Όλα όσα λατρεύει σε εσένα το αγόρι σου... κι ας μη στο έχει πει ποτέ!

Γιατί αγαπάει το κάθε τι μικρό πάνω σου...
Όλα όσα λατρεύει σε εσένα το αγόρι σου... κι ας μη στο έχει πει ποτέ!



Όταν ένας άνδρας είναι ερωτευμένος, παρατηρεί κάθε μικρή λεπτομέρεια πάνω στη γυναίκα της καρδιάς του. Ξέρει να διαβάζει το κάθε βλέμμα σου. Καταλαβαίνει τη διάθεσή σου από τον τρόπο που γελάς, που μιλάς. Διαβάζει πίσω από τις λέξεις.

Αυτό συμβαίνει στα ερωτευμένα ζευγάρια. Νιώθουν μαζί, γελούν μαζί, λυπούνται μαζί και αγχώνονται μαζί. Γιατί η διάθεσή σου εξαρτάται κατά πολύ από τον άνθρωπό σου. Κάθε φορά που σε κοιτάει βλέπει πάνω σου όλα αυτά τα μικρά μα τόσο σημαντικά που αγαπάει σε σένα. Γιατί όλα αυτά είναι κομμάτια δικά σου. Είσαι εσύ! Κι εσύ, για εκείνον, είσαι τα πάντα! Ξέρεις πoια είναι αυτά που λατρεύει σε σένα; Αυτά που σχηματίζουν ένα τρυφερό και γεμάτο αγάπη χαμόγελο, όχι μόνο στα χείλη, αλλά και στην καρδιά του; Κι ας μην σου το έχει πει ποτέ ευθέως...

1. Λατρεύει το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στα χείλη του κάθε φορά που σε σκέφτεται. Γιατί αυτό το χαμόγελο δεν μοιάζει με κανένα άλλο χαμόγελο της ημέρας. Είναι δικό σου. Για σένα. Αυτό το χαμόγελο έχει όνομα. Το δικό σου! Κάθε φορά που θα σε σκεφτεί, ακόμα και την πιο δύσκολη στιγμή της ημέρας, ακόμα και όταν έχει άγχος ή νεύρα με κάτι, αμέσως το πρόσωπό του θα αλλάξει όψη. Γιατί αυτό του έχεις κάνει με το που μπήκες στη ζωή του. Φώτισες και χρωμάτισες την καθημερινότητά του με τα πιο ζωηρά χρώματα. Και η καθημερινότητα έχει αρκετό γκρι μέσα.

2. Λατρεύει να σε βλέπει να γελάς. Πόσο μάλλον όταν υπεύθυνος για το χαμόγελο αυτό, είναι ο ίδιος. Νιώθει τρομερή ικανοποίηση όταν σε βλέπει χαρούμενη, γιατί αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του. Να είσαι ευτυχισμένη δίπλα του!

3. Λατρεύει να είναι δίπλα σου. Θέλει να είναι συνέχεια μαζί σου. Θέλει να σε έχει αγκαλιά και να σε κρατάει σφιχτά, να μη του φύγεις. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθει γεμάτος, δυνατός, τυχερός. Γιατί μέσα στα χέρια του κρατάει σφιχτά τον άνθρωπό του. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό που νιώθει την ώρα που κουρνιάζεις επάνω στο στήθος του ή που γέρνεις στον ώμο του. Δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, είναι απλά χημεία.

4. Λατρεύει να παίζεις με τα μαλλιά του όταν οδηγάει. Τι είναι αυτό που κάνει την κίνηση αυτή τόσο τέλεια; Το άγιγμά σου. Απλά.

5. Λατρεύει το χαμόγελό σου όταν τελειώνει το φιλί σας. Αυτό το φιλί που δίνετε με κλείστα μάτια και που τόσο θα ήθελε να σταματήσει ο χρόνος στη στιγμή εκείνη.

6. Λατρεύει όταν γυρνάει το κεφάλι του να σε κοιτάξει και βλέπει το βλέμμα σου εκεί, στραμμένο πάνω του. Καταλαβαίνει ότι τον θέλεις, τόσο όσο σε θέλει κι εκείνος. Κι αυτό το συναίσθημα είναι μοναδικό.

7. Λατρεύει τα μικρά, αστεία πραγματάκια που κάνεις τόσο αυθόρμητα, χωρίς καν να προσπαθήσεις.  Εκείνος τα έχει παρατηρήσει όλα. Και τα αγαπάει όλα. Τον τρόπο που κουνιέται η μύτη σου κάθε φορά που γελάς. Τον τρόπο με τον οποίο τρίβεις τα μάτια σου όταν νυστάζεις. Τον τρόπο με τον οποίο νευριάζεις, ή που παίζεις με τα μαλλιά σου.

8. Λατρεύει τον τρόπο που κυλούν τα πράγματα μεταξύ σας. Φυσικά και με κανένα άγχος. Γιατί απλά ταιριάζετε και επικοινωνείτε. Του αρέσει που μαζί σου είναι άνετος και που στα μάτια σου βλέπει αυτό που πάντα έψαχνε...

9. Λατρεύει να μοιράζεται μαζί σου τα νέα του και τα προβλήματά του. Και λαμβάνει πολύ σοβαρά την άποψή σου, γιατί σε εμπιστεύεται. Όταν ένας άντρας ρωτάει τη γνώμη σου και την ακολουθεί κιόλας, αυτό είναι μεγάλο σημάδι για τη σχέση σας, να το ξέρεις...

10. Λατρεύει κάθε μικρή κίνηση αγάπης. Το φιλί που θα του δώσεις ξαφνικά, το άγγιγμα στο πόδι του όταν κάθεσαι δίπλα του, ή η ξαφνική αγκαλιά στο δρόμο. Αυτές οι μικρές εκρήξεις αγάπης, τον τρελαίνουν.

11. Λατρεύει να σε κοιτάζει στα μάτια. Κι εκεί μέσα να χάνεται. Γιατί τα μάτια δε λένε ποτέ ψέματα, δεν ξέρουν να κρύβουν μυστικά. Και μέσα από τα μάτια σου τα βλέπει όλα και τα ακούει όλα.

Η λίστα αυτή δεν τελειώνει ποτέ για έναν άντρα που έχει βρει το άλλο του μισό. Από εδώ και πέρα να ξέρεις πως αυτό το «τίποτα» που σου απαντάει όταν τον ρωτάς «Γιατί με κοιτάς έτσι;», δεν είναι καθόλου «τίποτα». Στην πραγματικότητα είναι πολλά, πάρα πολλά παραπάνω. Είναι, ίσως, τα πάντα.