Σεξ: 10 μυστικά για αμέτρητα αχ βαχ!

Για νύχτες και... ημέρες αξέχαστες!
Σεξ: 10 μυστικά για αμέτρητα αχ βαχ!



Το έχουμε πει, το λέμε και θα το ξαναπούμε! Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, λειτουργεί μόνο ανοικτό, και το σεξ είναι ο μοχλός αυτός που του το επιτρέπει! Οπότε, άνοιξε καλά τα ματάκια σου, και δες παρακάτω το δεκάλογο για συγκλονιστικό σεξ είτε είστε μαζί χρόνια είτε η γνωριμία σας μετράει λίγες εβδομάδες!

1

Βάλε φαντασία!

Πάρε το παιχνίδι πάνω σου, αν εκείνος έχει βαλτώσει. Ξάφνιασε το μ’ ένα φιλί εκεί που δεν το περιμένει, πες του να κάνει δεξιά το αμάξι και ανάλαβε πρωτοβουλίες, μην «κατσιάζεις» το συναίσθημα σου, αν σου ‘ρχεται να περάσεις από τη δουλειά του και να τον κλέψεις για μία ώρα!

2

Το αμίλητο νερό! #Not

Αν θες να μιλήσεις (λίγο παραπάνω, ίσως και βρώμικα) την ώρα που είστε στο κρεβάτι, μην το καταπιέζεις! Χάνεις τη μισή χαρά, όσο προβληματίζεσαι με το τι μπορεί να σκεφτεί για ‘σένα. Ας σκεφτεί, ό,τι θέλει. Περνάτε καλά, αν εσύ περνάς καλύτερα, οφείλεται σ’ εκείνον, οπότε πες του! Όπως θες! Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει και θα ανταποδώσει. Χώρια που το να ζητάς αυτό που θέλεις, με… σαφή τρόπο κάνει την όλη διαδικασία μεταξύ σας, ακόμη πιο ερεθιστική!

3

Toy story!

Παίξε με το σώμα του, χάιδεψε τον, φίλησε τον, πες του πόσο σου αρέσουν αυτά που κάνετε μαζί, κάνε μαζί του μπάνιο, κάν’ του μασάζ, μην τον αφήνεις να χαλαρώσει στα ίδια και τα ίδια. Αιφνιδίασε τον με όσα ξέρεις ότι του αρέσουν στο σεξ, αλλά ίσως να μη στα ζητάει, επειδή φοβάται τις αντιδράσεις σου. Δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει ένα μεταξωτό μαντίλι ή ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες… 

4

Άρτος και θεάματα!

Δεν χρειάζεται να εμφανίζεσαι μπροστά του γυμνή μόνο την ώρα που ετοιμάζεστε να πέσετε στο κρεβάτι. Ξεπέρνα τις ανασφάλειες σου και κάνε την ιεροτελεστία του μπάνιου σου μπροστά του (αν προλάβεις να την ολοκληρώσεις!). Ετοίμασε το αφρόλουτρο σου, γδύσου μπροστά του, ξύρισε τα πόδια σου, βάλε τη λοσιόν που έτσι κι αλλιώς βάζεις κάθε βράδυ κι άσ’ τον να παρακολουθεί. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και εκτιμούν διπλά τις γυναίκες που κατανοούν και ικανοποιούν αυτή την… αδυναμία.

5

Κι όμως κάθεσαι σε ένα θησαυρό επάνω!

Οι περισσότερες γυναίκες μισούμε την περιφέρεια και τους γλουτούς μας, γι’ αυτό και τα κρύβουμε πανικόβλητες κάτω από σεντόνια και σκοτάδια. Μην το κάνεις κι εσύ! Οι άντρες είναι «προγραμματισμένοι» να αγαπούν αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος, οπότε φώτισε την κρεβατοκάμαρα με κεριά για να νιώσεις άνετα και «φώτισε» κι αυτό το σημείο σου που συνήθως το ‘τρωγε το μαύρο σκοτάδι. Το απαλό φως των κεριών μπορεί να «γλυκαίνει» τις ατέλειες σου, για να μην αναφέρουμε ότι το κλίμα της στιγμής, έτσι κι αλλιώς δεν θα (του) επιτρέπει να ρίχνει διπλές και τριπλές ματιές στην κυτταρίτιδα, εκεί ψηλά στον μηρό…

6

Πάρε το παιχνίδι πάνω σου!

Οι άντρες δεν αγαπούν τις τέλειες γυναίκες. Ή τα τέλεια σκηνοθετημένα ερωτικά σκηνικά. Αγαπούν εκείνες που ξέρουν καλά τον εαυτό και το σώμα τους. Που ξέρουν τι τους αρέσει στο σεξ και πώς να το διεκδικούν. Και πάλι μη σκέφτεσαι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσει, αν «παίξεις» με τον εαυτό σου, μπροστά του. Είναι μια άλλη γλώσσα, που το άλλο φύλο την καταλαβαίνει πολύ καλά. Και εκτιμά πολύ, αυτές που τη μιλάνε μπροστά του!

7

Νέα έθιμα, νέοι καιροί!

Η διαδρομή «σαλόνι – κουζίνα – κρεβάτι» είναι βαρετή. Και επειδή, αν η σχέση σας έχει γερές βάσεις θα την κάνετε άπειρες φορές μέσα στον χρόνο, αυτοσχεδίασε και άλλαξε… τοποθεσία. Κλείσε ένα ξενοδοχείο κοντά στην ακρογιαλιά ή ακόμη και στο κέντρο της πόλης – κοντά στη δουλειά του ή τη δική σου – και κάν’ του έκπληξη για ένα βράδυ. Δεν φαντάζεσαι τι ανανέωση είναι το να κοιμηθείτε (και όχι μόνο) «αλλού», οπουδήποτε αλλού εκτός από το κρεβάτι σας και ειδικά αν δεν το περιμένει και δεν το ‘χει καθόλου στο πρόγραμμα.

8

Ντύσου όπως θα γδυθείς!

Για τις νύχτες μαζί του, κάνε μια καλή επένδυση σε ακριβά εσώρουχα ή σε φθηνά, αλλά σίγουρα σέξι lingerie που αφήνουν λίγα στη φαντασία και αξεσουάρ (ζαρτιέρες, κορσέδες, καλτσοδέτες) που σε όλους αρέσουν, ακόμη κι αν σου λένε ότι το… περιεχόμενο τους νοιάζει!

9

Non stop!

Ακόμη κι όταν σου λέει ότι δεν μπορεί άλλο, μην τον ακούς! Ειδικά, τα Σαββατόβραδα που το επόμενο πρωί δεν σας περιμένει βάρβαρο ξύπνημα και δεν κινδυνεύει να μείνει στα μισά της διαδρομής προς τη δουλειά, απλώς, ξεσάλωσε! Το να του δείχνεις εμπράκτως ότι τον θέλεις, ναι, μπορεί να τον εξαντλεί – επί τω… έργω – αλλά του δίνει τη σιγουριά ότι περνάς καλά και γι’ αυτό δεν τον αφήνεις να χαλαρώσει. Βρες τρόπο να τον κρατήσεις σε… εγρήγορση κι όλο το βράδυ, που λέει ο λόγος.

10

Μην κρατάς επίπεδο…

…και πέσε χαμηλά! Τόσο όσο «προσεύχεται» κάθε φορά που είστε μαζί. Και κάν’ το με όλη σου την καρδιά και άσ’ τον να νομίσει ότι δεν θα… σηκωθείς ποτέ! Και μετά…

Διάβασε ΕΔΩ τις πιο κοινές και τις πιο σπάνιες φαντασιώσεις