Ερωτογενείς ζώνες: 9 απρόβλεπτα σημεία που μπορούν να σου δώσουν απόλαυση

Ανέβασε ένα level παραπάνω τη σεξουαλική σου ζωή!
Ερωτογενείς ζώνες: 9 απρόβλεπτα σημεία που μπορούν να σου δώσουν απόλαυση



Το ανθρώπινο σώμα κρύβει σημεία τα οποία αν ανακαλύψεις εσύ και ο σύντροφός σου θα πάτε τη σεξουαλική σας ζωή ένα βήμα παρακάτω, έναν οργασμό παραπάνω. Τις περισσότερες ερωτογενείς ζώνες τις ανακαλύπτεις τυχαία όταν σε ακουμπάει ο άλλος σε απρόβλεπτα σημεία χαρίζοντάς σου μια απρόβλεπτη ευχαρίστηση! Φαντάσου να μάθεις ποια είναι τα απόκρυφα αυτά σεξουαλικά σημεία έτσι ώστε μετά να εστιάζεις με το σύντροφο σου επί τούτου!!!

1.Προσαγωγοί
Ένα άγγιγμα στο σημείο αυτό είναι ικανό να σε βάλει κατευθείαν στο mood που πρέπει.

2. Μύτη
Η μύτη όσο και αν δεν το πιστεύεις είναι μια ερωτογενής ζώνη που πρέπει να έχεις στα υπόψη σου. Είναι το σημείο όπου καταλήγουν όλα τα νεύρα του προσώπου. Κάνε ένα test και δάγκωσε ελαφρά τη μύτη του αγοριού σου! Άλλωστε θα ξέρεις και το “Eskimo kiss”!

3. Ρώγες
Για τις περισσότερες γυναίκες αυτό το σημείο είναι το κλειδί της διέγερσής τους! Και ναι μπορείς να φτάσεις μέχρι και σε οργασμό όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται! Θέλει απλά το χεiρισμό του!

4. Αφαλός
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σημείο είναι λίγο περίεργο διότι κάποιοι δεν θέλουν ούτε να τους το αγγίξουν και άλλοι το θεωρούν αδιάφορο. Όμως αν δοκιμάσεις να "παίξεις" με αυτό το σημείο θα διαπιστώσεις ότι σου δημιουργεί μια αίσθηση που δεν είχες νιώσει μέχρι τώρα.

5. Πόδια
Για μια γυναίκα αυτό είναι ένα "ευαίσθητο" σημείο που πρέπει κάθε άντρας να εκμεταλλεύεται! Διότι ο εγκέφαλος δέχεται ερεθίσματα από τον εγκέφαλο και τον ενεργοποιεί! Η πίεση σε κάποια σημεία μπορεί να δημιουργήσει σεξουαλική διέγερση.

6. Πλάτη
Είναι από τις πιο ερωτογενείς ζώνες! Υπάρχουν σημεία στη πλάτη που έχουν νευρικές απολήξεις και αν τις αγγίξει με τα χείλη του ή σου κάνει μασάζ η απόλαυση που θα νιώσεις δεν θα περιγράφεται!

7. Αυτιά
Είναι από τα πρώτα σημεία που πειραματίζεται κάποιος  όταν ξεκινάει την ερωτική του ζωή. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια "επιστημονική" εξήγηση που να αναλύει το γιατί αυτό το σημείο σου προκαλεί διέγερση!

8. Σβέρκος
Δεν έχεις παρατηρήσει ότι ανατριχιάζεις κάθε φορά που σε ακουμπάει, φιλάει, κάνει μασάζ ή δαγκώνει ελαφρά σε αυτή τη περιοχή; Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη!

9. Μυαλό
Οh, yes! Το μυαλό είναι το Νο1 διεγερτικό σημείο! Αν η όλη διαδικασία δεν είναι εγκεφαλική δεν έχει το ίδιο νόημα! 

10 sex facts που πρέπει να ξέρεις!