5 γυναίκες αποκαλύπτουν το πιο awkward sex που είχαν ποτέ σε δημόσιο χώρο!

Eσύ το έχεις δοκιμάσει ποτέ;
5 γυναίκες αποκαλύπτουν το πιο awkward sex που είχαν ποτέ σε δημόσιο χώρο!



Το sex σε δημόσιο χώρο είναι αναμφίβολα hot! Μπορεί σε κάποια μέρη να είναι παράνομο αλλά αυτό το απαγορευμένο είναι που σε ιντριγκάρει και σε κάνει να θέλεις να τολμήσεις να το κάνεις πιο πολύ. 

Κάποιες ιστορίες όπως οι παρακάτω αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνο και awkward είναι να κάνεις sex σε δημόσιο χώρο.

Story 1# Jessica
"Είχα πάει με έναν ποδοσφαιριστή στις τουαλέτες ενός άδειου κτηρίου. Καθώς ετοιμαζόμουν να πάω "χαμηλά" ήρθε ένας ξένος εκεί που ήμασταν. Στην αρχή νόμιζα ότι ήθελε να πάει τουαλέτα και μετά να φύγει αλλά δεν έκανε αυτό. Αντί αυτού σκαρφάλωσε το τοιχάκι που μας χώριζε και κάθισε να μας πάρει μάτι από την προεξοχή. Με το που έγινε αντιληπτός αποχώρησε και φεύγοντας έκανε το  doggy-style sex και γελούσε.

Story 2# Charlin
Ήμουν με το αγόρι μου σε ένα πάρκο με το αμάξι. Βρισκόμασταν στο πίσω μέρος του αμαξιού και κάναμε sex. Ξαφνικά βλέπουμε ένα αμάξι να έρχεται καταπάνω μας και να μας κάνει φώτα. Ήταν η αστυνομία και μας ειδοποίησε για καλή μας τύχη χωρίς να μας πιάσει στα πράσα. Το αγόρι μου βέβαια τρόμαξε τόσο που πέταξε τα προφυλακτικά από το παράθυρο.

Story 3# Joan
Είχαμε πάει cinema με το αγόρι μου και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό αυτή τη φορά. Να κάνουμε sex εκεί. Διαλέξαμε τις θέσεις μας προσεκτικά έτσι ώστε να έχουμε το νου μας και στις πόρτες αλλά και να μην μας βλέπουν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο cinema. Το sex που κάναμε ήταν το απόλυτο. Ήταν risky και επικίνδυνο όσο πρέπει. Όταν τελειώσαμε ότι κάναμε είδαμε την υπόλοιπη ταινία. Όταν φύγαμε όμως διαπιστώσαμε πως ένα ζευγάρι βρισκόταν λίγο πιο πέρα από εμάς το οποίο και δεν ήταν πιο πριν. Απόλαυσαν το θέαμα! Ένιωσα λες και έπαιξα σε porn movie!

Story 4# Mary
Tότε που σπούδαζα στο Παρίσι είχα γνωρίσει κάποιον που είχα φοβερή σεξουαλική χημεία και κάναμε sex παντού σε όλους τους δημόσιους χώρους. Μια φορά μας έπιασε κάποιος που ισχυρίστηκε ότι ο χώρος ήταν δικός του. Και αμέσως μας ζήτησε να συμμετέχει και να κάνουμε τρίο. Φύγαμε επιτόπου και απλά αλλάξαμε (δημόσιο) μέρος.

Story 5# Samantha
Το αγόρι μου με είχε καλέσει στο εξοχικό του το καλοκαίρι για να γνωρίσω τους γονείς του. Πήγαμε πρώτα εμείς στο σπίτι του και έπειτα θα ερχόντουσαν και αυτοί. Αποφασίσαμε να πάμε βόλτα με μια βάρκα στη λίμνη που είχε κοντά στο σπίτι του. Ήταν το ιδανικό μέρος για να κάνουμε sex! Βγάλαμε τα ρούχα μας και αρχίσαμε σιγά σιγά την "διαδικασία"...ώσπου ξαφνικά ακούμε τους γονείς του να μας φωνάζουν από την προβλήτα την ώρα που κάναμε sex. Εγώ τρόμαξα και πήδηξα αμέσως όπως ήμουν στη παγωμένη λίμνη.Αυτή ήταν και η πρώτη γνωριμία με τους γονείς του αγοριού μου! 

Αληθινή εξομολόγηση: Όλα όσα συμβαίνουν σε ένα VIP sex party

Δες ΕΔΩ τις awkward στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει στο σεξ (και κανείς δεν παραδέχεται)

Δες ΕΔΩ τι λέει η... γιαγιά μου για τα sex toys