Πήρες διαζύγιο; Πως να κάνεις restart!

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!
Πήρες διαζύγιο; Πως να κάνεις restart!



Στη δική σου περίπτωση δεν λειτούργησε το "και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα"! Πήρες διαζύγιο! Οκ, πάμε παρακάτω! Η ζωή συνεχίζεται. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς τόσο το καλύτερο για εσένα! Κάνε restart στη ζωή σου.

1. Πάρε το χρόνο σου. Συνειδητοποίησε τι σου έχει συμβεί και βάλε στο μυαλό σου ότι είναι οριστικό. Άλλωστε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα. 

2. Όταν είσαι στη φάση που μπορείς να κουμαντάρεις τον εαυτό σου και αυτά που νιώθεις τότε enjoy! Πήγαινε σε ένα spa, κάνε μασάζ, ξεκίνα ένα νέο hobby! Χρειάζεσαι ενέργεια και έτσι θα την ανακτήσεις! 

3. Όταν έχεις μια μακροχρόνια σχέση ξεχνάς σε κάποια φάση ποιος είσαι. Είσαι τόσο μαζί με τον άλλο που πια έχεις ξεχάσει τις δικές σου ανάγκες γιατί σκέφτεσαι για δύο. 
Τώρα που είσαι μόνη σου είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις τον εαυτό σου. Να σκέφτεσαι μόνο για εσένα και να μην χρειάζεται να συμβιβαστείς για τίποτα και για κανέναν! 

4. Τι είναι αυτό που σου λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή σου; Αυτό θα πρέπει να είναι και η προτεραιότητά σου! Είναι η ζωή σου. Κάνε restart με τους δικούς σου όρους αυτή τη φορά!

Κάνε το πρώτο βήμα και θα δεις πως όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν! Το κάρμα άλλωστε έχει αποδείξει πως ότι είναι να γίνει γίνεται στη σωστή στιγμή! Κάνε υπομονή, πέρνα τα στάδια με τη σειρά και μην φοβάσαι...αν θέλεις να είσαι σταθερά ευτυχισμένη θα πρέπει να αλλάζεις συχνά!

8 ψέματα που μάθαμε από τις ταινίες για τους έρωτες