H υπερανάλυση σκοτώνει τον έρωτα

Μήπως είσαι από αυτές που φιλτράρουν τα πάντα;
H υπερανάλυση σκοτώνει τον έρωτα



Δεν χρειάζεται να τα σκέφτεσαι και πολύ τα πράγματα. Όλοι το κάνουμε ειδικά όταν τα θέματα που μας απασχολούν είναι γκομενικής φύσεως! Αλλά πόσο κακό σου κάνει δεν φαντάζεσαι. Αυτή η υπερανάλυση των πραγμάτων μπορεί ψυχολογικά να σε εξοντώσει και μαζί και τη σχέση σου. Τι δεν με πιστεύεις; Διάβασε τις επιπτώσεις του overthinking και θα καταλάβεις!

1. Μην σπαταλάς όλο το δημιουργικό ελεύθερο χρόνο σου και να αναλώνεσαι σε ασήμαντα. Γιατί δεν σου σχολίασε το αγόρι σου το νέο σου χτένισμα; Ποια είναι αυτή που έκανε like σε μια φωτογραφία του στο instagram. Μην στρεσάρεσαι με τέτοιου είδους πράγματα.

2. Μην τον κατηγορείς για χαζούς λόγους. Εάν επικεντρώνεσαι σε κάθε κίνησή του ακόμα και στις λεπτομέρειες τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Όταν του ξεφύγει ένα χαμόγελο στην σερβιτόρα δεν σημαίνει ότι έχουν παράνομη σχέση πίσω από την πλάτη σου αλλά ίσως απλά να είναι ευγενικός άνθρωπος! 

3. Μην παίρνεις αφορμή από ένα καυγαδάκι που είχατε και το κάνεις τεράστιο θέμα στο κεφάλι σου και κατ' επέκταση στη σχέση σας. Με έναν απλό διάλογο λύνονται όλα. 

4. O No1 λόγος που υπερεαναλύεις τα πράγματα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησής σου. Φοβάσαι ότι θα βρει κάτι καλύτερο από εσένα και θα σε παρατήσει. Δεν είναι normal όμως αυτή η σκέψη να σε βασανίζει non stop! Αυτή η υπερανάλυση  και η δημιουργία νέων σεναρίων το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να σου τονώσει περισσότερο την ανασφάλειά σου! 

5. Χάνεις πολύτιμο χρόνο! Αντί να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί του κάθεσαι και ψάχνεσαι για το παραμικρό. Αντί να είσαι cool κάθεσαι και τρως την ενέργειά σου σε ασήμαντα πράγματα. Αν δεν ήθελε στην τελική δεν θα ήταν μαζί σου! Τόσο απλά! 

Όσο περισσότερο σκέφτεσαι τόσα περισσότερα σενάρια δημιουργούνται μέσα στο κεφάλι σου! Και πως θα καταλήξεις; Βλέπω το αγόρι σου να μην σε αντέχει για πολύ όσο και αν σε αγαπάει! Διότι ξέρεις η γκρίνια και η μιζέρια και η "κατινιά" σκοτώνουν τον έρωτα!

Τι οδηγεί τους άντρες στην απιστία;