Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά δεν είναι sexy πράγματα!

Απλά σταματήστε να τα κάνετε!
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά δεν είναι sexy πράγματα!



Το πολύ το sexiness δεν είναι καλό πράγμα κορίτσια. Αυτό νομίζω το γνωρίζετε. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως μερικά πράγματα που κάνετε για να δείχνετε sexy καταλήγουν να σας κάνουν να μοιάζετε πολύ… λάθος! Οπότε σταματήστε τα για να είστε sexy!

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο τι κάνετε για να είστε sexy και στο τι είναι πραγματικά sexy. Διαβάστε λοιπόν γυναίκες τι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε για να μην ζείτε και εσείς σε μια πλάνη…

-Το Duckface δεν είναι sexy

Ειδικά όταν το κάνετε σε κάθε φωτογραφία. Διπλώματος, ταυτότητας, διαβατηρίου, στην παραλία. Απλά μην το κάνετε το ρημαδιασμένο. Εκτός ότι σας κάνει να φαίνεστε αστείες (που είναι άλλο πράγμα αυτό), προσπαθείτε να μοιάσετε sexy και καταλήγετε να είστε καρικατούρα του ίδιου σας του εαυτού. Κάνε μου λιγάκι μμμ, η όλη φάση…

-Ο τρόπος που επιλέγετε να φάτε μερικά τρόφιμα αισθησιακά

Ναι, καλά καταλάβετε! Μπανάνες, λουκάνικα και οτιδήποτε έχει φαλλικό σχήμα αυτόματα για εσάς είναι ένα ερωτικό κάλεσμα. Για εμάς είναι απλά… φαγητό! Μην παίζετε λοιπόν με το φαγητό. Εδώ ο Joey δεν έδινα φαγητό από το πιάτο του. Εσείς γιατί πρέπει να παίζετε μαζί του; Αν θέλετε να μας προκαλέσετε σεξουαλικά ψιθυρίστε μας κάτι στο αυτί. Ααα, και μην κάνετε σε δημόσια μέρη τα παιχνιδάκια με το φαγητό. Φορ κράιστ σέικς…

-Μερικές φορές βάφεστε υπερβολικά!

Τύπου σελίδα 32 του κατάλογου της Βιβεχρώμ. Έχω γράψει πολλάκις την γνώμη μου για το υπερβολικό makeup, την έχουν καταθέσει και πολλοί άντρες και εσείς (αρκετές) συνεχίζετε να βάφεστε σαν να ετοιμάζεστε να περάσετε οντισιόν για τον ρόλο του Τζόκερ (σόρυ Jared Leto). ΟΚ, το κραγιόν είναι sexy, Το να βάζετε πέντε στρώσεις και για να βρούμε δέρμα χρειαζόμαστε αρχαιολογική σκαπάνη (αλήθεια η Αμφίπολη τι απέγινε;), δεν θα γίνει ποτέ sexy. Μας αρέσετε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είστε: Άβαφες!

-Οι leg selfies

Αλήθεια τώρα; Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως οι πατούσες σας δεν είναι sexy; Είναι συμπαθητικούλες (ναι Ελεάννα, τις δικές σου εννοώ που είναι νούμερο 35), αλλά ποτέ sexy (εξαιρείται η Ελεάννα). 

-Τo baby talk

Ώχου τα μωλέ! Αυτό παίζει να είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει γυναίκα σε άντρα. Για ποιο λόγο πρέπει να μιλάτε σαν να είστε ενός έτους; Τι κέρδίζετε; Ποιον μπορεί να ανάψει αυτό το πράγμα; Μέχρι που είναι και λόγος να χωρίσουμε. Ειλικρινά εκ μέρους όλου του αντρικού πληθυσμού σας εκλιπαρώ: Σταματήστε το baby talk! Και εμείς θα σας πάρουμε δωράκι… Όχι Barbie!

-Μην κάνετε διαρκώς τις αβοήθητες

Ναι, μας αρέσει να σας προστατεύουμε. Αλλά ξέρετε τι μας αρέσει πολύ περισσότερο; Να είστε δυναμικές και να μπορείτε να τα βάζετε με όλους και με όλα (σαν την Ελεάννα). Καλά και ο υπερβολικός τσαμπουκάς δεν είναι ωραίος αλλά αυτό που το “παίζετε” απροστάτευτες… sexy not πραγματικά γυναίκες!

Οπότε ξέρετε τι είναι πραγματικά sexy; Να είστε ο εαυτός σας και να μην προσποιείστε (ναι, ούτε οργασμό). Εξάλλου sexy γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!

Διάβασε ΕΔΩ τι κάνουν οι γυναίκες και σκοτώνουν τις σχέσεις μας