Τι συμβαίνει όταν σταματάς να έχεις αισθήματα για τον άλλο;

Το τελειώνεις ή προσπαθείς να το "σώσεις";



Όταν είσαι σε σχέση και είσαι ερωτευμένη πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις το ενδεχόμενο πως κάποια στιγμή όλο αυτό που ζείτε θα τελειώσει. Το θέμα είναι ποιος από τους δυο θα το νιώσει πρώτα.

Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι εσύ πρώτη σταματάς να έχεις αισθήματα για το αγόρι σου έτσι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. 

Ούτε γιατί σε απάτησε, ούτε γιατί έκανε κάτι και σε νευρίασε, πλήγωσε κ.τ.λ απλά σου τελείωσε. 

Όταν η απάθεια είναι το συναίσθημα που έχει κυριεύσει μυαλό, σώμα και ψυχή έχει σημάνει το καμπανάκι ότι έρχεται η αρχή του τέλους της σχέσης σας!
Στάδιο-στάδιο η διαδικασία 

1. Αισθάνεσαι ενοχές
Το αγόρι σου δεν έχει ιδέα τι αισθάνεσαι και γενικότερα ότι έχεις αλλάξει. Μάλλον δεν θα έχει καταλάβει ότι η στάση σου απέναντί του είναι αρνητική. 

Δεν εκφράζεσαι όπως παλιά. Δεν είσαι και τόσο γλυκούλα, διαχυτική μαζί του. Απλά υπάρχεις δίπλα του. Είσαι αδιάφορη. Το θέμα είναι γιατί νιώθεις έτσι. 

Γιατί νιώθεις τόσο άδεια ξαφνικά. Τι άλλαξε και δεν έχεις πια συναισθήματα; 

Σε αυτό το σημείο είναι που αρχίζεις να νιώθεις ενοχές και θέλεις να γίνει κάτι μαγικό για να ξανανιώσεις πάλι όπως πριν.

2. Νιώθεις ουδέτερα
Δεν νιώθεις ούτε happy ούτε unhappy! Χάδια, φιλιά και όλα τα σχετικά γίνονται όπως πριν αλλά δεν σου χαρίζουν την ίδια πληρότητα.

 Δεν γίνονται και επικοί καυγάδες μεταξύ σας για να σου δώσουν την αφορμή που χρειάζεσαι και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. 
Αυτή η ουδέτερη συναισθηματική κατάσταση δεν σε βοηθάει καθόλου!

3. Δεν θέλεις να το ρισκάρεις να χωρίσεις
Αυτό είναι το πιο επίφοβο συναίσθημα. Δεν ξέρεις τι νιώθεις και γι΄αυτό φοβάσαι ότι αν πάρεις εν τέλει την απόφαση ότι θα χωρίσεις φοβάσαι ότι μετά θα το μετανιώσεις.

 Όπως επίσης και το αν συνεχίσεις να είσαι μαζί του και νιώθεις ακόμα έτσι demi θα βαρεθείς περισσότερο και η σχέση σας θα βαλτώσει μια για πάντα.

4. Τελικά; Τον χωρίζεις
Στο τέλος οδηγείσαι στο εξής συμπέρασμα: Δεν νιώθεις καλά για τη συμπεριφορά που έχεις στο αγόρι σου και νιώθεις ότι δεν του αξίζει.

 Και άλλωστε ποιος ο λόγος να είσαι με κάποιον απλά για να είσαι; Αφού δεν νιώθεις αυτό το supsence και την σπίθα που ένιωθες στην αρχή τότε πρέπει να πάρεις την απόφαση και να το τελειώσεις!

Νιώσε έτοιμη να κάνεις νέα πράγματα. Μπορεί να μην ήθελες να τελειώσει αυτή η σχέση αλλά τι να κάνεις έτσι είναι τα αισθήματα. Είναι σκληρό αλλά έκανε τον κύκλο της αυτή η σχέση.

Δεν τον θες και δεν πιάνει το μήνυμα; Στείλε το σωστό!