Ποια στάση τον εξιτάρει περισσότερο στο σεξ;

Και ποια τον αγχώνει...
Ποια στάση τον εξιτάρει περισσότερο στο σεξ;



Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ; Μήπως όταν είσαι από πάνω του; Γιατί έχεις τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και του ρυθμού. Και ποια φοβάσαι περισσότερο; Μήπως όταν είσαι στα τέσσερα κι εκείνος έχει τον απόλυτο έλεγχο; Φοβάσαι ότι πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής θα μπει μέσα σου με δύναμη και.. αουτς!

Κάπως έτσι σκέφτονται και οι άνδρες, φίλη μου. Είσαι έτοιμη να μπούμε για λίγο στο μυαλό τους;

  • Ιεραποστολική στάση

Η πιο κλασική στάση.Του αρέσει να ξεκινάει με αυτή γιατί νιώθει καλύτερα τη διείσδυση στον ζεστό και υγρό κόλπο σου. Επίσης, έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σου κι έτσι φτάνει πιο εύκολα σε οργασμό. Η στάση αυτή τον βολεύει όταν η γυναίκα που έχει απέναντί του, δεν το έχει και πολύ με το σεξ, ή είναι αρχάρια. Του τη δίνει όμως αν απλά ξαπλώνεις σα ξυλάγγουρο και δε συμμετέχεις στη διαδικασία. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να αγγίξεις τον εαυτό σου, μίλα του και φίλα τον, όσο εκείνος σε ικανοποιεί. Η ιεραποστολική στάση, είναι η πιο ρομαντική στάση. Αυτό που τον τρελαίνει, μιας και συνεχώς έχετε eye-contact είναι να βλέπει ότι σε ικανοποιεί και οι εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπό σου όταν τελειώνεις.

  • Στα τέσσερα

Τρελαίνεται να σε βλέπει στα τέσσερα. Για τα οπίσθιά σου τρελαίνεται δηλαδή! Η στάση αυτή κατατάσσεται στο «βρώμικο σεξ», γι’ αυτό και είναι μία από τις αγαπημένες των περισσότερων αντρών. Έχει πάλι εκείνος τον έλεγχο, έχοντας όμως καλύτερη θέα. Η στάση αυτή τον κάνει να νιώθει κατακτητή. Δεν έχει πρόσβαση μόνο στα οπίσθιά σου, που λατρεύει να τα χαστουκίζει, αλλά και στο στήθος σου, που χρησιμοποιεί ως λαβή για να σε τραβάει κοντά του και να μπαίνει πιο βαθιά  και δυνατά μέσα σου. Εσένα αυτό σε φοβίζει, αυτόν τον τρελαίνει! Η λεγόμενη “doggy style” ξυπνάει μέσα του το κτήνος, σαν το άγριο ζώο που θέλει να κατασπαράξει το θήραμά του.

  • Εσύ απο πάνω

Είναι η στάση που προτιμάει για πρωινό. Του αρέσει να είσαι από πάνω, γιατί μπορεί να μπει βαθιά μέσα σου, ενώ ταυτόχρονα εσύ έχεις τον έλεγχο. Οπότε, δεν έχει και το άγχος μήπως το παρακάνει και σε πονέσει. Επίσης, μπορεί να βάλει τα χέρια του παντού πάνω σου. Στο πρόσωπό σου, στο στήθος σου και στα οπίσθιά σου. Οι φαν του Game of Thrones, σίγουρα φέρνουν στο μυαλό τους τις σκηνές με την Daenerys. Η γυναίκα που θέλει να είναι από πάνω στο σεξ έχει αυτοπεποίθηση και αυτό τον τρελαίνει. Δύσκολα θα τελειώσει σε αυτή τη στάση, αλλά τον εξιτάρει το ότι έχεις το πάνω χέρι και τον κάνεις ό,τι θες.

  • Εσύ απο πάνω με πλάτη σ’ εκείνον

Η σταση που φοβίζει και αγχώνει περισσότερο τον άντρα. Γιατί αν χάσεις τον έλεγχο, τότε κάποιος θα πονέσει. Πολύ. Τρελαίνεται να βλέπει τα οπίσθιά σου, αλλά θα ευχαριστηθεί τη συγκεκριμένη στάση, μόνο αν ξέρεις να παίξεις το ρόλο σου καλά.

  • Κουτάλι

Του αρέσει που τα κορμιά σας γίνονται ένα, αλλά δεν τρελαίνεται γι' αυτή τη στάση. Δεν τον βολεύει ιδιαίτερα, γι’ αυτό και φροντίζει να περάσει στην επόμενη στάση γρήγορα.