Γιατί το σεξ στην παραλία είναι υπερεκτιμημένο

Άλλο πως φαίνεται στις ταινίες και άλλο πως είναι στην πραγματικότητα.
Γιατί το σεξ στην παραλία είναι υπερεκτιμημένο



Μπορεί να σου ακούγεται τελείως ρομαντικό να κάνεις σεξ στην παραλία αλλά είναι όντως; Ωραία τα παρουσιάζουν στις ρομαντικές κομεντί αλλά ξέρεις πώς όλα αυτά δεν είναι έτσι στην πραγματική ζωή. Έτσι και το σεξ στην παραλία ίσως να ακούγεται πιο ωραίο απ' ότι είναι. Σαν πρακτικός άνθρωπος που είμαι σου έχω τέσσερις λόγους που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως όλη αυτή η ιδέα είναι υπερεκτιμημένη.

 

● Πρώτα απ' όλα σκέψου που μπορεί να χωθεί η άμμος! Θέλεις να έχεις συνέχεια το άγχος μην έρθει σε επαφή με αιδοίο σου; Το ξέρεις ότι μπορείς να κολλήσεις μέχρι και αρρώστιες;

● Εκτός από αυτό όμως η άμμος με την τριβή μπορεί να έχει το αποτέλεσμα του γυαλόχαρτου. Με την τριβή μπορείς να κάψεις την πλάτη σου, τα γόνατά σου, ανάλογα σε ποια στάση βρίσκεσαι.

● Σκέψου να παθιάζεστε, να χάνεις την ισορροπία σου και για να σωθείς απλώνεις το χέρι και νιώθεις κάτι μαλακό. Είναι φύκι; Είναι περιττώματα από σκύλο; Who knows!

● Αν αποφάσισες να μπείτε στο νερό για να κάνετε σεξ ξανασκέψου το. Πρώτον η απόλαυση δεν είναι το ίδιο γιατί χάνονται τα δικά σας υγρά, μπορεί να κολλήσει μέσα σου και αν έχεις μικροπληγές μπορεί να σε τσούζουν λόγω του αλατιού.

● Τέλος, το άγχος να μην σας πιάσουν μπορεί να είναι ωραίο αλλά τι γίνεται με όλους του creep που περιμένουν κρυφά στην παραλία για ανυποψίαστα ζευγάρια;