Άντρες, γιατί τον Αύγουστο πεθαίνετε για εμάς και τον Σεπτέμβρη εξαφανίζεστε;

Ρωτήσαμε 10 αγόρια γιατί ξέχασαν να μας πάρουν τηλέφωνο.
Άντρες, γιατί τον Αύγουστο πεθαίνετε για εμάς και τον Σεπτέμβρη εξαφανίζεστε;



Μπορεί εκεί έξω να κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας αλλά υποσυνείδητα το μυαλό μας είναι στους καλοκαιρινούς έρωτες που έρχονται και που θα ζήσουμε, αν θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες. Αφήσαμε, λοιπόν, στην άκρη τα σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθούμε με τα πιο χαζά και ανάλαφρα, όπως για παράδειγμα, την τρελή συμπεριφορά των αγοριών του καλοκαιριού. Τον Αύγουστο θέλουν να μας παντρευτούν και το Σεπτέμβρη ξεχνάνε να μας πάρουν τηλέφωνο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ρωτήσαμε 10 άντρες και μάθαμε. 

Δημήτρης, 25

Γιατί τον Αύγουστο σας βλέπουμε με μαγιό. Το Σεπτέμβρη ντύνεστε. 

Αντρέας, 30

Εσείς γιατί τον Αύγουστο μας κάθεστε για πλάκα και το Σεπτέμβρη νομίζετε ότι είστε η Ζιζέλ;  

Γιώργος, 39

Α. Γιατί εσείς από Σεπτέμβρη δεν γυρνάτε με το μαγιό
Β. Γιατί το Καλοκαίρι είστε «κορίτσια» ενώ το Σεπτέμβρη είστε «η γκόμενά μου» (περισσότερα και σκληρότερα κριτήρια)
Γ. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό εμεις. Εμείς κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Απλά το καλοκαίρι (ΜΟΝΟ) είστε διατεθειμένες να το κάνετε κι εσείς. Και το φχαριστιέστε. Και καλά κάνετε. Αλλά από Σεπτέμβρη το κόβετε και σας κακοφαίνεται. Και κλασικά όταν σας κακοφαίνεται κάτι, φταίμε εμείς.

Ιάσωνας, 35

Για όλα φταίει το Σταρ Τσάνελ και οι ειδήσεις του. Περίπου δλδ. Δείχνοντας και προβάλλοντας συνέχεια ρεπορτάζ με οπίσθια και στήθια, ο άντρας χτίζει σιγά σιγά προσδοκίες για το τι θα καταφέρει φέτος. «Ω ρε μάνα μου τι έχει να γίνει το καλοκαίρι». 

Ταυτόχρονα συμβάλει και η τεράστια βιομηχανία τουρισμού, η οποία προβάλλει πρότυπα «γυμναστήριο-μαύρισμα-στυλ» (κυρίως μετά το Πάσχα δημιουργώντας σου τύψεις για το αρνί που έφαγες) και φτάνεις σε ένα σημείο λίγο πριν τον Ιούλη που πείνας απίστευτα #diplis. 

Στις διακοπές σου λοιπόν, ειδικά αν είσαι με παρέα που το υποστηρίζει, κοιτάς να βρεις αυτό που ονειρεύτηκες όλο αυτό τον καιρό. Πέφτει και το Χόλιγουντ από πάνω (ηλιοβασίλεμα, τρέξιμο στην παραλία πιασμένοι χεράκι, βουτιές από το σκάφος) και σε κάνει να θες οπωσδήποτε να τα μοιραστείς αυτά με κάποιον άνθρωπο. 

Εκεί λοιπόν αρχίζεις και ρίχνεις τα δίχτυα σου ξεκινώντας από πάνω προς τα κότω (από ό,τι πιο ωραίο). 

Φτάνει λοιπόν κάποιο χρονικό σημείο -περίπου μέσα Αυγούστου- που πέφτουν και οι άμυνες των κοριτσιών. Λίγο η ανεμελιά του καλοκαιριού, λίγο η επιθυμία για περιπέτεια λόγω «έλα μωρέ όλο το χρόνο σοβαροί, ας ζήσουμε μια στιγμή με κάποιον άγνωστο» και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Το νησί (&γενικά ο προορισμός διακοπών) λειτουργεί σα μια αρένα μάχης, που μέσα πετάμε τους καλά εκπαιδευμένους και μεθυσμένους από κοκτέιλ παλαιστές.

Πέφτει ξύλο, κάποιοι νικάνε, κάποιοι χάνουμε, και έτσι κυλάει το καλοκαίρι. 

Σεπτέμβρη έρχεται η συνειδητοποίηση πως τελείωσε το πάρτυ. Winter is coming και ως γνωστόν όλοι γυρνάνε σπίτια τους που είναι σίγουροι. Άλλοι στην καθημερινότητα της δουλειάς, άλλοι στις γυναίκες τους κ.ο.κ.
Σε αυτό ευθύνεται το δελτίο του Μέγκα. «Νέα σχολική χρονιά, ξεκινάει ο δακτύλιος στο κέντρο, μπαίνει σε εφαρμογή το νέο μνημόνιο, φόροι, πόλεμος και μοναξιά». Ξενερωτικό, ας κάτσω σπίτι να προετοιμαστώ για το ξύλο που θα φάω. 

Got the spirit?!

Μάριος, 23

Τα πράγματα είναι απλά. Αν το κορίτσι είναι η μία και μοναδική συνεχίζουμε να πεθαίνουμε γι’ αυτό και από Σεπτέμβρη. Αν όχι, χάρηκα για τη γνωριμία. 

Βαγγέλης, 32

Γιατί το καλοκαίρι δεν έχετε αναστολές και όλα γίνονται πιο εύκολα. Και επειδή είμαστε και εμείς παρανοικοί δεν θέλουμε να μας έρχονται όλα έτοιμα στο πιάτο. Και τελικά ξενερώνουμε. 

Στάθης, 27

Βασικά, νομίζετε ότι πεθαίνουμε για εσάς, λόγω των ρομαντικών συγκυριών, ενώ αυτό δεν είναι αλήθεια. Εμείς απλά θέλουμε να περάσουμε ένα ευχάριστο καλοκαιράκι γεμάτο περιπέτειες. Και από Σεπτέμβρη σοβαρεβόμαστε. 

Θοδωρής, 41

Το ερώτημά σου είναι άτοπο μιας και φέτος δεν έχει τέτοια. Ο Έλληνας δεν έχει κέφια για one night stand και καλοκαιρινούς έρωτες. Οπότε Σεπτέμβρης- Αύγουστος είναι το ίδιο και το αυτό. 

Παναγιώτης, 36

Γιατί οι έρωτες του καλοκαιριού δεν κρατάνε το φθινόπωρο. Κλισέ αλλά αλήθεια. 

Κώστας, 29

Μα το ίδιο κάνετε και εσείς. Όλοι καλά θέλουμε να περάσουμε. 

Δες ΕΔΩ τι μας είπαν 10 κορίτσια για το τέλειο πέος.