8 ψέματα που μάθαμε από τις ταινίες για τους έρωτες

Τσάμπα περιμέναμε να ζήσουμε το παραμύθι στο λύκειο!
8 ψέματα που μάθαμε από τις ταινίες για τους έρωτες



Οι ταινίες που έβλεπες με τους εφηβικούς έρωτες που δημιουργούνταν στους σχολικούς διαδρόμους, σε γέμισαν ελπίδες ότι κάτι θα γίνει με τον κούκλο που έχεις σταμπάρει εδώ και καιρό στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο. Πιστεύεις ότι ξαφνικά θα σε ερωτευτεί και θα παρατήσει την κουκλάρα του σχολείου που όλοι τη λιμπίζονται. Αμ δε! Δε φταις εσύ κορίτσι μου που είσαι ρομαντική, οι ταινίες φταίνε που μας φλόμωναν τόσα χρόνια στα ψέματα!

1. Ο καλύτερος αθλητής του σχολείου, ο πιο δημοφιλής και περιζήτητος, διαλέγει πάντα το κορίτσι που βρίσκεται στο περιθώριο και ξαφνικά το κορίτσι αυτό μεταμορφώνεται στο πιο δημοφιλές του σχολείου. Αυτές που την κορόιδευαν, την βάζουν στην παρέα τους, μέχρι που καταλαβαίνει ότι δεν ανήκει στον κύκλο με τις ψωνάρες και επιστρέφει στον παλιό της εαυτό. Ο κούκλος του σχολείου ακόμα τη γουστάρει. Ποτέ!

2. Είσαι συνέχεια με το αγόρι σου στα διαλείμματα, αλλά και όλη την ημέρα μετά το σχολείο. Καλά αυτοί φίλους δεν έχουν; Ούτε άλλες υποχρεώσεις;

3. Ο κούκλος του σχολείου την πέφτει στην πιο άσχημη του σχολείου, ή στο φυτό της τάξης, για πλάκα και για να γελάσουν οι φίλοι του. Αλλά στο τέλος την ερωτεύεται. Αυτή, ενώ κάποια στιγμή μαθαίνει το παραμύθι που της πουλάει και πληγώνεται, τελικά τον συγχωρεί και καταλήγουν μαζί. Ναι καλά! Που γίνονται αυτά;

4. Τα ζευγάρια στις ταινίες πηγαίνουν ταξίδια κι εκδρομές μόνοι τους, όπου ζουν τον έρωτά τους χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Εμένα η μαμά μου θα με έπρηζε στα τηλέφωνα

5. Ο κούκλος του σχολείου, βγαίνει με την πιο ομορφη του σχολείου, που συνήθως είναι cheerleader και κακιά. Μόνο που αυτός ο συνδιασμός κούκλας και κούκλου είναι λίγο βαρετός!

6. Δημιουργείται ειδύλλιο με τον καθηγητή ή την καθηγήτρια και οι γονείς τελικά το αποδέχονται. Στην πραγματικότητα, οι γονείς το λένε στο διευθυντή του σχολείου και γίνεται χαμός.

7. Η παρέα με τις κολλητές πάντα καταλήγει να ερωτευτεί μια παρέα κολλητών και όλοι μαζί ταιριάζουν σούπερ. Ναι καλά! Τόσα χρόνια παρακαλούσσαμε με την κολλητή μου να τα φτιάξουμε με δύο κολλητούς. Αλλά πάντα το αγόρι μου ή το αγόρι της, είχε χάλια κολλητό.

8. Στις ταινίες ο ερωτευμένος νέος πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της κοπέλας του και σκαρφαλώνει στο δωμάτιό της από το παράθυρο. Τι περιμένεις στο μπαλκόνι σου κορίτσι μου; Δε θα έρθει!

Κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Και κάποια άλλα μόνο στα παραμύθια. Αλλά ποιος σταματάει να διαβάζει και να πιστεύει στα παραμύθια;