Cyber σχέσεις: Γιατί τα dating apps δεν θα σου βρουν αγόρι

Βγες στο real world!
Cyber σχέσεις: Γιατί τα dating apps δεν θα σου βρουν αγόρι



Oι άντρες είναι σαν τα παπούτσια: Αν επιλέξεις το λάθος ζευγάρι τότε τα παπούτσια θα σε χτυπήσουν και δεν θα νιώθεις άνετα. Θα μετράς τα λεπτά μέχρι να τα βγάλεις.

Αλλά αν επιλέξεις το σωστό ζευγάρι θα περπατάς με αυτοπεποίθηση και αέρα και θα είσαι άνετη. 

Δεν το ξανασκέφτεσαι; Θα αγοράσεις απλά ένα ζευγάρι παπούτσια ή θέλεις να βρεις ένα ζευγάρι που να σου ταιριάζει τέλεια;

Aυτό το παράδειγμα είναι η ιδανική παρομοίωση! 

Διότι μην ξεχνάς ότι ζεις σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν πάει σε άλλο level! Tα ραντεβού πια κλείνονται μέσω facebook ή ακόμα και από το Tider(dating app)!  

Οπότε τι θα κάνεις; Θα ακολουθήσεις το πλήθος και θα "βρεις" τον ιδανικό φίλο από το Tinder
Αν ναι αυτό που χρειάζεσαι είναι στο ένα χέρι το κινητό τηλέφωνο σου και στο άλλο ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσεις και να κάνεις την αρχή.

Όμως τι θα κερδίσεις; Το πιο πιθανό είναι να έχεις το πιο εύκολο one night stand που θα έχεις κάνει ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες έχουν ρίξει τα standard τους και οι άντρες το εκμεταλλεύονται. 
Γιατί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πια στο concept της αγάπης; Επειδή έχουν γίνει όλα πιο εύκολα ή επειδή όλοι δίνουν βάση μόνο στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα; 

Και όμως εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό και θα το συναντήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Η τεχνολογία όμως έχει κατακλύσει τη ζωή μας σε όλους τους τομείς. Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν online dating platform προκειμένου να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους. Ψάχνουν μια τυποποιημένη "ψεύτικη" αγάπη!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεκολλήσεις λίγο από το κινητό σου, να βγεις έξω και να έρθεις face to face με ανθρώπους. 

Να έχεις προσδοκίες για την αγάπη και να μην υποβιβάζεις τα standard σου για κανέναν. Να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην είσαι η εύκολη επιλογή αλλά η επιλογή που πρέπει αν παλέψει κάποιος για να αποκτήσει.

Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τις σχέσεις; Αγάπα αν τολμάς!