Πόσο υψηλά είναι τα standards σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να ζητάς από έναν άνδρα!

Κι έχουν μεγάλη σημασία για τη συνέχεια...
Πόσο υψηλά είναι τα standards σου; Αυτά είναι όσα πρέπει να ζητάς από έναν άνδρα!



Συνήθως ψάχνουμε τον τέλειο. Ή αυτόν που πλησιάζει το ιδανικό που έχουμε στο μυαλό μας. Μη βιαστείς να κρίνεις από το πρώτο ραντεβού όμως! Γιατί στην αρχή μιας γνωριμίας, σπάνια καταλαβαίνεις την ποιότητα του άλλου, το χαρακτήρα του και τις αδυναμίες του. Μη βιαστείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι βρήκες αυτό που έψαχνες και ότι ταιριάζετε. Όχι, πριν τον μάθες λίγο καλύτερα. Γιατί έχεις ακόμα πολλά να ανακαλύψεις για εκείνον. Πράγματα που θα μάθεις με τον καιρό.

Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και από έναν άντρα, είναι πιο πιθανό να βλέπει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Ακόμα κι αν χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις τι πραγματικά είναι, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα του που μπορείς να διακρίνεις από την αρχή και αυτά είναι όσα πρέπει να ζητάς από κάθε άντρα, αν έχεις προσδοκίες και υψηλά standards.

#1 Ειλικρίνεια. Οι πιο ισχυρές σχέσεις χτίζονται πάνω στην αλήθεια. Η ειλικρίνεια είναι το Α και το Ω σε κάθε σχέση, είτε ερωτική, είτε φιλική. Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι ξεκάθαρος, αν δε φοβάται την αλήθεια και αν δεν κρύβεται πίσω από ψέματα και πολλές φανφάρες για να εντυπωσιάσει, ή για να κρύψει τις αδυναμίες του, τότε αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Στην αρχή είναι δύσκολο να διακρίνεις πόσο ειλικρινής είναι. Αλλά το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν σου τα λέει καλά, ή αν του αρέσουν τα παραμύθια. Να θυμάσαι ότι τα πιο ωραία δώρα και τα πιο ουσιαστικά, δεν κρύβονται μέσα σε φανταχτερά περιτυλίγματα. Οπότε, όπου ακους πολλά κεράσια...ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

#2 Χιούμορ. Η ζωή χωρίς γέλιο, είναι βαρετή! Αν έχει χιούμορ, αν μπορεί και ξέρει να αυτοσαρκάζεται, σημαίνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του και δεν είναι κομπλεξικός. Είναι δοτικός, γιατί προσπαθεί να κάνει τον άλλον χαρούμενο, προσπαθεί να είναι ευχάριστη παρέα και να σε κάνει να χαμογελάσεις. Ένας άντρας που κάνει μια γυναίκα να γελά, την έχει κατακτήσει. Αν είναι μουντρούχος, σκέψου καλά αν θα ήθελες να περάσεις το χρόνο σου, ενδεχομένως και τη ζωή σου με έναν άντρα που γκρινιάζει, που είναι μίζερος και που δεν έχει αίσθηση του χιούμορ. Μάλλον δεν θα πάρεις! Και καλά θα κάνεις!

#3 Είναι γενναιόδωρος. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, στις γυναίκες αρέσουν τα δώρα. Από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και σοκολατάκια, μέχρι το πιο ακριβό κόσμημα. Σημασία έχει η κίνηση. Αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου σε προσέχει, σου φέρνει δωράκια, σου κάνει μικρές εκπλήξεις και αν δεν είναι τσιγκούνης, τότε η όλη φάση ξεκινάει καλά. Αν δεις ότι μετράει τα λεφτά του, αν με το ζόρι κερνάει, τότε εκτός από μίζερος είναι και λίγο κακομοίρης. Ίσως δεν ξέρει και πως να φερθεί σωστά σε μια γυναίκα. Δεν έχει μάθει να δίνει. Μπορεί να μην του περνάει καν από το μυαλό. Αυτό είναι πρόβλημα και αν το προσπεράσεις, θα ξανακάνει την εμφάνισή του αργότερα, ορθώνοντας τείχος μπροστά σου. Γρήγορα θα ξενερώσεις. Καλύτερα να λάβεις τα μέτρα σου από νωρίς.

#4 Επικοινωνία. Από τα πιο βασικά στοιχεία μιας σχέσης. Αν δεν επικοινωνείτε, πού πας; Αν δεν σε ακούει, αν του μιλάς και κοιτάει το κινητό του, αν άλλα του λες και άλλα καταλαβαίνει, ή αν δεν δείχνει να τον ενδιαφέρουν και πολύ όσα έχεις να πεις παρά μόνο αυτά που θέλει εκείνος να συζητήσει, τότε φίλησέ τον σταυρωτά και αποχώρησε. Ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει.

#5 Αναγνωρίζει  τα λάθη του και ζητάει συγνώμη. Αν δε φοβάται να παραδεχτεί ότι φταίει, αν δεν είναι ισχυρογνώμων και δέχεται και συζητά τις απόψεις που έρχονται κόντρα στις δικές του, σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός ξέρει να επικοινωνεί, να συζητάει, να ζυγίζει πράγματα και καταστάσεις. Αν πάλι πιστεύει ότι σε όλα έχει δίκιο, ότι τα κάνει όλα σωστά και κάνεις αμαν και πώς να του εξηγήσεις το αυτονόητο, δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα. Να το ξέρεις. Ας μείνει μόνος του, με τον υπέροχο εαυτό του.