Αγόρια δώστε προσοχή! Αυτές είναι οι μυρωδιές που μας αρέσουν

Έρευνες έχουν δείξει ότι η μυρωδιά ενός άντρα καθορίζει κατά πολύ το πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι, μιας και οι γυναίκες καθοδηγούνται πολύ περισσότερο από την όσφρησή τους.
Αγόρια δώστε προσοχή! Αυτές είναι οι μυρωδιές που μας αρέσουν



Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Όσο ωραίος και να είσαι έχεις χάσει κάθε πιθανότητα να σε κοιτάξει μία γυναίκα αν δεν μυρίζεις ωραία. Το αστειάκι με τον Matthew Mcconaughey πρέπει να σταματήσει (σ.σ. έχει δηλώσει ότι δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό), γιατί πρώτον δεν έχεις βρεθεί δίπλα του για να ξέρεις πώς μυρίζει και δεύτερον δεν είσαι ο Mcconaughey. Έρευνες έχουν δείξει ότι η μυρωδιά ενός άντρα καθορίζει κατά πολύ το πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι, μιας και οι γυναίκες καθοδηγούνται πολύ περισσότερο από την όσφρησή τους. Και μπορεί οι σέξι μυρωδιές να είναι διαφορετικές για κάθε γυναίκα, αλλά υπάρχει μία κοινή γραμμή που ισχύει για όλες. Επειδή φαντάζομαι σε ενδιαφέρει το θέμα, δώσε προσοχή!

Η μυρωδιά της καθαριότητας: Είναι ξεκάθαρα η μυρωδιά του σαπουνιού χωρίς περιττές προσθήκες. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει το pampering που κάνετε στον εαυτό σου, αλλά και μόνο στην ιδέα ότι έχετε βγει μόλις από το μπάνιο χωρίς πολλά – πολλά μας κάνει να σας φανταστούμε μόνο με την πετσέτα.

Το άρωμα – σήμα κατατεθέν: Αν έχετε βρει την κολόνια που σας ταιριάζει, να είστε σίγουροι ότι δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τη γυναικεία μύτη. Το άρωμα – σήμα κατατεθέν είναι αυτό που ξυπνάει μνήμες ακόμα κι αν το μυρίσουμε τυχαία στον δρόμο.

Η μυρωδιά του ‘μόλις βγήκα από το γυμναστήριο καθαρός’: Αφήστε τους άντρες με τα ιδρωμένα φανελάκια για τις διαφημίσεις της Levis. Υπάρχει μία διαφορά από το να ξέρουμε ότι είστε fit κι από το να σας βλέπουμε να λιώνετε αναψοκοκκινισμένοι κάτω από τη μπάρα. Αν όμως σας δούμε (και σας μυρίσουμε) καθαρούς και περιποιημένους μετά από την προπόνηση, θα βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει.

Η μυρωδιά της αλμύρας (σκέτη): Είσαι surfer, χειμερινός κολυμβητής ή είναι απλά καλοκαίρι; Έλα με την αλμύρα της θάλασσας, αλλά μόνο με αυτή. Αυτό σημαίνει όχι λάδια και κρέμες που μυρίζουν. Το αποσμητικό εννοείται.

Η μυρωδιά του ουίσκι: Αν έχεις πιει ένα καφάσι μπύρες, καλύτερα να μην πλησιάσεις μία γυναίκα. Αυτό δεν ισχύει για το ουίσκι, το οποίο όμως δεν συνοδεύεται από τσιγαρίλα και λιωμένα γαρύφαλλα στα μπουζούκια. Ένα απλό twist θέλουμε για να γίνει παιχνίδι.

Η μυρωδιά του σωστού απορρυπαντικού: Πιθανότατα να μην πλένεις εσύ τα ρούχα σου, οπότε δεν είσαι πραγματικά υπεύθυνος για τη μυρωδιά τους. Αν όμως η μαμά σου ή η κυρία που βάζει σε τάξη το σπίτι σου είναι πραγματικά νοικοκυρά τότε είναι πολύ πιθανό να έχει πετύχει διάνα το μαλακτικό των ρούχων. Αυτό που θα κάνει τις γυναίκες να θέλουν να σε αγκαλιάζουν με την πρώτη ευκαιρία.

Η φυσική σου μυρωδιά: Μην το δένεις κόμπο, γιατί εννοούμε τη φυσική σου μυρωδιά που προκύπτει μετά από το τρίπτυχο μπάνιο – αποσμητικό – after shave. Φυσικά και μας αρέσει να βλέπουμε εργάτες χωρίς μπλούζα με six packs να σκάβουν το χωράφι, αλλά μόνο σε ημερολόγιο. Στην πραγματική ζωή, μετά από κάθε χειρωνακτική ή άλλη εργασία χρειάζεσαι ένα καλό μπάνιο και μία αλλαξιά καθαρά ρούχα. Γιατί τι να σου κάνει το αποσμητικό και το σαπούνι φίλε μου αν φοράς την ίδια μπλούζα τρεις ημέρες;