Όσα σκέφτονται οι άντρες όταν κατεβαίνουν χαμηλά...

Τέσσερις άντρες αποκαλύπτουν όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις!
Όσα σκέφτονται οι άντρες όταν κατεβαίνουν χαμηλά...



Όσο απολαυστικό είναι για τους άντρες να κατεβαίνουμε χαμηλά, το ίδιο ευχάριστο είναι και για εμάς τις γυναίκες, όταν μας κάνουν στοματικό έρωτα. Πόσο μάλλον όταν εκείνος που το κάνει, το κάνει καλά! Παρόλα αυτά ξέρεις πως δεν σου είναι πάντα ευχάριστο να ασχολείσαι με το μόριό του. Για διάφορους λόγους... Μήπως η σκέψη αυτή απασχολεί και το δικό τους μυαλό; Πόσο τους αρέσει να βάζουν το κεφάλι τους εκεί κάτω; Τι σκέφτονται την ώρα που το κάνουν;

Τέσσερις άντρες απαντούν στις ερωτήσεις μας σχετικά με τον στοματικό έρωτα και τα λένε όλα! Με πάσα ειλικρίνεια!

1. Πόσο συχνά κάνεις στοματικό έρωτα; Το κάνεις επειδή σου αρέσει και με δική σου πρωτοβουλία ή αφού σου το ζητήσει εκείνη;

Γιώργος, 24: Έχω σχέση. Κάνω συχνά στοματικό έρωτα στην κοπέλα μου. Όχι κάθε φορά που κάνουμε σεξ, αλλά σίγουρα δυο φορές την εβδομάδα.Δε χρειάζεται να μου το ζητήσει, το κάνω από μόνος μου. Αλλά υπάρχουν και φορές που με τον τρόπο της μου δείχνει ότι θέλει.

Ανδρέας, 28: Έχω σχέση εδώ και δύο χρόνια και ακόμα ο στοματικός έρωτας παραμένει για μένα το καλύτερο προκαταρκτικό. Ασχολούμαι με το αιδοίο της κάθε φορά που κάνουμε σεξ. Βέβαια, στο παρελθόν, δεν το έκανα πάντα. Μόνο όταν μου το ζητούσαν. Αν και δεν έτυχε ποτέ να πάω με γυναίκα που δεν ήθελε να της κάνω στοματικό έρωτα, επειδή ντρεπόταν. Μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί έχω ακούσει από φίλους μου ότι αρκετές γυναίκες δεν αφήνουν τον άντρα να κατέβει χαμηλά.

Δημήτρης, 33: Το κάνω όσο πιο συχνά μπορώ. Μου αρέσει η διαδικασία, δεν το κάνω αναγκαστικά. Αν και υπάρχουν φορές που μπορεί πρώτα εκείνη να μου το ζητήσει.  Νιώθω σαν να είμαι δούλος της εκείνη την ώρα και αυτό με ανάβει! Μου αρέσει να τη δένω ώστε να μην μπορεί να κουνήσει τα χέρια της, ενώ της προσφέρω την απόλυτη ηδονή.

Θανάσης, 42: Μια φορά την εβδομάδα, περίπου.Πάντα επειδή το θέλω, αν και δε θα με πείραζε αν πρώτα μου το ζητούσε εκείνη. Μου αρέσει όταν μια γυναίκα δεν ντρέπεται να ζητήσει αυτά που θέλει.

2. Σου δίνει οδηγίες την ώρα που της κάνεις στοματικό; Αν ναι, σου αρέσει ή σε εκνευρίζει;

Γιώργος: Το σώμα της μου δίνει οδηγίες. Αν έχει σπασμούς, καταλαβαίνω ότι το κάνω καλά και πως το ευχαριστιέται.Η μόνη οδηγία που μπορεί να μου έχει ζητήσει γυναίκα είναι να το κάνω πιο αργά. Δεν με πειράζει, μου αρέσει να μου λέει τι θέλει!

Ανδρέας: Εγώ μόνος μου ζητούσα στην αρχή της σχέσης μας από την κοπέλα μου να μου πει τι της αρέσει.

Δημήτρης: Μου έχουν δώσει αρκετές φορές οδηγίες.Να μη τη δαγκώνω, να βάλω τα δάχτυλά μου εκεί, να τη φιλήσω παραδίπλα. Δεν με ενοχλεί. Άλλωστε κι εγώ την καθοδηγώ όταν μου κάνει στοματικό.

Θανάσης: Σχεδόν όλες οι γυναίκες που έχω πάει έκαναν σχόλια την ώρα που ήμουν χαμηλά. Μου έλεγαν τι τους αρέσει και τι όχι. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να δίνεις οδηγίες, ειδικά όταν δεν ξέρεις καλά κάποιον, ώστε να το ευχαριστηθείς.

3. Τι σου αρέσει περισσότερο όταν κάνεις στοματικό σεξ;

Γιώργος: Όταν μου λέει ότι το κάνω καλύτερα από όλους όσους έχει πάει και όταν τη βλέπω να το ευχαριστιέται!

Ανδρέας: Έχω τον έλεγχο και κάνω ό,τι θέλω.

Δημήτρης: Να τη φέρνω σε οργασμό. Να μου τραβάει τα μαλλιά και να ουρλιάζει την ώρα που τελειώνει.

Θανάσης: Έχω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και τα χέρια μου πιάνουν όλο το κορμί της.Τρελαίνομαι!

4. Τι δεν σου αρέσει;

Γιώργος: Όταν υπάρχουν κομματάκια από χαρτί τουαλέτας. Συμβαίνει καμιά φορά και δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Ανδρέας: Πρέπει να είμαι ξυρισμένος, αλλιώς η κοπέλα μου γκρινιάζει ότι τη γρατζουνάω.

Δημήτρης: Δεν υπάρχει τίποτα που να με ξενερώνει!

Θανάσης: Πιάνεται ο αυχένας μου. Γιατί δεν έχω πολύ μεγάλη γλώσσα...

5. Ποια είναι η χειρότερη εμπειρία που είχες όσον αφορά το στοματικό σεξ;

Γιώργος: Όταν μια κοπέλα μου είπε να σταματήσω. Ξαφνικά. Και ένιωσα χάλια. Σκέφτηκα ότι μάλλον δεν της άρεσε. Τρομερή ξενέρα!

Ανδρέας: Κάποτε γνώρισα μια κοπέλα σε ένα club. Χορέψαμε, ήπιαμε, φασωθήκαμε και μετά πήγαμε σπίτι της. Δεν έκανε ντους πριν και μύριζε κάπως, ίσως από τον ιδρώτα, το ποτό; Δεν ξέρω... Αλλά δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω!

Δημήτρης: Θα νομίζεις ότι σου λέω ψέματα, αλλά αερίστηκε κάποτε μία! Και φυσικά σταμάτησα και σηκώθηκα κι έφυγα! Στο δρόμο γελούσα μόνος μου και οι κολλητοί μου ακόμα με κοροϊδεύουν με αυτό που μου έτυχε! Απίστευτο;

Θανάσης: Οκ θα στο πω αν και ντρέπομαι. Παλιότερα, κάποια την πήρε ο ύπνος! Το πιστεύεις;

Διάβασε ΕΔΩ 9 λόγους που οι άντρες λατρεύουν να κάνουν στοματικό σεξ

Δες ΕΔΩ τι απάντησαν οι γυναίκες πως θέλουν για ένα τέλειο στοματικό

... αλλά και τι τραβάνε όταν κατεβαίνουν χαμηλά!

Αν θες να διαβάσεις κι άλλα θέματα για σεξ και σχέσεις κάνε κλικ ΕΔΩ