Θα κάνεις striptease στο αγόρι σου; Εμείς σου έχουμε την playlist

Σέξι τραγούδια για όλα τα γούστα!
Θα κάνεις striptease στο αγόρι σου; Εμείς σου έχουμε την playlist



You naughty girl… Ετοιμάζεσαι να κάνεις δωράκι στο αγόρι σου ε; Και καλά θα κάνεις! Είναι ωραίο όταν κάποια γυναίκα θέλει να μπει στον κόπο να κάνει κάτι ξεχωριστό για το αγόρι της. Σίγουρα το strip tease δεν είναι κάτι εύκολο. Θέλει προετοιμασία. Θα έχεις σκεφτεί σίγουρα κινήσεις, τι μαλλιά να κάνεις, τι βάψιμο να κάνεις αλλά και τι θα φορέσεις. Τώρα το μόνο που σου μένει είναι να βρεις το τραγούδι. Θέλεις ένα τραγούδι να φτιάχνει ατμόσφαιρα αλλά να έχει ρυθμό για να μπορείς να χορέψεις και φυσικά να μην είναι γελοίο. Ναι, το ‘You can leave your hat on’ είναι πλέον γελοίο. Εμπιστεύσου με λοιπόν και διάλεξε ένα από τα παρακάτω!

Suuns- Red Song

Είναι ένα πολύ ήρεμο κομμάτι αλλά έχει βαθύ μπάσο και σταθερό ρυθμό που το κάνει πολύ σέξι!

Peggy Lee - Fever

Αν το στυλ σου είναι πιο παιχνιδιάρικο και vintage τότε το Fever είναι ιδανικό για σένα. Παίξε με λίγο με τους ώμους, βλεφάρισε πολύ και το έχεις!

AC/DC - The Jack

Βέβαια υπάρχει και η εκδοχή να είσαι ροκ και να σου φαίνονται τα παραπάνω σαχλαμάρες. Το 'The Jack' είναι ένα πολύ ωραίο και αισθησιακό τραγούδι κατάλληλο για σέξι χορευτικές κινήσεις.

Led Zeppelin - I Can´t Quit You Baby (Deluxe Edition)

Άλλο ένα ροκ κομμάτι απλά σε πιο αργό ρυθμό για πιο smooth κινήσεις.

Ciara - Oh ft. Ludacris

Πέρασα όμως και μια φάση όπου άκουγα RnB και αυτό ήταν από τα αγαπημένα μου σέξι τραγούδια. Φυσικά πρέπει να ξέρεις να λικνίζεσαι σαν την Ciara για να καταφέρεις να το χορέψεις.

Beyoncé - Partition

Αν δεν είσαι όμως ούτε εναλλακτική, ούτε vintage, ούτε ροκ, ούτε RnB τότε σου έχω και μία σέξι Beyonce που είναι πιο ποπ!