Έχεις σχέση αλλά φλερτάρεις; Καλά κάνεις!

Koρίτσια...alert!
Έχεις σχέση αλλά φλερτάρεις; Καλά κάνεις!



Aς είμαστε ρεαλιστές! Δεν γίνεται ούτε ο άντρας αλλά ούτε και η γυναίκα να μην κοιτάνε δεξιά, αριστερά, ευθεία, πίσω και να έχουν παρωπίδες. 

Υπάρχουν τόσοι πειρασμοί εκεί έξω που αρκεί και μόνο να τους κοιτάς για να παίρνεις μια ιδέα πως θα ήταν αν ήσουν μόνος-η. Αν επιλέγεις να έχεις παρωπίδες και να έχεις τα μάτια σου με το ζόρι κλειστά και δεν κοιτάς, τότε απλά το κάνεις πιο απαγορευμένο στο μυαλό σου. 

Και στην τελική τι σημαίνει να κοιτάς και να σου αρέσουν και άλλοι άνθρωποι; Δεν σημαίνει ότι απατάς τον άλλο αλλά ούτε και ότι σταματάς να τον αγαπάς. 

Αυτή διαδικασία δεν θα σταματήσει ποτέ να γίνεται.
Πάντα θα σου αρέσει και κάποιος άλλος. Το θέμα είναι να περνάς καλά με τον σύντροφό σου και η σχέση σου να έχει γερές βάσεις. Από 'κει και πέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 

Το να φλερτάρεις άλλωστε σε βάζει σε μια διαδικασία ανανέωσης. Παίρνεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, ανεβαίνεις ψυχολογικά και νιώθεις ποθητή.

Το περίεργο είναι ότι όταν μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις με κάποιον άλλο, αυτό που έχει ως αποτέλεσμα είναι να ποθείς περισσότερο μετά το αγόρι σου. Το έχεις παρατηρήσει;(!)

Αν είσαι μόνη σου και φλερτάρεις τότε το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή το αθώο φλερτ να γίνει sex ενώ όταν είσαι σε σχέση έρευνες έχουν συμπεράνει πως αυτό αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία των γυναικών. Το αποτέλεσμα; Να ανέβει level το sex που θα κάνεις με το αγόρι σου! Είναι περίεργο και ανατρεπτικό συνάμα...αλλά αποδεδειγμένο!
Γι΄αυτό φλέρταρε άφοβα ~> ανανεώνει τη σχέση σου!

Cyber sex ή τηλεφωνικό σεξ; Τι να διαλέξεις για ένα καυτό καλοκαίρι