Σχέσεις: Τα σημάδια ότι περάσατε σε... friendzone

Καιρός να αναθεωρήσεις ή να χωρίσεις



Είστε μαζί περίπου δύο χρόνια, έχετε περάσει μεγάλες στιγμές πάθους και έρωτα, έχετε ζήσει εύκολες και δύσκολες καταστάσεις παρέα και τώρα συμβαίνουν πράγματα στη σχέση σας, που έχουν αρχίσει να σε προβληματίζουν. Μήπως έχετε περάσει σε fiendzone;

Κανονίζετε να κάνετε κάτι μόνο με παρέα
Ή ακόμα χειρότερα βρίσκεστε, όταν όλοι του οι φίλοι του έχουν κανονίσει όλοι κάτι. Κι εσύ ξαφνικά, νιώθεις ο παλιόφιλος από το στρατό που θα τα πείτε για δουλειά και παλιές σχέσεις.

Στέλνετε μόνο διεκπεραιωτικά μηνύματα
Που θα πάτε απόψε, ποιος θα πληρώσει τον τάδε λογαριασμό, ποιος θα πάει αυτή τη φορά super market. Που είναι οι καρδούλες και τα μηνύματα γεμάτα αγάπη που ανταλλάζατε για καλημέρα και καληνύχτα;

Κάνετε sex σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις
Παλιά δεν κρατιόσασταν. Τώρα έχεις ξεχάσει τι θα πει πάθος και sex δίχως αύριο, αφού γίνεται στη χάση και τη φέξη. Ή σε ειδικές περιπτώσεις (βλέπε κάθε Σάββατο ή του Αγίου Βαλεντίνου).

Αποκαλείστε πια με το όνομά σας
Οι λέξεις "μωράκι μου", "αγαπούλα μου" και άλλες παρόμοιες, έχουν αντικατασταθεί στην καλύτερη περίπτωση από το "Μαράκι" και "Γιωργάκη".

Οι χάρες που δεν κάνετε ο ένας στον άλλο
Παλιά υπήρχε όρεξη να βοηθάτε ο ένας τον άλλο και να είστε υποστηρικτικοί. Τώρα η λέξη "βαριέμαι" ειπώνεται πιο συχνά κι από το "τι κάνεις". 

Δες εδώ τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία.