Πως να μείνεις ανεξάρτητο κορίτσι ακόμα και αν είσαι σχέση!

Γιατί έτσι κρατιούνται οι σχέσεις...έλεγαν οι γιαγιάδες!
Πως να μείνεις ανεξάρτητο κορίτσι ακόμα και αν είσαι σχέση!



Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις μια σχέση αλλάζει η οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Παύεις  να σκέφτεσαι όπως πριν και πια λογαριάζεις στις αποφάσεις σου ακόμα ένα άτομο. Όλα ωραία μέχρι εδώ. Διότι το να συμβιβάζεσαι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο είναι απαραίτητο αρκεί βέβαια να μην χάσεις τα παρακάτω 6 στοιχεία!

1. Ανεξαρτησία
Το μυστικό tip για μια υγιής σχέση είναι το να είσαι ανεξάρτητη! Που αυτό συνεπάγεται να κάνεις τα δικά σου πράγματα, να βλέπεις τους φίλους σου, να έχεις τα hobby σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα με το αγόρι σου! Πρέπει να νιώθεις ότι θέλεις να είσαι σε σχέση και όχι ότι απλά χρειάζεσαι να είσαι με κάποιον.

2. Αυτοπεποίθηση
Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Αν ο σύντροφός σου δεν σε κάνει να νιώθεις τέλεια με τον εαυτό σου τότε αυτή η σχέση δεν αξίζει! Το αγόρι σου πρέπει να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, ασφάλεια και σιγουριά!

3. Φίλους
Στην αρχή κάθε σχέσης είναι λογικό να χαθείς από τους φίλους σου διότι είσαι μέσα στα μέλια με το αγόρι σου!Πιο μετά όμως όταν θα έχει περάσει η περίοδος χάριτος δεν δικαιολογείται να παραμελείς τους φίλους σου. Διότι ότι και αν γίνει με τη σχέση σου αυτοί θα σε παρηγορήσουν, αυτοί θα είναι δίπλα σου! 

4. Επαγγελματικούς στόχους
Το να έχεις σχέση είναι ξεχωριστό κομμάτι με το τι θα κάνεις επαγγελματικά. Δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις τους στόχους σου. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να σε στηρίξει και να σε υποκινήσει και ο σύντροφός σου! 

5. Ευτυχία
Κάνεις μια σχέση με κάποιον για να είσαι ευτυχισμένη. Μερικές φορές όμως ο φόβος της μοναξιάς σε κάνει να μένεις σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει πλήρως. Αν νιώθεις unhappy μην μένεις σε μια μέτρια σχέση και μην συμβιβάζεσαι προκειμένου να μην μείνεις μόνη σου!

6. Την "ταυτότητά" σου!
Eίσαι μια μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητα. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις για κανέναν αν εσύ η ίδια δεν το θέλεις. Άλλωστε όταν έχεις μια σχέση που αξίζει εξελίσσεσαι μέσα από αυτή και γίνεσαι καλύτερη!

Tελικά οι καλοκαιρινοί έρωτες έχουν ημερομηνία λήξης;