Kiss tip: Πώς θα τον κάνεις να θέλει περισσότερα από αυτό!

Υπάρχει λόγος που τα κινηματογραφικά φιλιά είναι παθιασμένα και άγρια!
Kiss tip: Πώς θα τον κάνεις να θέλει περισσότερα από αυτό!



Το φιλί είναι το Α και το Ω! Για να πας από το Α (φιλί) στο Ω (sex) θα πρέπει κάποιες κινήσεις με τη γλώσσα να γίνουν όπως πρέπει! Και πως θα γίνει αυτό; Αν αποφύγεις τα παρακάτω λάθη! 

1. Μην χρησιμοποιείς γλώσσα πριν καν αγγίξεις τα χείλη. Κάποιοι κάνουν lead με τη γλώσσα τους και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Πρώτα ξεκινάς να φιλάς και έπειτα αν όλα πάνε καλά χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου με αργές κινήσεις!

2. Σταμάτα να σκέφτεσαι την επόμενη σου κίνηση! Δεν παίζεις σκάκι. Πρόκειται για φιλί! Είναι απρόβλεπτο γι΄αυτό και δεν μπορείς να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου. Είναι ότι σου βγει. 

3. Προσπάθησε να ελέγξεις το σάλιο σου. 

4. Αν δεν ξέρεις πως να δαγκώσεις όταν φιλάς καλύτερα να μην το δοκιμάσεις γιατί μάλλον θα τον τραυματίσεις και στο τέλος θα τον εκνευρίσεις. Δοκίμασε ένα πολύ πολύ ελαφρύ δάγκωμα, αν θέλεις!

5. Ξεκίνα με ένα ήρεμο φιλί και σιγά σιγά ανέβαζε level μέχρι το πάθος να φτάσει το peak του! Υπάρχει λόγος που τα κινηματογραφικά φιλιά είναι δυνατά και παθιασμένα και όχι παθητικά και sleepy!

6. Παρακολούθα το στόμα του. Τις περισσότερες φορές αυτό μπορεί να είναι και ο οδηγός σου διότι μπορεί το αγόρι σου να σου δείχνει τον τρόπο που θέλει να τον φιλήσεις.

7. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα χείλη. Φυσικά και έτσι θα αρχίσεις αλλά μετά μπορείς να προχωρήσεις στο λαιμό, στα αυτιά, στη μύτη στο στήθος...

8. Μην βάζεις πολύ βαθιά τη γλώσσα μέσα στο στόμα αλλά ούτε και καθόλου. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο!

9. Προσοχή στη σύγκρουση δοντιών!

10. Μην έχεις ανοιχτά τα μάτια όταν φιλιέστε! Κλείσε τα και απόλαυσέ το!

Πάμε στο επόμενο στάδιο~> Στοματικό: Όσα θα ήθελαν τα αγόρια να ξέρουμε πριν ανοίξουμε το στόμα μας