτήρης, 27

Δεν ρίχνω τα standard ΠΟΤΕ. Εκτός και αν πιω πολύ ρούμι. 

Χρήστος, 21 

Αν κάτσει το πιο ωραίο κορίτσι, έχει καλώς. Αν όχι πάμε παρακάτω. 

Δημήτρης, 29

Ένας τζέντλεμαν δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του για σεξ. Ούτε το έχει αυτοσκοπό. Ναι όμως εμείς οι άντρες ρίχνουμε τις απαιτήσεις για περιστασιακό σεξ. Ντροπή αλλά αλήθεια. Γιατί απλά θέλουμε να περάσουμε καλά χωρίς δεσμεύσεις. 

Δες ΕΔΩ αν οι άντρες ξενερώνουν με τις ραγάδες μας.